If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До колкото си спомням и през 2011г. имаше аналогична ситуация с тавана на дълга в САЩ. Тогава да не би имотите да се изстреляха веднага или продължиха да падат?
Обикалял съм малко тук там, ама не като турист. Половината Европа е готова да гладува, но не и да работи.
1200 за РАБОТА няма как да намериш. 1200 заплата за "работа" в БАН или в офисче са се утепали. Помисли колко програмиста се падат на един водопроводчик?
...
Не съм от вашите "понижители". Еле пък "до края на годината". Няма как да има спад 2023. Пак повтарям, че спад не значи, че номинално цените ще слизат.
Каврък нещо не те чувам да коментираш отварянето на печатницата - Нали тука преди 3 месеца ни обясняваше как щял света да свърши ако пак я отворели
Не мислиш ли че е момента да се извиниш за грешната си прогноза?
Колега, не лежи на тая кълка с печатницата...
До колкото си спомням и през 2011г. имаше аналогична ситуация с тавана на дълга в САЩ. Тогава да не би имотите да се изстреляха веднага или продължиха да падат?
Чичото не дава и не съм го тормозил за къщата, за която бях писал. Да става каквото ще...
Продадох друг наследствен имот (чичото даже беше довел клиент). Имота не е толкова атрактивен и си мислех, че няма как да го продам (постройката е леееко незаконна), ама стана и то на много добра цена.
значи има шанс и за накавръка с етажа и незаконния гараж!
защо си траеш, давай детайлите
Чичото не дава и не съм го тормозил за къщата, за която бях писал. Да става каквото ще...
Продадох друг наследствен имот (чичото даже беше довел клиент). Имота не е толкова атрактивен и си мислех, че няма как да го продам (постройката е леееко незаконна), ама стана и то на много добра цена.
Ами, като се случат всички тези процеси, Трайчо ще си стане новия Каврък. Тогава ще се вайка, ех, ако аз преди 20г. бях се решил нещо....това къде 2039г. де.., може пък да прояви голяма решителност. Знае ли човек...
от понижителските маси, комай само трайчп е купувал нещо
ако отново се стигне до облози, трайчо ще е моя фаворит
но тоя път няма да слагаме притеснителни ограничения във времето
отворен контест ще е и резултата ще гледаме в коледната нощ на 2039-та
след програмата с веско маринов и лили иваноа по бнт
Терзо ви каза кога ще дойде срива - Кога скочи безработицата па после почнат да падат ипотеките па после да ги продават банките и тн тн
Ако мислиш че всичките тия неща могат да се случат до края на годината си голям оптимист
Ами, като се случат всички тези процеси, Трайчо ще си стане новия Каврък. Тогава ще се вайка, ех, ако аз преди 20г. бях се решил нещо....това къде 2039г. де.., може пък да прояви голяма решителност. Знае ли човек...
Колега, кажи си го, че не си успял да продадеш на цената, която ти се е искало, не е срамно...
Ако е хубав имота и на хубаво място (поне 3стаен) дай цена и ще помисля (наскоро продадох един наследствен имот, който мислех, че никога няма да продам, така че не съм много скъсан)...
То се подразбира че не съм успял на въпросната цена
Въпроса е че сега дори и на тази цена не мисля да го продавам
Печатницата отново минава на бързи обороти и хоризонта почва да изглежда една идея по син
Коментар