IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• алхимици

Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнение
    Когато се задова война (Третата световна) нормално е ценните на недвижимо имущество да падат и хората да търсят убежище в златото...
    http://alchemicaltechnologies.blogsp...ntrol-btv.html
    колега , времето на войните отдавна приключи , няма смисъл да се воюва с истински оръжия.или поне тези , които си носят главите по предназначение няма да го направят - имат Интернет вместо ракети (ракетата може да поразява град като Ню Йорк а Нета - континенти )!
    Оръжия се използват срещу онези , които още не са "сверили часовниците"..... .
    но скоро ще им продадат "верни часовници"

колкото до имотния пазар и неговите посоки!
    Имотния пазар е емоционален пазар , така както е емоционален и Политическия пазар :
    23 год "гласуваме" т.е. купуваме и подаваме и все не уцелваме правилната "сделка" - за когото и да гласуваш - никога не печелиш

ако човек не се справя на политическия пазар - как ще се справи на имотния
    ако се довериш на посоката , т.е. на житейските мъдрости - ще си прав , но ще се наложи да си редактираш поста
    ----------

ПП : и понеже си КОНспиратор и вкарваш илюминати ( http://alchemicaltechnologies.blogsp...ntrol-btv.html) ще ти кажа :
    илюминати има там , където няма здрав разум (А в БГ има много ~нямане на здрав разум~българинът обича някой друг да е виновен - за това са измислени конспиративните теории , за утеха на ..........)

Коментар

• Когато се задова война (Третата световна) нормално е ценните на недвижимо имущество да падат и хората да търсят убежище в златото...
      http://alchemicaltechnologies.blogsp...ntrol-btv.html

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Глупости , българина е сред най трезво разсъждаващите човешки екземпляри и винаги гледа да си осигури сигурен покрив над главата. Българите не обичат покрива над главите им да е обвързан с риск и да се случи да не могат да си плащат наем и да търсят подслон под моста.
        Освен това някои хора , като се обадиха че са си купили жилища не биваше да се джавкате с тях. Първо човека много точно е преценил момента , със завидна прецизност и заслужава адмирации.
        Това което Веско казва също не е миродавно , мезонета бил далече от морето ! Аз съм на 200 м. и то на място , което е подбрано уж да няма влага.Тези дни в жегата нямаше вятър , рядко се случва но влагата се усещаше здраво. Не е приятно !
        Може би е добро мястото. Освен това тук цените паднаха с 0-ла %, не е интересно да се купи. Като за момента въпросния мезонет е 10-ка , да не кажа по добра оценка.И да бъдем честни - цената му след 2 години ще е със 100к. отгоре. Хората се заблуждават и си мислят , че няма откъде да се изсипят такива пари.Има !
        Трейдър, този път си се изказал удивително ясно и съм напълно съгласен с теб Естествено и че мнението ми не е меродавно. Мезонета е на пешеходно разстояние от плажа, ходил съм там преди години. Малко е баир на връщане но не е необходима кола. За мен това е критерии, защото ако трябва да се ползва кола за всяко излизане от дома, вече няма значение дали е на 5 или 35 км, а цената на имота на 35 км е около 5 пъти по ниска.
        И с никого не се джафкам. Искрено му завиждам, че е намерил нещо от което е доволен.

Коментар

• LANDLORD 31

Има такъв момент.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Глупости , българина е сред най трезво разсъждаващите човешки екземпляри и винаги гледа да си осигури сигурен покрив над главата. Българите не обичат покрива над главите им да е обвързан с риск и да се случи да не могат да си плащат наем и да търсят подслон под моста.
            Освен това някои хора , като се обадиха че са си купили жилища не биваше да се джавкате с тях. Първо човека много точно е преценил момента , със завидна прецизност и заслужава адмирации.
            Това което Веско казва също не е миродавно , мезонета бил далече от морето ! Аз съм на 200 м. и то на място , което е подбрано уж да няма влага.Тези дни в жегата нямаше вятър , рядко се случва но влагата се усещаше здраво. Не е приятно !
            Може би е добро мястото. Освен това тук цените паднаха с 0-ла %, не е интересно да се купи. Като за момента въпросния мезонет е 10-ка , да не кажа по добра оценка.И да бъдем честни - цената му след 2 години ще е със 100к. отгоре. Хората се заблуждават и си мислят , че няма откъде да се изсипят такива пари.Има !
            Би било добре , ако "маслото" наистина беше купил, а не лъгал. За българина си абсолютно прав, но напоследък прекалено се увеличиха такива дето въобще не купуват за да не се минат. Те не се и женят за да не се минат, не учат за да не се минат със семестриални такси, не работят също за да не се минат да получават ниско възнаграждение за труда си, абе идеалните нищоправещи люде и вечно мрънкащи по форумите.

