IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жилищата не трябва да поевтиняват

Ето я и статията към заглавието:
    http://fakti.bg/imoti/16652-jilishta...a-poevtiniavat
    все едно агенциите казват : "Искаме да фалираме"

Коментар

• Проблема с лихвите е в тяхното изкуственно надуване , няма бизнес и възвръщаемост с такива проценти в тази криза , обаче има ценни книги чиито лихви - доходност ги правят. Тези кинги са кухи и затова те трябва да бъдат заличени както се казва , те са като черна дупка в кръговрата на парите. В момента икономиката страда от недостатъчно кръвообръщение , не се въртят реално пари.Чак когато се затворят дупките и не се правят безумни рефинансирания на банки ще се види как стоят нещата в реалността и какви следва да бъдат лихвите.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Тази сутрин си пия кафето и закусвам и хоп оня противния Тошев по ТВ7 започна да ми казва че сега е момента за апартамента.Добре че имаше някакъв съдия изпълнител който го отрезвяваше.Каза му че сделки над 100000 лева няма сключени вече две години.Мине се не мине един месец и почнат с масираните простотии по всички телевизии.Не им увират главите и те това е.Цени над 500 евро в София са неприемливи.А да пробутват панели купени с бай Тошови 12000 лева за 50 -60000 евро е безумие.Хора дали толкова пари за панел който ако изобщо изплатят след 20г ще е пред събаряне са безумци.И не може да има никаква жалост към такива.Предполагам си мислят че ако блока е пред събаряне държавата или общината ще им го платят или заменят с друг.Да купиш панел на 40 години за 60000 евро от които 40 000 кредит си е глупост.След като го изплатиш той ще ти е струвал 100 000евро.А познайте след 20 години в какво състояние ще се намира "новата придобивка"
        Не само панелките са надценени, новите също са надценени. В България са малко хората които могат да си купят ново жилище за 100 000 евро. А онзи ден гледах......... апартамент на който иначе биха му искали 100 000 евро........ на 180 евро наем....... е те това не го разбирам......... има няма за 100 години ще се изплати......... някой може ли да ми го обясни това?!

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Не може да се каже ,че са глупави , мързеливи или пък необразовани ! Работят почти като роби , скъсват ги от работа навън и то най зле платената и нежелана работа , за нея не се иска висше образование а те повечето имат. Просто лакомия и алчност. Не се знае наистина кога ще се получи взривяване от дълговата криза , дефакто задлъжнялостта на гръцката държава е смешна спрямо планината от дългове , които обаче са частни но на Запад. На Запад фирмите - корпорациите са огромни длъжници , бизнеса им е някаква нерентабилна фикция и съществуват благодарение на кредити , новите кредити плащат вноските по старите а не бизнеса.Ето че те искат да си рекапитализират банките , то е равностойно на това да ги купи държавата - одържавяване , социализъм , комунизъм...водят до много голяма криза отложена във времето . Опитните могат да кажат , че отлагането може да бъде 45 години например.Не вярвам Китай да не ги смелят икономически за толкова много време , но и рекапитализирането сигурно ще е до следващите избори , защото за да се случи 45 години комунизъм не трябва да има избори.Парите от рекапитализацията ще бъдат одухани светкавично и още по безумно , надеждата е че тези кражби ще се реализират много бързо и светкавично и кризата няма да продължи 45 години.
        Това с 45-те години не го разбрах.......... данеби някой да твърди, че България е зле през последните 22 години, заради комунизма...........

Ако някой си го мисли това е дълбоко заблуден. Причината е много по тривиална, вместо да изграждаме капитализъм......... продължаваме да унищожаваме комунизЪма и всичко построено от него.......... и така........ и така докато не фалираме и не изчезнем, като нация.

Следващата стъпка е унищожаването на железниците и пощите.......... е може ли някой да ми каже, кога ще спре това безумие.

