IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Пешо, Пешка, Как ще ми сравняваш 9 трупа с това, че тук са нахлували цели народи и са се избивали масово с местното население. В момента сме си екстра спокойна държава!
    Инфлацията винаги ще бори лихвата на спестените пари. Само до преди няколко години имаше често статии в които пишеше на всеки 100лв. спестени колко са изядени от инфлацията. Сега явно банковия картел е забранил на журналята да списват тази горчива истина. И за заемите ми не се притеснявай толкова много. Те се изплащат от номадите /квартирантите/. Аз не се притеснявам толкова, колкото ти, за което ти благодаря все пак! Ако ми тряснат 1000% лихва на заема, още преди това лева ще се е обезценил 10 000 пъти. Не забравяй , че вече веднъж съм преживял период на хиперинфлация и много добре си спомням както ползите, така и вредите. Тогава бях на 27 и бях собственик на апартамент който придобих 3 години преди това. Тогава този апартамент, както и на много други хора беше убежище за парите. Той си вървеше не по-малко, ни повече от 12К талера. Лошото е, че и талера отгогава досега се е доста обезценил та същия апартамент върви 50000 талера, но същия грамаж в злато.
    За инфлацията си прав но донякъде.Инфлацията при всеки човек и всяка стока е различна.Зависи кой какво потребява.В този форум всеки е купил евтино и наемателите са му изплатили жилището.Питам какво спечелиха купилите през 2007-2010г?А тези купили с кредит?Да не говорим в случай на война какво ще спечелят?На този свят няма нищо сигурно и гарантирано освен смъртта.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Хиперинфлацията не засяга толкова много хора , а само малка част от населението. Другите си изкарват парите от днес за утре или както мен парите им работят в нещо , т.е. хиперинфлацията просто ще ми увеличи доходността. 100 пъти ти казах че нямам заеми , но ти не знам възприемаш ли ! Имам дадени пари в заем , за които ще пия една студена вода и го осъзнавам ..Тъй че какви бунтове на шепа хора , нали ако се вдигнат и ще ядат сопата на мига - многото ще набият малкото протестиращи мързели.
      Ти осъзнаваш ли че в мига който почне това нещо стоките ще изчезнат от магазините????!!!!!!!!!!!Ти май бъркаш реалността с компютърна игра.Ще имало хиперинфлация за един месец и после всичко по мед и масло.И после пари за пенсии откъде?Всички застрахователи са фалирали?През 96-97г това беше само в България сега ще е по цял свят?Бедните какво ще ядат??Нали ще излязат на улицата и ще ти потрошат главата.Ти не си със всичкия си?Това не е хиперинфлация на лев или лея или драхма!!!!!Хиперинфлация на евро и долар ще има колосални последици.Нефт кой ще ти продаде и срещу какво?А дълговете на САЩ към Китай?Ти как си представяш че с такива трикове американците ще се освободят от дълговете и на другия ден ще ги посрещат с усмивка и любезност по целия свят.Това ще разтресе цялата планета из основи.На власт ще дойдат хора с едни други убеждения и тогава жална ни майка.Самия народ на САЩ ще скочи и ще им ебе майката на богатите в САЩ ако подпалят хиперинфлация и война.Ще им запалят къщите и ще ги линчуват.Преди да напишеш нещо помисли па тогава пиши.

Коментар

• вЕрвай им

Много ми е интересно откъде НСИ извадиха тия цени? От Нотариалните Актове или от данъчните оценки?

Мисля че на всички е ясно, че никой не прехвърля имот на реалната цена

Коментар

• Цените на жилищата в България са се повишили с 0,2% през второто тримесечие

Коментар

• LANDLORD 31

В момента вече янките търсят повод да запалят с ракети петролните кладенци в залива , а те още умуват къде ще се случи война.Петрола , ще мине не 500 а 1000 долара и това няма да предизвика хиперинфлация , а галопираща хиперинлация. На Пешката му се привижда как народа ще се вдигне против кой - хиперинфлацията. Напротив бедните , ще се кефят как богатите които обичат да лежат на дюшеци от пари ги харчат като обезумели и влиза някой лев в техните джобчета. Логичен завършек на сагата с полежаването на пари , крушката си има опашка.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Лордов извинявай ама четеш ли каквото си написал?Ние ако се не лъжа седем или девет ковчега докарахме от Ирак ще ни принудят и сега да участвуваме с бази с войници.И когато най евтиното нещо са хартиените пари с какво ще се купува?И кой ще ти продаде нещо за пари след като незнае утре какво може да си купи с тях?На вас с трейдъра майтап ви се струва тази работа.Ще видиш пак купони студ нямане на ток и вода.Но този път ще падат ракети и ще има терор.По добре си плащай заема доброволно и не мрънкай щото още по лошо ще стане за теб.Ще ти тряснат 1000% лихва и ще втасаш.
              Пешо, Пешка, Как ще ми сравняваш 9 трупа с това, че тук са нахлували цели народи и са се избивали масово с местното население. В момента сме си екстра спокойна държава!
              Инфлацията винаги ще бори лихвата на спестените пари. Само до преди няколко години имаше често статии в които пишеше на всеки 100лв. спестени колко са изядени от инфлацията. Сега явно банковия картел е забранил на журналята да списват тази горчива истина. И за заемите ми не се притеснявай толкова много. Те се изплащат от номадите /квартирантите/. Аз не се притеснявам толкова, колкото ти, за което ти благодаря все пак! Ако ми тряснат 1000% лихва на заема, още преди това лева ще се е обезценил 10 000 пъти. Не забравяй , че вече веднъж съм преживял период на хиперинфлация и много добре си спомням както ползите, така и вредите. Тогава бях на 27 и бях собственик на апартамент който придобих 3 години преди това. Тогава този апартамент, както и на много други хора беше убежище за парите. Той си вървеше не по-малко, ни повече от 12К талера. Лошото е, че и талера отгогава досега се е доста обезценил та същия апартамент върви 50000 талера, но същия грамаж в злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от irish Разгледай мнение
                Пък аз видях в Бургас (Меден рудник зад Кауфланд) 350Е-ново. Вярно това е краен квартал, ама в най-хубавия за живеене град.
                Там има БУМ на Недвижимите имоти и БУМ на автобусния превоз

