IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Господин географ омръзна ми да повтарям че в случай на война София ще бъде бомбардирана и твоите имоти няма да ги има.А на какви цени ще е храната не ми се мисли.А вода а ток а бензин отопление? Ти и трейдъра изобщо не си давате сметка какви ги плямпате.При първите бомби и от София ще се изнесат половин милион.За пръв път чувам че при война и хиперинфлация имотите се вдигали.Казаха ви вече при хиперинфлация на долар и евро имотята ще са ви най малката грижа.Като ти пляснат биологичната бомбичка в язовир Искър и си дотука приятелю.А ако знаеш само с какви бомбички изваждат цялата ЕЕС за нула време.Бедна ти е фантазията какви проблеми ще ни се стоварят на главата той за имоти дрънка.Като убият жена ти да не дава БОГ или брат ти или сестра ти или децата да ти еба имотите.Айде вземете се в ръце и спрете простотиите.Войната и хиперинфлацията няма да са неща които се случват на другите ще се случат и на нас.Вие да не си мислите че ще ги гледате по телевизията?
    Е па аз съм живял малко над 40 и досега само по телевизията съм ги гледал. Вярно имаше едно попадение опасно близо в кв. Горна Баня, но това беше по-скоро инцидентно. Войните са локални и както ти каза Супертрейдъра ще са за петрол. Ние петрол нямаме и няма кой да воюва с нас, а външната ни политика не предполага ние да атакуваме някоя петролна държава. Така, че в ролята на беден съюзник при умерена двуцифрена инфлация /хипер е много оптимистично/, ще си дойдат цените на място. Просто няма как да няма такова наместване. Всички глобални играчи го очакват, не и дребните мравки каквито сме ние.
    Когато най-евтиното нещо са хартиените пари, тогава всичко останало е много скъпо.
    Това е неизбежната действителност която ни очаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Така е, свършиха балъците, които продават евтино. От сега нататък сеч! Хубавите имоти ще стават все по-недостъпни, а средния купувач както вече се вижда се задоволява с все по-малки апартаменти, колкото да не изпусне кьоравото. Супертрейдъра е прав, че при хиперинфлацията цените на имотите, както и тези на пшеницата бяха убийствено скъпи за населението. Сега идва втората вълна и ще бъде предизвикана от тези които гордо казваха "Защото сме социалисти". Те предизвикаха и първата вълна в БГ.
      Може и да е петрола, може и да е война, но наистина се задава убийствена инфлация и страхотна обезценка на парите. Не че някога шумата е струвала нещо дългосрочно.
      Господин географ омръзна ми да повтарям че в случай на война София ще бъде бомбардирана и твоите имоти няма да ги има.А на какви цени ще е храната не ми се мисли.А вода а ток а бензин отопление? Ти и трейдъра изобщо не си давате сметка какви ги плямпате.При първите бомби и от София ще се изнесат половин милион.За пръв път чувам че при война и хиперинфлация имотите се вдигали.Казаха ви вече при хиперинфлация на долар и евро имотята ще са ви най малката грижа.Като ти пляснат биологичната бомбичка в язовир Искър и си дотука приятелю.А ако знаеш само с какви бомбички изваждат цялата ЕЕС за нула време.Бедна ти е фантазията какви проблеми ще ни се стоварят на главата той за имоти дрънка.Като убият жена ти да не дава БОГ или брат ти или сестра ти или децата да ти еба имотите.Айде вземете се в ръце и спрете простотиите.Войната и хиперинфлацията няма да са неща които се случват на другите ще се случат и на нас.Вие да не си мислите че ще ги гледате по телевизията?

Коментар

• Така е, свършиха балъците, които продават евтино. От сега нататък сеч! Хубавите имоти ще стават все по-недостъпни, а средния купувач както вече се вижда се задоволява с все по-малки апартаменти, колкото да не изпусне кьоравото. Супертрейдъра е прав, че при хиперинфлацията цените на имотите, както и тези на пшеницата бяха убийствено скъпи за населението. Сега идва втората вълна и ще бъде предизвикана от тези които гордо казваха "Защото сме социалисти". Те предизвикаха и първата вълна в БГ.
        Може и да е петрола, може и да е война, но наистина се задава убийствена инфлация и страхотна обезценка на парите. Не че някога шумата е струвала нещо дългосрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          що се учудваш....такива са си цените там.И на мен ми се вижда скъпо,но знам за руснаци които купиха пак в този район ,пак на същата цена доста добра къщичка само е мисля 130 квадрата.Все пак всеки не може да живее над скалите,в стария град на Созопол.