По тази логика по която се върви, излиза че е по евтино да сме мъртви отколкото живи, защото като сме живи изразходваме ресурси.
        Last edited by Xman1; 06.10.2011, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Не може да се каже ,че са глупави , мързеливи или пък необразовани ! Работят почти като роби , скъсват ги от работа навън и то най зле платената и нежелана работа , за нея не се иска висше образование а те повечето имат. Просто лакомия и алчност. Не се знае наистина кога ще се получи взривяване от дълговата криза , дефакто задлъжнялостта на гръцката държава е смешна спрямо планината от дългове , които обаче са частни но на Запад. На Запад фирмите - корпорациите са огромни длъжници , бизнеса им е някаква нерентабилна фикция и съществуват благодарение на кредити , новите кредити плащат вноските по старите а не бизнеса.Ето че те искат да си рекапитализират банките , то е равностойно на това да ги купи държавата - одържавяване , социализъм , комунизъм...водят до много голяма криза отложена във времето . Опитните могат да кажат , че отлагането може да бъде 45 години например.Не вярвам Китай да не ги смелят икономически за толкова много време , но и рекапитализирането сигурно ще е до следващите избори , защото за да се случи 45 години комунизъм не трябва да има избори.Парите от рекапитализацията ще бъдат одухани светкавично и още по безумно , надеждата е че тези кражби ще се реализират много бързо и светкавично и кризата няма да продължи 45 години.
          Някой да ги е изгонил на сила.Така искат да живеят тяхна воля.И от мен да знаеш че имането на вишу не е гаранция за успех.Не съм рекъл не съм завършил всички български университети.Днешното висше образование се равнява на някогашното основно.И магаре да закарам в български университет и то ще завърши.Жалко за свестните и умни деца.

Коментар

• Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
            Какво ненормално виждаш. Имаш официална инфлация от 5% а неофициална 6-7%. Всеки депозит под този процент е ненормален. Аз на пазара не виждам лихви повече от 7%. Ненормалността беше 2008 когато лихвите по депозитите бяха по ниски от инфлацията. Кой глупак ще спестява, ако покупателната способност на парите му ще намалява. Кажете ми как си го представяте това ?
            А кой глупак ще си купи нещо,чиято цена пада?
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Трейдърчето е взел заем горкия и му пречат лихвите по депозитите.Той тайно се надява че като паднат ще му падне и лихвата по заема дори си мисли че ако фалира банката ще спре да плаща и ще му отпишат заема.В Европа били такива а в България онакива ама за инфлацията мълчи като комунист в гестапо.Не се сеща да каже колко е в Европа и колко тук.Затова са тези глупости които ръси вече две три години.Бил се загрижил за икономиката и фирмите дрън дрън.Ако поне малко беше грамотен щеше да му е ясно че ако свалят лихвите по депозитите хората ще си изтеглят парите и ще ги сложат в бурканите.Тогава не ми се мисли какви лихви ще му се стоварят по празната глава.
              Както се казва, някой отглеждат деца, други си отглеждат кредити

Коментар

• vabo_2008

D.Y.F-091066

Коментар

• Тази сутрин си пия кафето и закусвам и хоп оня противния Тошев по ТВ7 започна да ми казва че сега е момента за апартамента.Добре че имаше някакъв съдия изпълнител който го отрезвяваше.Каза му че сделки над 100000 лева няма сключени вече две години.Мине се не мине един месец и почнат с масираните простотии по всички телевизии.Не им увират главите и те това е.Цени над 500 евро в София са неприемливи.А да пробутват панели купени с бай Тошови 12000 лева за 50 -60000 евро е безумие.Хора дали толкова пари за панел който ако изобщо изплатят след 20г ще е пред събаряне са безумци.И не може да има никаква жалост към такива.Предполагам си мислят че ако блока е пред събаряне държавата или общината ще им го платят или заменят с друг.Да купиш панел на 40 години за 60000 евро от които 40 000 кредит си е глупост.След като го изплатиш той ще ти е струвал 100 000евро.А познайте след 20 години в какво състояние ще се намира "новата придобивка"

Коментар

• Трейдърчето е взел заем горкия и му пречат лихвите по депозитите.Той тайно се надява че като паднат ще му падне и лихвата по заема дори си мисли че ако фалира банката ще спре да плаща и ще му отпишат заема.В Европа били такива а в България онакива ама за инфлацията мълчи като комунист в гестапо.Не се сеща да каже колко е в Европа и колко тук.Затова са тези глупости които ръси вече две три години.Бил се загрижил за икономиката и фирмите дрън дрън.Ако поне малко беше грамотен щеше да му е ясно че ако свалят лихвите по депозитите хората ще си изтеглят парите и ще ги сложат в бурканите.Тогава не ми се мисли какви лихви ще му се стоварят по празната глава.