Коментар

• LANDLORD 31

Екземпляри винаги има.
              D.Y.F-091066

Коментар

• LANDLORD 31

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                  Вижте интересен момент
                  Delar, които са със сравнително добра репутация, доколкото съм чувал поне, в момента имат един единствен изкоп направен на обекта си в младост 1-А, на 5 метра от тунела на метрото. Ако сте си мислили, както аз, че цените в момента сигурно са около 500-550 е/м2, много сте се излъгали. Около 770-780 е/м2 е на един гол изкоп, Няма дори основа, нищо. Като сложим, че не е ясно дали няма да се усеща метрото, се чудя кой би дал пари. На груб строеж колко ще стигнат - 900 ? ми като е готов на 1000 е/м2 ,
                  И най-странното е, че ще се продаде до 1 година според мен целия обект.
                  Има ли още търсачи на силни усещания, които дават пари за дупка?
                  Don't work hard, work smart!

Коментар

• sisiko

Не съм съгласен , никой няма полза да пуска цени на които не може да продаде. Цените винаги са такива , че са близо до търсената цена.Кой би тръгнал да си губи времето , та то е пари.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                      Лорд-щрумпел, ти си неспасяем сучай. Точно пазара (тренда) е определящ и офертите са доста далече от него. А настроенията от три години някои се опитват да манипулират и така и не разбраха (както и ти), че има други фактори, много по важни от манипулациите за един пазар. Ха!
                      Такива като тебе си купуват първо жилище около пенсионирането, ама после вместо пари за ремонт им се налага по-скоро да ги дават за лекарства.
                      Всяко нещо с времето си е казал народъ! Българина е най-трагикомедичната фигура.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Нали и офертните настроения се променят според пазара бе щрумпи
                        Мокри са сънищата само на тези, които си мечтаят, че имотите ще станат на цената на картофите. Виж, акот стане така както казва Форекс Мастъра, ще съм доволен да се сдобия най-сетне със студиото в Сънито срещу 150гр. злато и още два пъти по толкова ценни нумизматични монети. Ама откога съм пуснал офертата в темата за златните монети и никой не откликва деви дзифтовете!
                        Лорд-щрумпел, ти си неспасяем сучай. Точно пазара (тренда) е определящ и офертите са доста далече от него. А настроенията от три години някои се опитват да манипулират и така и не разбраха (както и ти), че има други фактори, много по важни от манипулациите за един пазар. Ха!

Коментар

• оферта

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                          Това го знаем
                          Аз се притесних че наистина сте направили някаква ОФЕРТА - МНОГОУВАЖАЕМИ - пък аз съм я пропуснал .......
                          Горното е по-скоро нещо като - "ЩЕ МИ СЕ" и не може да се определи като оферта по нито един показател .......
                          Ще видим, като стане 2-3000лв. грама!

Коментар

• toto

Забрави , каквото се е обезценило до тук. Златото няма да падне много , а черното злато ще е нагоре ЯКО ! Направо свят ще ни се вие от цените на петрола , храната няма да може да гони хиперинфлацията и енергията , защото у нас няма платежееспособност за ежедневни нужди..пенсиите и заплатите на държавните служите ще изглеждат микроскопични. Палачинката се изпече от едната страна.
                            Last edited by supertrader; 17.07.2012, 19:00.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              LANDLORD 31

17.11.2010, 21:48

Цитат:
                              Първоначално изпратено от stazz
                              пиши какво предлагаш приятелю, че "..моето злато и стари пари" звучи малко относително, а и ти си все пак човека, който предлага и определя цената, за другото си има търгове
                              ......................
                              Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV и австрийска от времето на Мария Терезия, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ. Двайсетина различни български сребърни монети, швейцарски часовник "Дарвил", ръчно изработени накити около 50 гр.
                              Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
                              Аз се притесних че наистина сте направили някаква ОФЕРТА - МНОГОУВАЖАЕМИ - пък аз съм я пропуснал .......
                              Горното е по-скоро нещо като - "ЩЕ МИ СЕ" и не може да се определи като оферта по нито един показател .......
                              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                                Уважаеми
                                Каква Оферта сте пуснали - че за мое голямо съжаление съм я пропуснал

Може ли да бъдете така Добър - да я пуснете пак

LANDLORD 31

17.11.2010, 21:48

Цитат:
                                Първоначално изпратено от stazz
                                пиши какво предлагаш приятелю, че "..моето злато и стари пари" звучи малко относително, а и ти си все пак човека, който предлага и определя цената, за другото си има търгове
                                ......................
                                Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV и австрийска от времето на Мария Терезия, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ. Двайсетина различни български сребърни монети, швейцарски часовник "Дарвил", ръчно изработени накити около 50 гр.
                                Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.

Коментар

Working...
                                X