Пак да кажа , не знам за какво се занимаваме с емигранти , САЩ , ЕЦБ .... ма понеже ми вменяват , че плюя България защото съм се бил прецакал ... това е баси глупостта. Човек може да се върне по-всяко време с опит от САЩ, Германия или др държаваж много врати се отварят дори само заради опита в друга среда. Гледам че и плъха се е изказал неподготвен за нек'ви миячи на чинии .... айде моля. Ясно е че ако е мечтал да се изнесе и не е имал топки като е ударил 50-така гроздето вече ще е само кисело , но никой не му е виновен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ето това са ЛЪЖИ.Абсолютни лъжи. Ето карта на замърсяването на въздуха в реално време. Ясно се вижда, че въздуха в България е един от най-чистите в Европа.
Само за въздуха ли са лъжи или и за друго съм излъгал?Last edited by Traicho_80; 10.05.2023, 20:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Проблема ти е, явно всичко ти се върти само до парите! Да, те са важни, но има много по-важни неща от тях! Какво, като си богат, като дишаш най-мръсния въздух в Европа, заобиколен си от потресаваща инфраструктура, има закони, но не се спазват и почти всеки си прави каквото е решил, ядеш некачествена храна и т.н? За училищата няма да отварям дума, че доста изписахме за тях и още и още...Last edited by mirodes; 10.05.2023, 20:44.
- 1 like
Коментар
-
Извинявай, че пак те репликирам, но не мога да се сдържа...
Говориш с зле прикрита злоба към хората избрали живот извън Бг. Да не би да те е яд на сестра ти, че се е махнала от тук и сега се самозалъгваш, че ти си по-добре от нея? Препоръчвам ти да и отидеш на гости в САЩ и тогава да даваш оценки на хората избрали чужбина!
И аз бях, като теб...
Братовчед ми също избра да отиде в чужбина и аз дълго време не можех да го разбера защо, като си мислех, че тук ще му е по-добре. Има един куп наследствени имоти на топ места в София, хубава къща на 50км от София и т.н. Обаче, като му отидох на гости и бързо си промених мнението... Сега разбирам, че съм грешал, въпреки че и там има много неща, който не ми харесват...Другата седмица пак ще му отидем на гости, даже детето няма търпение...
Той каза, че е искал да ходи в САЩ за лечение и са му отказали виза. Малко е йезуитско да иска да се лекува в САЩ при условие , че посочи здравеопазването като един от недостатъците ама нейсе. Не знам какъв му е случая и за какво лечение става дума и дано е намерил друг начин. Много е гадно да знаеш , че ти отнемат шанса за излекуване, и чисто човешки му съчувствам , но това е положението, ако човек не може да покаже достатъчно средства за да си покрие сметките е много вероятно да не получи виза за лечение. Ако има наистина роднини живеещи в САЩ те могат да подпишат affidavit of support и тогава всички проблеми отпадат зашото подписалия е отговорен за всякакви разходи , непокрити сметки и т.н. Аз съм подписвал за приятел , който искаше да дойде да търси пари за стартъпа си , но влизаше в някакъв риск профил та смятаха , че ше остане нелегално и не му даваха виза. В момента в който потвърдих , че аз съм отговорен му дадоха виза. Като изтече визата си му дадоха нова без гарант защото , човека си се върна и видяха , че не нарушава правилата отделно , че вече имаше банкови сметки с наличности нямаше риск да получава помощи или да остава нелегално Ако не му бях подписал покана, влизаше в някакъв списък и не можеше да кандидатсва за виза определен период оит време .... абе не знам точно правилата , но ако ти откажат виза после става по-сложно дори на ексурзия да отидеш. Та не му знам историята на колегата , ма и на мен ми прави впечатление, че много озлобен а не би трябвало да му дреме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
обаче тия не щатни шамани едва ли някога ще признаят
вредите, които са нанесли на знайни и незнайни читатели
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
палец от мен
по условие емигрантите, в по-голямата си, необразована и ниско интелигентна част
създават с поведението си негативно отношение към страната
дали защото не познават историята и не могат да се позоват на нея,
дали защото са прости и мислят, че като критикуват родината си,
там, където мият чинии и кенефи ще ги приемат за свои
но излагат и себе си и страната
Коментар
-
Изобщо не е вярно, че имам нещо против емигрантите,а имам против тия,които изкарват България най-лошото място за живот. Такова отношение имам не само към емигрантите,но и към българите в България, които постоянно плюят по България. Националният нихилизъм е най-лошата българска черта.
