Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениетова за гарсониера ли бре?!
Че то има по-евтини хотели района..... поне ток, вода и отопление няма да се плаща...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеИнтересно ми е на коя агенция е тази статистика... Аз давам имот под наем в Красно село за 400Е от няколко месеца, като наематели намерих за по-малко от 2 месеца при това без посредник
Че то има по-евтини хотели района..... поне ток, вода и отопление няма да се плаща...
http://www.imotibg.com/imoti/%D0%BF%...nno560827.htmlLast edited by toto; 31.07.2012, 10:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДва месеца по 400Е = 800евро делено на 12=65
т.е. за тази година си го дал средно за 335.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеИнтересно ми е на коя агенция е тази статистика... Аз давам имот под наем в Красно село за 400Е от няколко месеца, като наематели намерих за по-малко от 2 месеца при това без посредник
т.е. за тази година си го дал средно за 335.Last edited by luboil; 31.07.2012, 10:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
200 лв. за едностаен в южен квартал
Наемите на гарсониери паднаха с 9% за година
Броят на офертите отново нагоре
http://www.monitor.bg/article?id=348522
Коментар
-
drakkar
Като набият арабите янките и цената му хвърчи нагоре. Иначе онези са способни да продадат всичкия петрол за 5 години , пък ние да тръгнем с танкове по улиците които харчат по 100 литра бензин за 100 км. пробег.Той ще свърши за 2 дена дето се вика , то добре че янките ги бият и им запалват кладенците и може да продължи малко повече имането на петрол и да се замести с нещо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеРесурс, който след 40 години ще се изчерпи..пък ако се увеличи добива му ще го свършат за 30. Използва се толкова много и се разхищава. Колко би трябвало да струва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДобре 250-300 долара ме устройва за начало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеБате Пешо, ма тя е лелка с три деца, за какво ти е тая дърта кукумявка!
Коментар
Коментар