Коментар

• Пък аз видях в Бургас (Меден рудник зад Кауфланд) 350Е-ново. Вярно това е краен квартал, ама в най-хубавия за живеене град.

Коментар

• Бате Пешо

Хиперинфлацията не засяга толкова много хора , а само малка част от населението. Другите си изкарват парите от днес за утре или както мен парите им работят в нещо , т.е. хиперинфлацията просто ще ми увеличи доходността. 100 пъти ти казах че нямам заеми , но ти не знам възприемаш ли ! Имам дадени пари в заем , за които ще пия една студена вода и го осъзнавам ..Тъй че какви бунтове на шепа хора , нали ако се вдигнат и ще ядат сопата на мига - многото ще набият малкото протестиращи мързели.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Е па аз съм живял малко над 40 и досега само по телевизията съм ги гледал. Вярно имаше едно попадение опасно близо в кв. Горна Баня, но това беше по-скоро инцидентно. Войните са локални и както ти каза Супертрейдъра ще са за петрол. Ние петрол нямаме и няма кой да воюва с нас, а външната ни политика не предполага ние да атакуваме някоя петролна държава. Така, че в ролята на беден съюзник при умерена двуцифрена инфлация /хипер е много оптимистично/, ще си дойдат цените на място. Просто няма как да няма такова наместване. Всички глобални играчи го очакват, не и дребните мравки каквито сме ние.
                      Когато най-евтиното нещо са хартиените пари, тогава всичко останало е много скъпо.
                      Това е неизбежната действителност която ни очаква.
                      Лордов извинявай ама четеш ли каквото си написал?Ние ако се не лъжа седем или девет ковчега докарахме от Ирак ще ни принудят и сега да участвуваме с бази с войници.И когато най евтиното нещо са хартиените пари с какво ще се купува?И кой ще ти продаде нещо за пари след като незнае утре какво може да си купи с тях?На вас с трейдъра майтап ви се струва тази работа.Ще видиш пак купони студ нямане на ток и вода.Но този път ще падат ракети и ще има терор.По добре си плащай заема доброволно и не мрънкай щото още по лошо ще стане за теб.Ще ти тряснат 1000% лихва и ще втасаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Война в Иран , никой няма да се занимава с БГ. Освен това в Иран просто ще им запалят кладенците с ракети , а инфлацията ще е хипер и не за година а за месец.
                        Бе то и дюнерджийници имаше на всеки ъгъл и с арабелите бяхме приятели но нали видя какво стана в Бургас.Като изпратят няколко ракети у София и имотята ойдоа у ряката.А бомба в метрото?Недей си мисли че лошите работи не ни засягат и че са за другите.Ясно е че си взел кредит и вече халюцинираш но вземи се в ръце.Ще плащаш като поп и ще ти вземат всичко.Аз не съм убеден че ще има хиперинфлация на долара и еврото.Нали хората ще пометат властниците за една нощ.Никой няма да стои и да чака да го заколят като теле.Пак ти казвам че трябва да мислиш преи да пишеш

Коментар

• Бате Пешо

3 месеца , ще е цялото чудо и на пролет ще сме вече в нова ценова реалност. Не вярвам никой да тръгне да се убива , щото са му високи новите цени и не може да ги плаща със спестени преди това пари. Просто ще търси начин да изкарва пари , то пък такива няма и да липсват.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

Война в Иран , никой няма да се занимава с БГ. Освен това в Иран просто ще им запалят кладенците с ракети , а инфлацията ще е хипер и не за година а за месец.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Нямаме петрол, но имаме газ

При евентуална война, имотите и парите си отиват като вятъра.

Остава само златото!

Коментар

Е па аз съм живял малко над 40 и досега само по телевизията съм ги гледал. .....
                                landlord това твойто му се вика статистика на пуйката - за справка разгледай Насим Талеб
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X