Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеОтиди се разбери в другата тема с Барбарона, Миткото, Гигов, Гейото и компания.
Може да се изясните с тях по между си, поганец ли съм, rat ли съм или Ratte.
Нормално е пролетта да си нервен и под непрекъснат стрес.
Нарича се пролетна умора. Липса на витамини и електролити. Трябва да излизаш повече на слънце и да ядеш кръстоцветни.
Щях да кажа да излезеш от дупката, но не го казвам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеСега и в тая тема ще има умрели плъхове и капани за мишки.
Коментар
-
https://money.bg/property/tsenite-na...za-godina.html
Цeнитe нa лyĸcoзнитe жилищa пaднaxa зa пъpви път oт 2009 г. нacaм. B eдин гpaд cpивът e 27% зa гoдинa
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Намекваш, че благодарение на теб аз паразитирам? Моля да ми пратиш колко данък се внесъл в хазната, че моята заплата е голяма, като половината от нея ми я плаща ЕС, а не мизерници, като теб...
Благодарение на такива, като мен в Бг влизат милиарди евра от ЕС, което косвено държи цените на НИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да ги сравни, ама това е единствения държавен служител, който здраво работи срещу собствената си държава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти плащаш ли си на 100% данъка за маломерките, които отдаваш под наем ?
не визирам данък сгради и смет, а 10-те% (след приспаднаията) на прихода от наем официално деклариран.
Тук разрешават да си отписваш годишно мисля че 3.6% от стойността на имота ако го даваш по наем. Данъчните признават , че имота се амортизира за 27 години и на 27-та година стойността му е нула и разрешават да си намаляваш данъка с 1/27-ма от сумата всяка година. Отделно разходи и консумативи. Много лендлордове не плащат данъци в първите 10-15 години след покупката а после до към 20-тата са ниски. Ма данъците в България били ниски а тук високи. Само пример за бизнес среда и защо приказките за ниските данъци в България са глупости
Интер - Милан 2:0- до 10-татаLast edited by segato; 10.05.2023, 22:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, моя грешка, но ти си с претенциите
аз ако не плащах и стотинка данък, като един държавен служител,
не бих имал нахалството да искам публични услуги и инфраструктура, платени от труда на други,
на чиито гръб паразитирам.
не визирам данък сгради и смет, а 10-те% (след приспаднаията) на прихода от наем официално деклариран.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, моя грешка, но ти си с претенциите
аз ако не плащах и стотинка данък, като един държавен служител,
не бих имал нахалството да искам публични услуги и инфраструктура, платени от труда на други,
на чиито гръб паразитирам.
Благодарение на такива, като мен в Бг влизат милиарди евра от ЕС, което косвено държи цените на НИ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами сравни данъците в България с"белите държави ",които изобщо не са толкова бели вече.Сравни цените на стоките и услугите,сравни възможността да отидеш само за няколко часа с автомобил в планината (а в София Витоша ви е до града),на море,на минерални извори. И всичко това на поносима цена.Сравни възможностите за забавление в България -ресторанти,нощни клубове, кино, театър и така нататък и на какви цени са с в сравнение с тези в Западна Европа .Сравни престъпността в София с тази в големите европейски градове, сравни етническия състав на населението в София с този в големите европейски градове, където белите все повече намаляват
- 1 like
Коментар
-
Поне си признаваш, като сбъркаш (ти си ми любимия повишител)!
Претенциите ми са следствие на това, че знам колко пари се изливат от ЕС в БГ (и как се разходват) и резултата е плачевен, а можеше наистина БГ да е едно по-добро място за живот.
и понеже си ми любимия чиновник, след жена ми
не стискай кеша,
търси му работа.препоръка е
Коментар
-
Да, така е и жена ми получава толкова!
Аз ти написах, че не всичко е до пари, а до заобикаляща среда. Даже да имах милиони е все тая, като тези около мен са зле и дишаме един въздух и караме по разбити улици и вървим по разбити тротоари (ако изобщо има такива или се ползват, като парко места ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти пак за пари ми говориш? Ти да не си адвокат на България?
Коментар
Коментар