IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4i40

Ти тези къщи видя ли ги ? Реално съществуващи къщи ! Или някой ще ги строи от дъски...
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Лорде, Бобеца не е задал град, или село /има и в села/, така че може и да коригирам моя диапазон от 1000. За горния край, ако някой познава Варна да каже, може да излезнат и над 80,000 неремонтирани.
      Нищо чудна Варна да задминава София по цени в дадени квартали. Аз едни кретени в друг форум ги предизвиках да ми търсят в гръцката на Варна цена от 200 ойро, при положение, че твърдят, че в София на жълтия паваж цената ще е 149. Е, още чакам

Коментар

• Това е реална цена - къщите са построени....Това е ориентир за себестойност на строителство и малка печалба.....Сложи още 20 % за София и виж цените на имотите през 2013г.....

ЦИЛИВИЛИЗАЦИОНАТА...е там. където е Лорда....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Аз преди Трън видях и на 150, но темата е само за цивилизацията /София/ и за реални цени чичка. Преди Асеновград ми звучи, като преди Дамаск!
          Лорде, Бобеца не е задал град, или село /има и в села/, така че може и да коригирам моя диапазон от 1000. За горния край, ако някой познава Варна да каже, може да излезнат и над 80,000 неремонтирани.
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            По - умен е този, който умее да слуша, а не този който много приказва ( и пише)......

пп Днес преди Асеновград видях обява - къщи, 200 Е/м2, до ключ ...
            Аз преди Трън видях и на 150, но темата е само за цивилизацията /София/ и за реални цени чичка. Преди Асеновград ми звучи, като преди Дамаск!

Коментар

• Момчето е задало отговор, иска да каже нещо, просто такъв си му е стилът сигурно.
              Граматиката няма да коментираме.
              И това ще мине ...

Коментар

• По - умен е този, който умее да слуша, а не този който много приказва ( и пише)......

пп Днес преди Асеновград видях обява - къщи, 200 Е/м2, до ключ ...
                Last edited by 4i40; 26.07.2012, 23:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Между 3,000 и 70,000 евро.
                  Хахахаххахахахаххахахаххах
                  НАЙ - ДОБРИЯТ ОТГОВОР

Ако включиш и Дрезден спрямо Малко Търново, съотношението е още по-добро!!!!!

П.П. Ама колко умен въпрос да очакваме от човек регистриран от 4 години с 10 мнения?!
                  Last edited by LANDLORD 31; 26.07.2012, 23:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobys Разгледай мнение
                    Въпросът ми е следният. Колко трябва да струва в МОМЕНТА тристаен панелен апартамент построен през 1978 струващ тогава като, НОВ 13 000 лв. Та след като, е изтекъл над половината му експлоатационен живот и след амортизацията и средствата който, допълнително трябва да се дадат за ремонт за привеждане в някакъв що годе вид за обитаване????
                    Ако въпроса не ти е риторичен, нещо от рода, Питам и отговор не искам, направи справка в имот.бг... верно базата е офертни цени, ама горе долу можеш да се ориентираш...

Коментар

Въпросът ми е следният. Колко трябва да струва в МОМЕНТА тристаен панелен апартамент построен през 1978 струващ тогава като, НОВ 13 000 лв. Та след като, е изтекъл над половината му експлоатационен живот и след амортизацията и средствата който, допълнително трябва да се дадат за ремонт за привеждане в някакъв що годе вид за обитаване????
                      Колкото успееш да го спазариш... Другото са глупости...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Между 3,000 и 70,000 евро.
                        И това ще мине ...

Коментар

• Въпросът ми е следният. Колко трябва да струва в МОМЕНТА тристаен панелен апартамент построен през 1978 струващ тогава като, НОВ 13 000 лв. Та след като, е изтекъл над половината му експлоатационен живот и след амортизацията и средствата който, допълнително трябва да се дадат за ремонт за привеждане в някакъв що годе вид за обитаване????

Коментар

• Понятно е да не се раздават жилищни кредити , а да се дават парите от жестоките лихви по такива на фирмички и бизнеси. Лошите кредити за бизнес са адски много , т.е. парите се дават на лошите кредитополучатели. На това му викат изкривено кредитиране.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• LANDLORD

Мечтае си да му подарят жилище , не е лошо. 200 евро
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Кредитирането в България най-накрая се нормализира.

Отпуснати кредити на фирми извън финансовия сектор:
                                1)
                                - от началото на 2008г. до края на юни 2008г. бяха 7,039.6 милиона лв.
                                2)
                                - от началото на 2012г. до края на юни 2012г. бяха 6,272.8 милиона лв.
                                Тоест за щастие за 4 години има незначителен спад, а именно с по-малко от 11%.

Отпуснати жилищни кредити:
                                1)
                                - от началото на 2008г. до края на юни 2008г. бяха 1,805.5 милиона лв.
                                2)
                                - от началото на 2012г. до края на юни 2012г. бяха 561.2 милиона лв.
                                Тоест за щастие за 4 години има срив, а именно с над 68%.

Явно мечтата на някои (сумата на жилищните кредити да е повече от кредитите за фирмите извън финансовия сектор(?!?!?!?!) едва ли някога ще се сбъдне.

http://bnb.bg/Statistics/index.htm

Коментар

Working...
                                X