Като се замисля,преди 4-5г един квадрат на Буджака до Созопол първа линия стигна 200 евро.Имам познат,семейството му продаде към 9декара тогава между 150 и 200 евро.Сега като го видя и го питам какво прави....Вика ми два дена в седмицата ходя на лов,два два дена ходя за риба....и три дена си почивам....
          Не разбрахте ли, че балъците свършиха, а за тези които са останали - има начини за бърза справка:

Продава се двуетажна къща с площ 80кв. м в Созопол, в стария град. Първия етаж представлява антре, кухня, дневна и баня с WC. Етаж втори- антре, две спални, баня с WC, тераса. 99000Е
          http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...957&f1=details

Нова двуетажна къща в центъра на Стария град, на 70 м от плажа. Състои се от дневна с кухня и баня на първия етаж и две спални с баня на втория етаж. Довършителните работи не са напълно завършени, продава се в следното състояние: подове: гранитогрес, паркет, замазка; стени и тавани - гипсо-картон; висококачествена PVC дограма; оборудвана баня на първия етаж. 99000Е
          http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...234&f1=details

Къщата се намира в Созопол, стария град. Частично ремонтирана. Състои се от: I-ви етаж: кухня, 2 стаи, санитарен възел, мазе; II-ри етаж: 2 стаи, едната от които със собствен санитарен възел, коридор, втори санитарен възел; III-ти етаж: покривна тера са от която се открива прекрасна морска панорама. 110000Е
          http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...809&f1=details

.....................................

общо 66 обяви

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

комшията с братовчед си имат 18 декара до кранево-даваха му 100 е/кв.м-идваха с една чанта пари у тях,братовчед му се врътна -чакаше още по-високи цени
            а сега зимата нямаха пари да си платят тока

Сериозно ли

Ама кво ли се смея аз....като знам себе си .....какво предложение изтървах на времето....ама да сме живи и здрави

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              що се учудваш....такива са си цените там.И на мен ми се вижда скъпо,но знам за руснаци които купиха пак в този район ,пак на същата цена доста добра къщичка само е мисля 130 квадрата.Все пак всеки не може да живее над скалите,в стария град на Созопол.

Като се замисля,преди 4-5г един квадрат на Буджака до Созопол първа линия стигна 200 евро.Имам познат,семейството му продаде към 9декара тогава между 150 и 200 евро.Сега като го видя и го питам какво прави....Вика ми два дена в седмицата ходя на лов,два два дена ходя за риба....и три дена си почивам....

комшията с братовчед си имат 18 декара до кранево-даваха му 100 е/кв.м-идваха с една чанта пари у тях,братовчед му се врътна -чакаше още по-високи цени
              а сега зимата нямаха пари да си платят тока
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• supertrader сега, ако кажеш кога ще
                е това 500 долара за барел петрол
                цена няма да имаш !!!!
                Щото от ПЕТ години куткудякаш тука
                за тия 500$ пък то не ще да става !
                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• индианеца

Не е вярно 2 пъти скочиха цените на имотите , на стоките за ежедневна употреба - храните най вече цените скочиха 10 пъти , водеше цената на пшеницата и хляба като последния скочи колкото имотите понеже цената почнаха да я натискат. Пшеница удари десятка - 10 пъти , дори ги мина но натиснаха цената с внос. Да не обяснявам откъде знам , всичко си беше обир - планиран , подготвен с цел хиперинфлация.Сега ще бъде чрез енергията и петрола.Европа само ще кудкудяка като квачка , Китайците ще ги боли яко , руснаците ще го раздават приятели на битите и е...
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                    Вчера гледам една къщичка в Созопол 90 кв.м. на първа линия в стария град над скалите да се продава... за скромната цена от 400 000 Евро , а къщата е буквално пред разпадане....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                      Вчера гледам една къщичка в Созопол 90 кв.м. на първа линия в стария град над скалите да се продава... за скромната цена от 400 000 Евро , а къщата е буквално пред разпадане....
                      Аз имам един такъв познат в центъра до докторската. Обявил е малко над 400К, въпреки че в неговия вход, вече имаше 2 сделки на окло 150К за същата квадратура. Викат му хората, няма кой да ти се обади даже, но той не - или на тази цена или щял да си умре в него. Хазяин камикадзе.

Коментар

• Вчера гледам една къщичка в Созопол 90 кв.м. на първа линия в стария град над скалите да се продава... за скромната цена от 400 000 Евро , а къщата е буквално пред разпадане....

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          Хиперинфлацията я преживяхме 96та. След нея имотите бяха 1/3 от това преди.
                          Всеки, които се надява на хиперинфлация в световен мащаб ще му препоръчам да си купи АК 7.62мм., противогаз, консерви и да копае бункер, защото финансовите проблеми ще са най-малкия му проблем

Коментар

• Хиперинфлацията я преживяхме 96та. След нея имотите бяха 1/3 от това преди.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Трудно се купува или продава имот без посредник ~ , голямо обикаляне пада. Тези покредници които сега събират оферти , ще им дойде времето да си изкарат пари от положения труд. Офертите за продажби , ще се топят по бързо от пролетен сняг и който има много все нещо ще изкара и то СКОРО
                              Така, така, кажи сега за хиперинфлацията и как един лаптоп догодина ще струва 40 000 евро

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Трудно се купува или продава имот без посредник ~ , голямо обикаляне пада. Тези покредници които сега събират оферти , ще им дойде времето да си изкарат пари от положения труд. Офертите за продажби , ще се топят по бързо от пролетен сняг и който има много все нещо ще изкара и то СКОРО
                                Нещата са много ясни - ще е скъпо при купуване и евтино при продаване !

Коментар

Working...
                                X