IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• РЕДА -НЕКОМПЕТЕНТНИЯ

Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    Че откъде накъде нещо постропено за 200-220 Евра
    или напълно амортизирано ще струва 500 евра бря
    Как ги сметна тези 200 ойро, като само покупаката на парцела в София е толкова?!
    Като не си в час /понеже не си нито в инвестицията имот, а и влогове нямаш както сам каза/ не се бутай в теми -пълна Индия за теб. Радвай се на евтиният хазарт!

Коментар

• В Симеоново до нас има 2 нови кокетни кооперации с акт 16 и нито един продаден апартамент на цена 600 евро/м2. Явно на 450 евро/м2 може да се намерят купувачи, но и това не е много сигурно!?

Коментар

• Пънч, дедо е търсач на друго жилище. Ако става въпрос за шопландия (надявам се визираш Софето) прати на лични офертата да го видя тоа кюмезарник.
        Когато чух за първи път тая дума, кюмето де, умрех от смех.
        И това ще мине ...

Коментар

• REDA

Посторено за 200-220 евра ? Можеш ли да го построиш за толкова , аз ще ти го купя.Сериозно говоря.Мога да купя много такова строителство на тази цена.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Съвсем на посоки написах едно число все пак нормален човек трудно ще даде (каквито и да е) големи пари за кими-клоака в шопландия, но има разни хора.

Колко е възможно най-краткия срок между сключване на предварителен договор за кимизарник с ипотека до финализиране на сделката при положение, че купувача е с торбата с парите според вас? Имам предвид цялата епопея около бумагите, проверките, скоростта на институциите (според сезона) и т.н.т.

Питам щото хазяина дойде да ми плаче на рамо, как като честен платец бамката му вдигнала месечната вноска от 2к лв на 2.4к лв и как никой не му влизал вече в магазина и ще не ще - ще продава, но е обявил цена като за манхатън (на мен ми предложи с 20% надолу - които дори не си изхабих слюнката да коментирам)

Поразгледах за квартири и се оказа, че обслужването на АНИ-тата се е влошило нещо. Последния път си взех тая квартира от втория оглед - без много търсене - може да е било късмет.

Ако бих търсил квартира бих писал: Търся добър хазяин... добре че са познатите иначе с тия АНИ-та все едно те обслужват в кръчма на бг черноморието.

Сигурно има и изключения или може и от сезона да е - но по-скоро нивото е ниско.

Дори си мисля, че има пазарна ниша в тая работа - ако един нормален брокер започне с реални оферти колкото пръстите на ръцете си на точната цена в самостоятелен сайт и си създаде марка и име като тотално коректен - мисля гладен няма да остане... и продавачи и купувачи ще го намерят и ще искат да се срещат през него... или е утопия за нашата географска ширина.

Коментар

• Първоначално изпратено от punch Разгледай мнение
              Така и така имотния пазар е в колапс, тия дето построиха с мръсни капитали - защо не пуснат на половин цена (500 евро на реален квадрат) поне половината си кимизарници, хем може да излъжат някой хем пазара няма да е тотално умрял. Пълно е с буренясали нови и празни сгради в шопландия.

Имам няколко въпроса до специалистите в темата:

Наистина ли има 90% фалшиви обяви из всички сайтове за покупко-продажба и наеми на недвижимости и на какво се дължи това?
              Примерно обява пусната преди 2 дена - има я само в един сайт. Има име, телефон и имейл на брокер и агенция. Телефона или никой не го вдига или се включва секретар или е изключен. И това е масово явление за голям брой от обявите.

Ако горното е вярно - как господата брокери се надяват да работят въобще при положение, че липсва комуникация между търсещи и предлагащи? (Какво говорим за доверие и други морални категории..)

Свидетел съм как колега 6 месеца ходи по гайдата на брокери със силното желание да си купи с торбата пари и в крайна сметка си излезе на квартира за неоределено време отвратен от предложенията и лошата работа на брокерите, които уж трябваше да му помогнат в търсенето.

Лордов и трейдъров плащат ли им да пишат регулярно в тази тема или просто са доброволци пуснати да поддържат антитезата за да не потъва темата

ето за средната класа в Испания - ключови думи: кредити, бамки, ипотеки

Кооперациите търгуват професионални услуги - от водопроводни услуги до градинарски - без участието на пари
              Позволи ми да се усъмня в тези медиййни чекии.90% от годното за работа в село е в Испания и Италия.Досега са се върнали само двама човека и то не че нямат работа а по други причини.Преди двайсе години вярвайки на медийни простотии изпаднах в много смешна ситуация в Сърбия.А една баба се смееше и ми вика Ой дете дете на сръпски и бугарски вестник само дата е верна.

Коментар

• Опит за отговор по фалшивите обяви в И-нет:
                Друг вариант, освен наслагването на повече обяви от различни АНИ-та за един имот, е разлика в цената, обикновено надолу, без да се махат старите обяви.
                Вкарването на обява с по-ниска цена, без реален обект, с готов отговор при запитване - имаме подобно но на цена ....
                Обяви, които само сондират пазара, при реално запитване се оказва, че "продавачът се е отказал".
                Действително фалшиви обяви, които сондират евентуални купувачи, като се търси информация колко е реалния кеш - сещай се какво следва.

Предполагам, че може да се дадат и други изкривявания.
                И това ще мине ...

