IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Що пишеш за неща, от които си нямаш и понятие?Лично аз съм завеждал стотици искове срещу хора с пари и в повечето случаи съдът е отсъждал справедливо.
    Естествено сигурно има и корупция, когато става въпрос за много пари, ама обикновените хора не са замесени в такива спорове. А тук обсъждаме правосъдието що се отнася до обикновените хора.
    Имай предвид ,че по делата има по няколко инстанции,често в различни градове и вероятността всички съдии да са корумпирани е нищожна.Друг въпрос е,че често има различно тълкуване на един и същ случай, ама в правото е така. Не е математика и винаги 2 плюс 2 да е 4.
    Извинявай прав си, но се подведох от теб! Ти си еталон за човек, който няма понятие от много неща, но е компетентен по всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Искаш да кажеш,че българската правораздавателна система е по-добра и справедлива от американската?
      Съдиите в повечето случаи са си адекватни и не са подкупени. Проблема е в прокурорите по наказателните дела, защото следователя може и да е събрал доказателства бетон, но най-важно е как ще ги представи и оформи прокурора пред съда, както са внесени, това ще е информацията, с която ще разполага съдията и той си гледа закона и алинеите, и няма как да отсъди нещо друго, ако няма на какво основание, а то се базира на подаденото обвинение от прокурора. Ама какво да ти се обяснява на теб видно от мненията ти по много теми, че си пълен с предразсъдъци и зомбиране.
      Last edited by Kris_; 10.05.2023, 18:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
        Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
        Хайде оня емигранта е ясен що плюе по България, ама държавен служител да плюе по държавата,честно не го разбирам.

От кога казването на истината се счита за плюене по държавата? Мисля, че за никого не е тайна, че съдебната система в България е зле или вие твърдите, че е на високо ниво? Европа не случайно ни натиска за реформи в съдебната система.
        Както поиска те сложих в игнора и не ти коментирам простотиите. Не виждам ти да се спираш да се занимаваш с мен. Не ми слагай думи в устата. Къде си видял да съм плюл България ?

Коментар

Хайде оня емигранта е ясен що плюе по България, ама държавен служител да плюе по държавата,честно не го разбирам.
          От кога казването на истината се счита за плюене по държавата? Мисля, че за никого не е тайна, че съдебната система в България е зле или вие твърдите, че е на високо ниво? Европа не случайно ни натиска за реформи в съдебната система.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
            Така, че запази си квалификациите
            Пак ти избяга на някъде мисълта Говорим за болднатото най-отдолу

Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            Футболиста по американски футбол О Джей Симпсън закла жена си и любовника й и съдът в САЩ го оправда.Настоящата вицепрезидента на САЩ Камала Харис е прекратила дела срещу свещеници педофили, които са изнасилвали момчета в църквите.
            Така че примери за лошо правораздаване има навсякъде по света.
            И със сигурност континенталната съдебна система, към която принадлежи и българското право,е по-добра от системата на правният прецедент в англосаксонското право.
            Аз ако взема да ти давам примери от БГ ,100 страници няма да ми стигнат
            Да не си адвокат? Те ги правят тези приоми.Лек финт да избягам от неудобното,като захапа нещо маловажно и омаловажа като цяло случая.
            Говорим като цяло.БГ и US правораздавателни системи.Коя е по-добра аджеба?
            Last edited by petrg5s; 10.05.2023, 17:13.