Изобщо не ме бърка кой как живее. Аз не съжалявам по никакъв начин, че не съм напуснал България.И тук има начини да се правят пари и ако по някаква причина някой не може да го направи, трябва да търси вината в себе си.Не в държавата. Като мен например-добре съм материално,но не съм и богат,като вината си е изцяло в мен и никога няма да тръгна да плюя България заради това. А търся причината в себе си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Не го следя. Заяждаше се за някаква глупост преди месец-два. Още тогава се видя че е от "любимците" на Трайчо, които разбират от всичко и замина в игнора. Форума изглежда много по-приятно като вкараш няколкото всезнайковци в игнора. Препоръчвам! Само дето се бъгва понякога и почва да показва всичко и е шокиращо защото си отвикналLast edited by Kris_; 10.05.2023, 20:26.
Коментар
-
Изобщо не е вярно, че имам нещо против емигрантите,а имам против тия,които изкарват България най-лошото място за живот. Такова отношение имам не само към емигрантите,но и към българите в България, които постоянно плюят по България. Националният нихилизъм е най-лошата българска черта.
Изобщо не ме бърка кой как живее. Аз не съжалявам по никакъв начин, че не съм напуснал България.И тук има начини да се правят пари и ако по някаква причина някой не може да го направи, трябва да търси вината в себе си.Не в държавата. Като мен например-добре съм материално,но не съм и богат,като вината си е изцяло в мен и никога няма да тръгна да плюя България заради това. А търся причината в себе си.
по условие емигрантите, в по-голямата си, необразована и ниско интелигентна част
създават с поведението си негативно отношение към страната
дали защото не познават историята и не могат да се позоват на нея,
дали защото са прости и мислят, че като критикуват родината си,
там, където мият чинии и кенефи ще ги приемат за свои
но излагат и себе си и страната
препоръка е
Коментар
-
Извинявай, че пак те репликирам, но не мога да се сдържа...
Говориш с зле прикрита злоба към хората избрали живот извън Бг. Да не би да те е яд на сестра ти, че се е махнала от тук и сега се самозалъгваш, че ти си по-добре от нея? Препоръчвам ти да и отидеш на гости в САЩ и тогава да даваш оценки на хората избрали чужбина!
И аз бях, като теб...
Братовчед ми също избра да отиде в чужбина и аз дълго време не можех да го разбера защо, като си мислех, че тук ще му е по-добре. Има един куп наследствени имоти на топ места в София, хубава къща на 50км от София и т.н. Обаче, като му отидох на гости и бързо си промених мнението... Сега разбирам, че съм грешал, въпреки че и там има много неща, който не ми харесват...Другата седмица пак ще му отидем на гости, даже детето няма търпение...
В случаят с господина от Америка във форума той постоянно изкарва колко мизерен бил живота в България ,позволява си и лични нападки, което естествено провокира и моята реакция. Аз може и да отговарям на обидите също с грубост и обиди,но никога не съм си позволил да говоря негативни неща за живота на хора, които не познавам.Last edited by mirodes; 10.05.2023, 20:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Всеки, който се прави на врачка, мястото му е в казината и тото пунктовете. Тук повечето са неколкомесечни врачки, които си сменят никовете после от срам, позор и ужас от действителността, която ги е поляла, като леден душ. Има за съжаление и едни постоянни врачки, които 6-8 години пишат едни и същи глупости и заблудиха куп хора.
обаче тия не щатни шамани едва ли някога ще признаят
вредите, които са нанесли на знайни и незнайни читателипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
На теб ти пазя мненията, всичките и там където се правиш на врачка.
Както съм казал, ще ги изкарам когато дойде момента.
Времето ще покаже кое е фантастика и кое заучено приказване.
- 1 like
Коментар
-
Повечето емигранти постоянно си задават въпроса дали не са сгрешили като са напуснали България. И за да се оправдаят пред себе си постоянно се вторачват във всяка негативна новина за България. Хиперболизират проблемите в България и омаловажават тези в държавата,в която живеят. В противен случай биха стигнали до извода ,че са направели грешка.И би рухнал целият им духовен мир.
А така четат,че са откраднали магарето на баба Гица в село Долно Нанагорнище и си викат"В България е страшно".А че всяка седмица някой психопат убива масово хора, включително деца в държавата ,в която живеят, не ги интересува .
И аз бях, като теб...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеНа теб ти пазя мненията, всичките и там където се правиш на врачка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Той Крисчо е така говори някви фантасмагории от 1001 нощ и все се стига до конкретика и там издиша целия.
5-6 пъти вече.5-6 различни теми
За Американската и БГ правораздавателни системи е пълен абсурд нормален човек даже да си помисли,че тази в БГ е по-добра...но човека има друго мнение.Вероятно от 8 млрд на Земята,едва 5-10к ще са с това мнение,но ги има.Едно друго негово мнение е, че може да хакне биткойн.Има и други с една идея по -фантастична нотка
Аз уважавам мнението му,но нека всеки да прецени колко е правилно или вярно.
Коментар
Коментар