If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лорде, Бобеца не е задал град, или село /има и в села/, така че може и да коригирам моя диапазон от 1000. За горния край, ако някой познава Варна да каже, може да излезнат и над 80,000 неремонтирани.
Нищо чудна Варна да задминава София по цени в дадени квартали. Аз едни кретени в друг форум ги предизвиках да ми търсят в гръцката на Варна цена от 200 ойро, при положение, че твърдят, че в София на жълтия паваж цената ще е 149. Е, още чакам
Това е реална цена - къщите са построени....Това е ориентир за себестойност на строителство и малка печалба.....Сложи още 20 % за София и виж цените на имотите през 2013г.....
Аз преди Трън видях и на 150, но темата е само за цивилизацията /София/ и за реални цени чичка. Преди Асеновград ми звучи, като преди Дамаск!
Лорде, Бобеца не е задал град, или село /има и в села/, така че може и да коригирам моя диапазон от 1000. За горния край, ако някой познава Варна да каже, може да излезнат и над 80,000 неремонтирани.
Въпросът ми е следният. Колко трябва да струва в МОМЕНТА тристаен панелен апартамент построен през 1978 струващ тогава като, НОВ 13 000 лв. Та след като, е изтекъл над половината му експлоатационен живот и след амортизацията и средствата който, допълнително трябва да се дадат за ремонт за привеждане в някакъв що годе вид за обитаване????
Ако въпроса не ти е риторичен, нещо от рода, Питам и отговор не искам, направи справка в имот.бг... верно базата е офертни цени, ама горе долу можеш да се ориентираш...
Въпросът ми е следният. Колко трябва да струва в МОМЕНТА тристаен панелен апартамент построен през 1978 струващ тогава като, НОВ 13 000 лв. Та след като, е изтекъл над половината му експлоатационен живот и след амортизацията и средствата който, допълнително трябва да се дадат за ремонт за привеждане в някакъв що годе вид за обитаване????
Колкото успееш да го спазариш... Другото са глупости...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Понятно е да не се раздават жилищни кредити , а да се дават парите от жестоките лихви по такива на фирмички и бизнеси. Лошите кредити за бизнес са адски много , т.е. парите се дават на лошите кредитополучатели. На това му викат изкривено кредитиране.
Кредитирането в България най-накрая се нормализира.
Отпуснати кредити на фирми извън финансовия сектор:
1)
- от началото на 2008г. до края на юни 2008г. бяха 7,039.6 милиона лв.
2)
- от началото на 2012г. до края на юни 2012г. бяха 6,272.8 милиона лв. Тоест за щастие за 4 години има незначителен спад, а именно с по-малко от 11%.
Отпуснати жилищни кредити:
1)
- от началото на 2008г. до края на юни 2008г. бяха 1,805.5 милиона лв.
2)
- от началото на 2012г. до края на юни 2012г. бяха 561.2 милиона лв. Тоест за щастие за 4 години има срив, а именно с над 68%.
Явно мечтата на някои (сумата на жилищните кредити да е повече от кредитите за фирмите извън финансовия сектор(?!?!?!?!) едва ли някога ще се сбъдне.
Коментар