Коментар

И доста по- фантасмагорични неща сме чували от него,но да,тук леко надмина себе си
              Лично познавам човек, който едвам свързва двата края и осъди bTV за около 30 000 лв. заради неверни твърдения и излъчен видео материал без негово съгласие.
              Делото се е проточило около 5 години и е можел да продължи да ги съди по предложение на съдията до 200 000лв, но се е отказал да се занимава, защото са щели да минат още години, а са му трябвали пари, и се е съгласил на споразумение с адвокатите на bTV, които адвокати са били много уверени, че са щели да спечелят още в началото и са го подкрънквали да се откаже.
              Така, че запази си квалификациите за неща, за които нямаш никакъв опит и цялата ти налична информация е от медийните хроники, които отразяват само дела на властимащи, а не граждански казуси, които всъщност са същественото, ако на обикновен човек му се наложи да изпозлва съдебната система.
              Last edited by Kris_; 10.05.2023, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Нелепо е изказването ти. Никой няма да тръгне да те прецаква, ако си в правото си от съдиите.
                Говорим за обиновено гражданско дело.
                Може да бъдеш прецакан в български съд само, ако говорим за дела срещу властимащи, олигарси, политици и т.н.
                С това последното няма голяма значение дали съдът ще е български или американски. Разликата основно ще се изрази в разноските по делото.
                Големите риби в цял свят са над законите. Клинтън как го оправдаха, че не бил лъжесвидетелствал, че не е правил секс с Моника Люински.Щото свирката не била секс.А се нарича орален секс. Подобни примери колкото щеш.Като прикриването на синчето на Байдън.
                Ама някои си живеят с илюзията за добрите феи и елфи.

Коментар

Искаш да кажеш,че българската правораздавателна система е по-добра и справедлива от американската?
                  Футболиста по американски футбол О Джей Симпсън закла жена си и любовника й и съдът в САЩ го оправда.Настоящата вицепрезидента на САЩ Камала Харис е прекратила дела срещу свещеници педофили, които са изнасилвали момчета в църквите.
                  Така че примери за лошо правораздаване има навсякъде по света.
                  И със сигурност континенталната съдебна система, към която принадлежи и българското право,е по-добра от системата на правният прецедент в англосаксонското право.

Коментар

Че можеш сигурно е така, ама какъв ще резултата от съдебния процес? Да ти кажа ли? Със сигурносн няма да е в полза на бедния човек.
                    Айде да видим как ще осъдиш някой с повече пари и връзки от теб, дори престъплението му да е очевидно? Точно да ми даваш пример с българския съд е нелепо.
                    Нелепо е изказването ти. Никой няма да тръгне да те прецаква, ако си в правото си от съдиите.
                    Говорим за обиновено гражданско дело.
                    Може да бъдеш прецакан в български съд само, ако говорим за дела срещу властимащи, олигарси, политици и т.н.
                    С това последното няма голяма значение дали съдът ще е български или американски. Разликата основно ще се изрази в разноските по делото.

Коментар

• Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Коментар

Аз това го забелязвам и го пиша още от месец, като ми влезе в полезрението този участник. Голяма мерзавщина, да плюеш в паницата от която се храниш. То няма държавна власт или институция, която да не охрачи.

Коментар

Що пишеш за неща, от които си нямаш и понятие?Лично аз съм завеждал стотици искове срещу хора с пари и в повечето случаи съдът е отсъждал справедливо.
                          Естествено сигурно има и корупция, когато става въпрос за много пари, ама обикновените хора не са замесени в такива спорове. А тук обсъждаме правосъдието що се отнася до обикновените хора.
                          Имай предвид ,че по делата има по няколко инстанции,често в различни градове и вероятността всички съдии да са корумпирани е нищожна.Друг въпрос е,че често има различно тълкуване на един и същ случай, ама в правото е така. Не е математика и винаги 2 плюс 2 да е 4.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Напротив, спечелих срещу мой шеф. Дали е скъсаняк и няма повече пари и връзки от мен

Коментар

А тук обсъждаме правосъдието що се отнася до обикновените хора.
                              Не обсъждаме ли имотите и цените им? Не е ли това темата?

Коментар

Вероятно си спечелил срещу някакви скъсаняци. Пробвай да заведеш дело срещу човек с повече пари и връзки от теб и после пиши.
                                Напротив, спечелих срещу мой шеф. Дали е скъсаняк и няма повече пари и връзки от мен

Коментар

Working...
                                X