IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    не ти обещавам нищо. Ти обичаш да ангажираш със себе си затова ме кефиш!
    Знам, че много желаеш да ми затвориш устата, но от това цените няма да станат по-леки за тебе
    Между другото ти давам шанс да купиш в Радомир в местност Арбанас мои 4дка за нема и Е140 000. За тебе тънко го давам, провери цените в момента, ако не вярваш!
    Хахаххх
    Мой приятел купи миналата година в землището на Драгоман - 20 декара за 20.000 лева сега ми вика - що не те послушах че ще поевтинее още
    Ма ти си ги задръж твойте - догодина току виж си ги шътнал двойно
    remember remember the fifth of november

Коментар

Знам, че много желаеш да ми затвориш устата, но от това цените няма да станат по-леки за тебе
      Между другото ти давам шанс да купиш в Радомир в местност Арбанас мои 4дка за нема и Е140 000. За тебе тънко го давам, провери цените в момента, ако не вярваш!
      Лорде, ти 140000 евро виждал ли си ги на живо, в банкноти, на масата в къщи?

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        Обявата си е съвсем реална - но какъв ми е стимула да ти я показвам
        Ако ти дам линк - обещаваш ли да не пишеш тук (въобще във форума) повече!
        Щото лесно се хвърлят цени по форумите 3000 Е/м2 - ама ако се наложи да ги изкараш, имам предвид да ги изработиш тези пари, не е лесно ........

Коментар

Коя реалност? Винаги придружавам моите мнения с линкове и факти. Твоите са плод на главата която те сърби отвътре и няма как да се почешеш.....
          Реалността не проумяват само недостигкешовиците. Не че кеша е нещо....., обезценяваща се , гниеща и падаща шума. КЕШ=ЕСЕННА ШУМА!
          Обявата си е съвсем реална - но какъв ми е стимула да ти я показвам
          Ако ти дам линк - обещаваш ли да не пишеш тук (въобще във форума) повече!
          Щото лесно се хвърлят цени по форумите 3000 Е/м2 - ама ако се наложи да ги изкараш, имам предвид да ги изработиш тези пари, не е лесно ........

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
            Предложих им 6. Като нищо да се обадят тази година.

КАТО НИЩО ЩЕ ТИ ЗВЪННАТ ТОВА ДЕСЕТИЛЕТИЕ!

Коментар

Аз Знам
              но ти не искаш да ПРОУМЕЕШ РЕАЛНОСТА ..........
              Коя реалност? Винаги придружавам моите мнения с линкове и факти. Твоите са плод на главата която те сърби отвътре и няма как да се почешеш.....
              Реалността не проумяват само недостигкешовиците. Не че кеша е нещо....., обезценяваща се , гниеща и падаща шума. КЕШ=ЕСЕННА ШУМА!

Коментар

Виж от колко започват едностайните в Левски и тогава говори глупости и го сравнявай с Кремиковци. Явно си стъпвал на София, само като ходиш до Пирогов!
                http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...682&f1=details
                Единствената обява която се доближава -15.000, е таванска дупка.
                Слабо ме интересуват обявите. И аз като продавам нещо винаги обявявам висока цена, от която да почне пазарлъка, но тези с имотите имат някакво емоционално изкривяване на представите за пазар и търговия.
                Ходил съм в левски на оглед миналата година. За 15 Евра искаха да ми пробутат 3 стаен, уж много закъсали. Предложих им 6. Като нищо да се обадят тази година.

Коментар

Не са 300, а 3000, ако държиш да знаеш!
                  Аз Знам
                  но ти не искаш да ПРОУМЕЕШ РЕАЛНОСТА ..........

Коментар

В момента има двустаен 65 м2, Люлин на 300 м. от метростанция Сливница за под. 300 Е/м2 .....
                    Всеки сам да си прави изводите накъде вървят нещата ......
                    Не са 300, а 3000, ако държиш да знаеш!

Коментар

Виж от колко започват едностайните в Левски и тогава говори глупости и го сравнявай с Кремиковци. Явно си стъпвал на София, само като ходиш до Пирогов!

В момента има двустаен 65 м2, Люлин на 300 м. от метростанция Сливница за под. 300 Е/м2 .....
                      Всеки сам да си прави изводите накъде вървят нещата ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                        И за 10 000 евро има в Левски, Кремоковци и подобни квартали. А скоро и в други.

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                          Вижте интересен момент
                          Delar, които са със сравнително добра репутация, доколкото съм чувал поне, в момента имат един единствен изкоп направен на обекта си в младост 1-А, на 5 метра от тунела на метрото. Ако сте си мислили, както аз, че цените в момента сигурно са около 500-550 е/м2, много сте се излъгали. Около 770-780 е/м2 е на един гол изкоп, Няма дори основа, нищо. Като сложим, че не е ясно дали няма да се усеща метрото, се чудя кой би дал пари. На груб строеж колко ще стигнат - 900 ? ми като е готов на 1000 е/м2 ,
                          И най-странното е, че ще се продаде до 1 година според мен целия обект.
                          Някои ХОРА явно сънуват и още жювеят във времената 2007-2008 година.
                          Повече от 500-550 евра на квадрат трудно ще вземат
                          на шплаковка и замазка!!!
                          Ако го продадът в рамките на една година требе да
                          си фъргат много високо капите от радост !!!!
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bobys Разгледай мнение
                            И за 10 000 евро има в Левски, Кремоковци и подобни квартали. А скоро и в други.

Коментар

.. напоследък прекалено се увеличиха такива дето въобще не купуват за да не се минат. Те не се и женят за да не се минат, не учат за да не се минат със семестриални такси, не работят също за да не се минат да получават ниско възнаграждение за труда си, абе идеалните нищоправещи люде и вечно мрънкащи по форумите...
                              ++
                              Това е абсолютно вярно. Но всъщност е проблем на нищоправещите, не на наемодателите.
                              Истината е, че продажбите в имотния сектор се дължаха изключително на кредитирането. Сега - за да се запазят същите обороти - трябва още и драстично да паднат цените - не вярвам да се случи. Следователно - остава се на малки обороти/трудни продажби.
                              По отношение на наемите - зависи от обстановката в страната - ако има работни места - ще има и наематели, ако се увеличи безработицата - хм./, може и да има наематели, ама наемоплащачи едва ли..
                              Нещата са "тегави" каквото слушам. Въпреки, че имало някакво оживление от пролетта на пазара. Аз очаквам да затихне. България е държава, в която няма "средна класа"(Това е лично мое мнение и не ангажирам никого). "Богатите" няколко процента вече са си накупили - 1,2,15 жилища, а Ганьо с протритите потури едва ли може да си купи. Освен ако банките пак не гракнат - на ти яж, пий, е.и и не мисли за сметката, тя е лесна.
                              п.п. А на банките не им е до това в момента.
                              Last edited by verimg; 18.07.2012, 14:18.

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=608831

Коментар

Working...
                                X