Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеХиперинфлацията не засяга толкова много хора , а само малка част от населението. Другите си изкарват парите от днес за утре или както мен парите им работят в нещо , т.е. хиперинфлацията просто ще ми увеличи доходността. 100 пъти ти казах че нямам заеми , но ти не знам възприемаш ли ! Имам дадени пари в заем , за които ще пия една студена вода и го осъзнавам ..Тъй че какви бунтове на шепа хора , нали ако се вдигнат и ще ядат сопата на мига - многото ще набият малкото протестиращи мързели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
Много ми е интересно откъде НСИ извадиха тия цени? От Нотариалните Актове или от данъчните оценки?
Мисля че на всички е ясно, че никой не прехвърля имот на реалната цена
Коментар
-
LANDLORD 31
В момента вече янките търсят повод да запалят с ракети петролните кладенци в залива , а те още умуват къде ще се случи война.Петрола , ще мине не 500 а 1000 долара и това няма да предизвика хиперинфлация , а галопираща хиперинлация. На Пешката му се привижда как народа ще се вдигне против кой - хиперинфлацията. Напротив бедните , ще се кефят как богатите които обичат да лежат на дюшеци от пари ги харчат като обезумели и влиза някой лев в техните джобчета. Логичен завършек на сагата с полежаването на пари , крушката си има опашка.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛордов извинявай ама четеш ли каквото си написал?Ние ако се не лъжа седем или девет ковчега докарахме от Ирак ще ни принудят и сега да участвуваме с бази с войници.И когато най евтиното нещо са хартиените пари с какво ще се купува?И кой ще ти продаде нещо за пари след като незнае утре какво може да си купи с тях?На вас с трейдъра майтап ви се струва тази работа.Ще видиш пак купони студ нямане на ток и вода.Но този път ще падат ракети и ще има терор.По добре си плащай заема доброволно и не мрънкай щото още по лошо ще стане за теб.Ще ти тряснат 1000% лихва и ще втасаш.
Инфлацията винаги ще бори лихвата на спестените пари. Само до преди няколко години имаше често статии в които пишеше на всеки 100лв. спестени колко са изядени от инфлацията. Сега явно банковия картел е забранил на журналята да списват тази горчива истина. И за заемите ми не се притеснявай толкова много. Те се изплащат от номадите /квартирантите/. Аз не се притеснявам толкова, колкото ти, за което ти благодаря все пак! Ако ми тряснат 1000% лихва на заема, още преди това лева ще се е обезценил 10 000 пъти. Не забравяй , че вече веднъж съм преживял период на хиперинфлация и много добре си спомням както ползите, така и вредите. Тогава бях на 27 и бях собственик на апартамент който придобих 3 години преди това. Тогава този апартамент, както и на много други хора беше убежище за парите. Той си вървеше не по-малко, ни повече от 12К талера. Лошото е, че и талера отгогава досега се е доста обезценил та същия апартамент върви 50000 талера, но същия грамаж в злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irish Разгледай мнениеПък аз видях в Бургас (Меден рудник зад Кауфланд) 350Е-ново. Вярно това е краен квартал, ама в най-хубавия за живеене град.
Коментар
-
Бате Пешо
Хиперинфлацията не засяга толкова много хора , а само малка част от населението. Другите си изкарват парите от днес за утре или както мен парите им работят в нещо , т.е. хиперинфлацията просто ще ми увеличи доходността. 100 пъти ти казах че нямам заеми , но ти не знам възприемаш ли ! Имам дадени пари в заем , за които ще пия една студена вода и го осъзнавам ..Тъй че какви бунтове на шепа хора , нали ако се вдигнат и ще ядат сопата на мига - многото ще набият малкото протестиращи мързели.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ па аз съм живял малко над 40 и досега само по телевизията съм ги гледал. Вярно имаше едно попадение опасно близо в кв. Горна Баня, но това беше по-скоро инцидентно. Войните са локални и както ти каза Супертрейдъра ще са за петрол. Ние петрол нямаме и няма кой да воюва с нас, а външната ни политика не предполага ние да атакуваме някоя петролна държава. Така, че в ролята на беден съюзник при умерена двуцифрена инфлация /хипер е много оптимистично/, ще си дойдат цените на място. Просто няма как да няма такова наместване. Всички глобални играчи го очакват, не и дребните мравки каквито сме ние.
Когато най-евтиното нещо са хартиените пари, тогава всичко останало е много скъпо.
Това е неизбежната действителност която ни очаква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВойна в Иран , никой няма да се занимава с БГ. Освен това в Иран просто ще им запалят кладенците с ракети , а инфлацията ще е хипер и не за година а за месец.
Коментар
-
Бате Пешо
3 месеца , ще е цялото чудо и на пролет ще сме вече в нова ценова реалност. Не вярвам никой да тръгне да се убива , щото са му високи новите цени и не може да ги плаща със спестени преди това пари. Просто ще търси начин да изкарва пари , то пък такива няма и да липсват.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ па аз съм живял малко над 40 и досега само по телевизията съм ги гледал. .....“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар