IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето и поредния мит падна:

79% от българите не могат да пестят

http://www.standartnews.com/balgariy...at-157596.html

А останалите 21% мислят само за панелята на зелето31

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
      Ей там е разликата, лорде. Няма как да получиш нов бум, ако не участват тези без парите.Нали някой трябва да е прецакан. Идеята е те да участват нагрухани с кредити(лесни пари). Ама те се опариха и няма скоро да се включат отново. Затова ще почакаш още 5-6годинки да се появи новото неграмотно поколение.
      А, ти пък, какво са за мен 5-6 години? А и за имотите? Имам имот строен през 2002-ра и такъв строен 2004-а и двата още считам за нови. И не само аз. Виж, че програмата за саниране е предвидена само за сгради строени преди 1999г.
      Банките печелят основно от кредити, в момента са пълни с кешовица и ще намерят начин как да го раздадат повярвай!

Коментар

• Брей, второто тримесечие имало голям спад на продажбите в София според агенцията по вписванията - 4585
        Q2 ' 2011 - 6938

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Сексът на осемдесет и четири е прекрасно преживяване. Особено този през зимата.
          Милтън Бърл
          Разбира се , че е прекрасно изживяване.....Тя и руската ролетка е прекрасна....ако оцелелеш....

Коментар

Всеки пазар се интересува от тези с парите. Тези без парите да не гледат пазара, той не е за тях. За тях има социални служби, не и имоти
            Ей там е разликата, лорде. Няма как да получиш нов бум, ако не участват тези без парите.Нали някой трябва да е прецакан. Идеята е те да участват нагрухани с кредити(лесни пари). Ама те се опариха и няма скоро да се включат отново. Затова ще почакаш още 5-6годинки да се появи новото неграмотно поколение.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
              Разлика в настроенията на всички по време на бума(2004-2008) и сега:

По време на бума:
              ВСИЧКИ вярваха в светло бъдеще, вечно растящи имоти, акции и цени и....... цените се качваха!
              Сега:
              ЗА повишение на цените на НИ искат да вярват само пишман-инвеститори, строители, банки и АНИ-та. А най важното е - защо искат да се върнат предишните набалончени цени? Ами за да намерят балък на който да продадат (а АНИ-тата да го ошушкат с % яки комисионни)и да се отърват от мухлясващите им активи........... а цените падат.

С две изречения: Събрали се мишките и решили.....,ама не са питали котарака(пазара или тренда) какво мисли по въпроса!
              Ай и умната ей!
              Всеки пазар се интересува от тези с парите. Тези без парите да не гледат пазара, той не е за тях. За тях има социални служби, не и имоти

Коментар

• Разлика в настроенията на всички по време на бума(2004-2008) и сега:

По време на бума:
                ВСИЧКИ вярваха в светло бъдеще, вечно растящи имоти, акции и цени и....... цените се качваха!
                Сега:
                ЗА повишение на цените на НИ искат да вярват само пишман-инвеститори, строители, банки и АНИ-та. А най важното е - защо искат да се върнат предишните набалончени цени? Ами за да намерят балък на който да продадат (а АНИ-тата да го ошушкат с % яки комисионни)и да се отърват от мухлясващите им активи........... а цените падат.

С две изречения: Събрали се мишките и решили.....,ама не са питали котарака(пазара или тренда) какво мисли по въпроса!
                Ай и умната ей!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                  И ква е файдата да имаш Е1 000 000, когато си станал на 80 години?
                  За мен, никаква, ама съвсем никаква.
                  Сексът на осемдесет и четири е прекрасно преживяване. Особено този през зимата.
                  Милтън Бърл

Коментар

• И ква е файдата да имаш Е1 000 000, когато си станал на 80 години?
                    За мен, никаква, ама съвсем никаква.

Коментар

Брей, нищо не разбирате! Мястото е до регулация и главен път. Освен това Радомир става основен възел от коридор№8л
                      Там само след 40 години ще е петорна цената на тази от линковете
                      Затова и това е последната обявена промоция през това десетилетие от мен за този конкретен имот. Ако никой не се съгласи на обявената от мен цена до края на юли, пускам кепенците и чакам нови висоти в цените
                      Значи след 40 години ще го продадеш на петорната цена !!!
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                        Въх, някой яко се е размечтал Един приятел така е запродавал има няма сигурно 7-8 години земя някъде около Пловдив, била близо до магистралата. И той си мечтаеше за едно поне 300 хиляди (ама след пазарлък, като за теб сигурно ще слезе на 250 хиляди, ако те интересува, сравнение с тоя пущиняк от тия обяви в ликновете (обикалял съм района доста пеш), барем домати виреят около Пловдив, гаранция).
                        Брей, нищо не разбирате! Мястото е до регулация и главен път. Освен това Радомир става основен възел от коридор№8л
                        Там само след 40 години ще е петорна цената на тази от линковете
                        Затова и това е последната обявена промоция през това десетилетие от мен за този конкретен имот. Ако никой не се съгласи на обявената от мен цена до края на юли, пускам кепенците и чакам нови висоти в цените

Коментар

ъпроса е в местоположението. Не знам къде е купил твоят приятел, но виж тука цените
                          http://www.imoti.net/zemedelski-imot...nno891057.html

http://www.imoti.net/zemedelski-imot...nno891265.html
                          Въх, някой яко се е размечтал Един приятел така е запродавал има няма сигурно 7-8 години земя някъде около Пловдив, била близо до магистралата. И той си мечтаеше за едно поне 300 хиляди (ама след пазарлък, като за теб сигурно ще слезе на 250 хиляди, ако те интересува, сравнение с тоя пущиняк от тия обяви в ликновете (обикалял съм района доста пеш), барем домати виреят около Пловдив, гаранция).

Коментар

не ти обещавам нищо. Ти обичаш да ангажираш със себе си затова ме кефиш!
                            Знам, че много желаеш да ми затвориш устата, но от това цените няма да станат по-леки за тебе
                            Между другото ти давам шанс да купиш в Радомир в местност Арбанас мои 4дка за нема и Е140 000. За тебе тънко го давам, провери цените в момента, ако не вярваш!
                            Земеделската земя в този район струва 300-400 лефа декара
                            и то, ако е в добро състояние. Ако е 20 годишен неоран
                            пущиняк обрасъл с капини и други храсти никои
                            няма да ти даде и 5 лефа за тоз имот !!!
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• [QUOTE=marin1;1059283965]Хахаххх
                              Мой приятел купи миналата година в землището на Драгоман - 20 декара за 20.000 лева сега ми вика - що не те послушах че ще поевтинее още
                              Ма ти си ги задръж твойте - догодина току виж си ги шътнал двойно [/QUOTE
                              Въпроса е в местоположението. Не знам къде е купил твоят приятел, но виж тука цените
                              http://www.imoti.net/zemedelski-imot...nno891057.html

http://www.imoti.net/zemedelski-imot...nno891265.html

Коментар

Между другото ти давам шанс да купиш в Радомир в местност Арбанас мои 4дка за нема и Е140 000. За тебе тънко го давам, провери цените в момента, ако не вярваш!
                                Стига бре Аз се стискам да дам 12К еврака за 2 декара с кукя там наблизо

Коментар

Working...
                                X