Коментар

И в момента има много хора които ще изгорят , не стига че адски трудно изкарват парите си с най черната работа в чужбина , но вземат заеми там и ги допозират парите в кухите банки тук за високи лихви...от лакомия а там където работят живеят под наем в жилища обзаведени с изхвърлени неща в полугета и плащат фантастични наеми на рентиерите си.И по много повече от 10-20 хиляди евро ще загубят , по 100-150 хиляди паунда са вкарали в понцитата - бамки. В момента слушат новините и викат - не не може да се позволи на Гърция да фалира ! Да но самите гърци вървят към фалит , пък до него да изсмучат колкото може повече. Още като набиха 10 % лихва тук и те скочиха в тази игра и продължават да стоят изложени на риск , защото банката им плаща наема оттатък с лихвата на тези пари които за да върнат след като загубят ще им трябва един цял живот работа като гастърбайтери.

така е повечето българи са много глупави и мързеливи да се образоват малко поне
                      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• ''Какво ненормално виждаш. Имаш официална инфлация от 5% а неофициална 6-7%. Всеки депозит под този процент е ненормален. Аз на пазара не виждам лихви повече от 7%. Ненормалността беше 2008 когато лихвите по депозитите бяха по ниски от инфлацията. Кой глупак ще спестява, ако покупателната способност на парите му ще намалява. Кажете ми как си го представяте това ''-е това е глупаво изказване.в цял свят ,в дългосрочен план нивата на лихвите винаги са били под инфлацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                          Между другото като гледам лихвите в банките тук........ направо ми настръхва косата. Не че имам някакви кой знае какви пари на депозит. Обаче лихвите са ненормално високи и май пак ще става 97-а.
                          Какво ненормално виждаш. Имаш официална инфлация от 5% а неофициална 6-7%. Всеки депозит под този процент е ненормален. Аз на пазара не виждам лихви повече от 7%. Ненормалността беше 2008 когато лихвите по депозитите бяха по ниски от инфлацията. Кой глупак ще спестява, ако покупателната способност на парите му ще намалява. Кажете ми как си го представяте това ?

Коментар

И в момента има много хора които ще изгорят , не стига че адски трудно изкарват парите си с най черната работа в чужбина , но вземат заеми там и ги допозират парите в кухите банки тук за високи лихви...от лакомия а там където работят живеят под наем в жилища обзаведени с изхвърлени неща в полугета и плащат фантастични наеми на рентиерите си.И по много повече от 10-20 хиляди евро ще загубят , по 100-150 хиляди паунда са вкарали в понцитата - бамки. В момента слушат новините и викат - не не може да се позволи на Гърция да фалира ! Да но самите гърци вървят към фалит , пък до него да изсмучат колкото може повече. Още като набиха 10 % лихва тук и те скочиха в тази игра и продължават да стоят изложени на риск , защото банката им плаща наема оттатък с лихвата на тези пари които за да върнат след като загубят ще им трябва един цял живот работа като гастърбайтери.
                            Между другото като гледам лихвите в банките тук........ направо ми настръхва косата. Не че имам някакви кой знае какви пари на депозит. Обаче лихвите са ненормално високи и май пак ще става 97-а.

А това дето държавата гарантирала 100 000лв. ........... ако изгърмят банките, нищо не е гарантирано.

По принцип тоя фонд може да ви гарантира спестяванията срещу фалит на някоя малка банка. Ако утре фалират примерно ПИБ и ЦКБ едновременно......... няма да си вземете 100-те хиляди.

Мисля че това дето го правят гастербайтерите е пълна глупост.

Коментар

• anon6706

Не чак толкова тънка работа е купуването на имот , на повечето хора им се налага и се справят с това да си купят имот..Става за живеене и се налага да се купи , иначе трябва да се наеме.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Ей не бях влизал в тая тема дълго време да се базикам с Ъпарите
                                Къде си бе Лендлорде31, Бонвивне... Едно време кви ъпари имаше ейй, сега никви ги няма един мажоритар, ама и той е мажоритар в ЕТ Някой може ли да направи анализ на отминаващата 2011г? Ще съм щастлив да чуя и нещо за предстоящата 2012г. "Самооо ЪЪЪЪПППППППП 2500 евра на кв/см "
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X