Коментар

Така и така имотния пазар е в колапс, тия дето построиха с мръсни капитали - защо не пуснат на половин цена (500 евро на реален квадрат) поне половината си кимизарници, хем може да излъжат някой хем пазара няма да е тотално умрял. г]
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Така и така имотния пазар е в колапс, тия дето построиха с мръсни капитали - защо не пуснат на половин цена (500 евро на реален квадрат) поне половината си кимизарници, хем може да излъжат някой хем пазара няма да е тотално умрял. Пълно е с буренясали нови и празни сгради в шопландия.

Наистина ли има 90% фалшиви обяви из всички сайтове за покупко-продажба и наеми на недвижимости и на какво се дължи това?
                    Примерно обява пусната преди 2 дена - има я само в един сайт. Има име, телефон и имейл на брокер и агенция. Телефона или никой не го вдига или се включва секретар или е изключен. И това е масово явление за голям брой от обявите.

Ако горното е вярно - как господата брокери се надяват да работят въобще при положение, че липсва комуникация между търсещи и предлагащи? (Какво говорим за доверие и други морални категории..)

Свидетел съм как колега 6 месеца ходи по гайдата на брокери със силното желание да си купи с торбата пари и в крайна сметка си излезе на квартира за неоределено време отвратен от предложенията и лошата работа на брокерите, които уж трябваше да му помогнат в търсенето.

Лордов и трейдъров плащат ли им да пишат регулярно в тази тема или просто са доброволци пуснати да поддържат антитезата за да не потъва темата

Кооперациите търгуват професионални услуги - от водопроводни услуги до градинарски - без участието на пари
                    Ето и моя опит за отговор, макар че не съм специалист

1. за 90% фалшиви обяви не си прав, обкновенно има преписани обяви за които АНИ не могат да уговорят оглед, но принципно са реални.

2. АНИ пречат много, защото обикновенно възпряпятстат с различни трикове собственника да предлага имота и първоначално създават впечатление за голямо търсене(безброй обаждания ... ама от агенции)

3. И аз имам познат който има гарсониера и искаше да купи тристаен, излезе под наем в тристаен и дава под наем гарсониерата. Повече от 12 месеца търсеше да купи тристаен и накрая и той се отказа след повече от 60 огледа, а парите ги има в брой... сега мисли за къща на село след 10 години, като пораснат децата...

това е положеието - повечето хора с акъл преценяват че не е време за купуване

Коментар

• Така и така имотния пазар е в колапс, тия дето построиха с мръсни капитали - защо не пуснат на половин цена (500 евро на реален квадрат) поне половината си кимизарници, хем може да излъжат някой хем пазара няма да е тотално умрял. Пълно е с буренясали нови и празни сгради в шопландия.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Лорде хората са много заблудени , включително и поведението на пазарите е лишено от логика. Мисля че ще се качи еврото сега за последно , защото ще има покачване на златото и петрола ,а се смята че вървят в тандем.И това ще бъде , а ЕС няма да се разпадне реално..толкова ще ги изненада обезценката и хиперинфлацията , че няма да имат време да се разделят. После ще кажат , че то вече няма смисъл да се разпада понеже икономиките ще почнат да се подобряват.И за това са необходими само два при това неработни дни , фондове , срещи и действия и накрая без нищо да направят тя ситуацията ще вземе да се завърти на 180 градуса.
                        А тези , които не искат имоти , не искат земя..ти нищо не можеш да направиш , естественно ще пият по една студена вода. Аз не съм човек , който се наслаждава да обижда другите. Ще пият по една студена вода - да им е сладка дето се вика.
                        Когато всички са заблудени а ти си правият не е ли дошло време да се запиташ дали нещо не е наред при теб.Недей да приемаш силното желаното от теб за действителност.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Малееееееее, започва да се случва всичко което прогнозира Супертрейдъра:
                          http://banks.dir.bg/2012/07/25/news11639921.html
                          Кой ще компенсира хората с влогове като Бай Пешо?!
                          Аууууууууу как се изплаших!!!!!!!!!!!!!Други освен американските тарикати да прогнозират това?Ти правиш ли разлика между действителността и телевизора?????Това че едно нещо е казано от някого не означава че се случило.И не забравяй че има много валути.

Коментар

• Лорде хората са много заблудени , включително и поведението на пазарите е лишено от логика. Мисля че ще се качи еврото сега за последно , защото ще има покачване на златото и петрола ,а се смята че вървят в тандем.И това ще бъде , а ЕС няма да се разпадне реално..толкова ще ги изненада обезценката и хиперинфлацията , че няма да имат време да се разделят. После ще кажат , че то вече няма смисъл да се разпада понеже икономиките ще почнат да се подобряват.И за това са необходими само два при това неработни дни , фондове , срещи и действия и накрая без нищо да направят тя ситуацията ще вземе да се завърти на 180 градуса.
                            А тези , които не искат имоти , не искат земя..ти нищо не можеш да направиш , естественно ще пият по една студена вода. Аз не съм човек , който се наслаждава да обижда другите. Ще пият по една студена вода - да им е сладка дето се вика.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Малееееееее, започва да се случва всичко което прогнозира Супертрейдъра:
                              http://banks.dir.bg/2012/07/25/news11639921.html
                              Кой ще компенсира хората с влогове като Бай Пешо?!

Коментар

• Бате Пешо

Щатите с огромния си дълг имат интерес цената на петрола да скочи рязко и точно Иран е ключа за постигане на тази цел. Арабите ембарго не ги лови , те в ОПЕК както писах също се надлъгват. Петрола ще стане в евро на куково лято , ако някой иска да бъде нападнат , транжиран и изяден може да се пробва. Освен това има договор между САЩ и ОПЕК петрола да се продава за долари.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X