IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Колко бяха сделките за тримесечието в София?

По спомен към 4800.
    Делено на 3 прави 1600 на око за месец.
    Делено на 30 прави 53 на ден.

Не случайно много агенции хлопнаха кепенци. Не знам колко са хората, които си вадят прехраната чрез посредничество, ама в София са сигурно поне 5000 хора. С по 53 сделки на ден има голям глад при тях.
    За Варна бяха към 2800, което прави по 30 сделки на ден на око.

А за другите места в БГ...мале, мале...
    Предното са кръгло около 4500 пък първото 3600.
    Малко ми се виждат да издържат бизнес
    разходите и издръжката на 5 000 човека !!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• luboil

Трудно се купува или продава имот без посредник ~ , голямо обикаляне пада. Тези покредници които сега събират оферти , ще им дойде времето да си изкарат пари от положения труд. Офертите за продажби , ще се топят по бързо от пролетен сняг и който има много все нещо ще изкара и то СКОРО
      D.Y.F-091066

Коментар

• alwayastrue

Тези дни продах нещо , което трудно може да се нарече имот за повече отколкото си представях , че струва. Просто го купиха хора , които идват от Германия а там пазара според тях кипи.Войната води до хиперинфлация и един вагон злато се разменя за вагон жито.Просто ситуацията вече е такава , че тези които имат някакви пари бързо ще се разделят с тях . Да са ви здрави фаровете , другото ще се оправи.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          То като няма сделки келфаида ръста на обявите
          Колко бяха сделките за тримесечието в София?

По спомен към 4800.
          Делено на 3 прави 1600 на око за месец.
          Делено на 30 прави 53 на ден.

Не случайно много агенции хлопнаха кепенци. Не знам колко са хората, които си вадят прехраната чрез посредничество, ама в София са сигурно поне 5000 хора. С по 53 сделки на ден има голям глад при тях.
          За Варна бяха към 2800, което прави по 30 сделки на ден на око.

А за другите места в БГ...мале, мале...

Коментар

• То като няма сделки келфаида ръста на обявите

Коментар

• Вижте какво става в имотя.нет!!!! Като забраниха форума и графиката отчете голяяяяяяяям ръст. Явно все още се надат че има тъпи Овци за стригане

Коментар

• Продвайте недвижимости и обръщайте в злато - след това в Бургас ни чака нова световна война - http://alchemicalshots.blogspot.com/2012/06/ii.html

Коментар

• пак да ви припомня, че това са цени на изкоп 780 е/м2
                  крайната да беше толкова, разбирам

П.С Баш на Делар не мисля, че можеш да ги изкозиш с 200 е/м2 , за един апартамент
                  Виж ако ще купуваш 4-5 може и да мине

Коментар

Дай линк дето ги има данните сбито
                    по тримесечия за последните години !!!
                    http://www.registryagency.bg/
                    Статистика > имотен регистър

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
                      Брей, второто тримесечие имало голям спад на продажбите в София според агенцията по вписванията - 4585
                      Q2 ' 2011 - 6938
                      Дай линк дето ги има данните сбито
                      по тримесечия за последните години !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                        Отиди при няколко предприемача, кажи че имаш толкова пари и можеш веднага да платиш и не мисля че ще откажат.
                        Точно !!!!
                        Покажи кинтите и веднага ще го купиш!!!
                        Почти всичи са много огладнели(задлъжняли)

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Дори според брокерите цените ще продължат да падат. Е, вярно малко късно казаха истината, ама все пак по-добре късно отколкото никога.

Апартаментите в София по-евтини с 3 до 5 процента

http://www.imoti.net/%D2%F0%F3%E4-%C...--nno7479.html
                          Хахахаххахаххахах, след поскъпването от миналото тримесечие! Опашата лъжа!
                          мастен обзаведе ли мезонета който се смали с 90м2 като по чудо

Коментар

• Дори според брокерите цените ще продължат да падат. Е, вярно малко късно казаха истината, ама все пак по-добре късно отколкото никога.

Апартаментите в София по-евтини с 3 до 5 процента

http://www.imoti.net/%D2%F0%F3%E4-%C...--nno7479.html

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                              Абе и на мен ми се иска в района на Младсот-1А 500-550 ама НЕМА
                              Всичко дето се строи ново е на по 750-800Е, старо освен панелки не се предлага
                              Отиди при няколко предприемача, кажи че имаш толкова пари и можеш веднага да платиш и не мисля че ще откажат.

Коментар

Някои ХОРА явно сънуват и още жювеят във времената 2007-2008 година.
                                Повече от 500-550 евра на квадрат трудно ще вземат
                                на шплаковка и замазка!!!
                                Ако го продадът в рамките на една година требе да
                                си фъргат много високо капите от радост !!!!
                                Абе и на мен ми се иска в района на Младсот-1А 500-550 ама НЕМА
                                Всичко дето се строи ново е на по 750-800Е, старо освен панелки не се предлага

Коментар

Working...
                                X