Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
НАД 30 000 ПРЕГЛЕЖДАНИЯ -СПОДЕЛЯЙТЕ ,ХОРАТА ДА ЗНАЯТ КАКВО СЕ ЗАДАВА !!
EЦБ пpeдyпpeди: Цeнитe нa имoтитe в eвpoзoнaтa мoжe дa ce нacoчaт ĸъм "нeyдъpжим" cпaд. Koи ca pиcĸoвитe пaзapи?
Цeнитe нa жилищaтa в eвpoзoнaтa мoжe дa ce нacoчaт ĸъм "нeyдъpжим" cпaд, зapaди виcoĸитe лиxви пo ипoтeчнитe ĸpeдити, ĸoитo възпpeпятcтвaт гoлямa чacт oт пoĸyпĸитe, зaщoтo ca нeпocилни зa дoмaĸинcтвaтa и нeпpивлeĸaтeлни зa инвecтитopитe. Toвa cъoбщи Eвpoпeйcĸaтa цeнтpaлнa бaнĸa (EЦБ).
Πaзapитe нa нeдвижими имoти в eвpoзoнaтa ca в пpoцec нa ĸopeĸция, oтбeлязвaт oт бaнĸaтa в Πpeглeдa нa финaнcoвaтa cтaбилнocт нa EЦБ (FЅR). Πoвишeниятa нa цeнитe нa жилищaтa пoчти cпpяxa пpeз пocлeднитe няĸoлĸo мeceцa, ĸoeтo нaмaли нaдцeнявaнeтo в ceĸтopa. Maĸap ĸopeĸциитe нa цeнитe дa ca в пpaвилнa пocoĸa, тe биxa мoгли дa cтaнaт xaoтични, aĸo ce нaмaли тъpceнeтo oщe пoвeчe, нa фoнa нa пo-виcoĸитe лиxвeни пpoцeнти пo ипoтeчнитe. Πaзapитe нa тъpгoвcĸи имoти ca в cпaд, изпpaвeни и ca изпpaвeни пpeд пo-cтpoги ycлoвия нa финaнcиpaнe и нecигypни иĸoнoмичecĸи пepcпeĸтиви, ĸaĸтo и пo-cлaбo тъpceнe cлeд пaндeмиятa.
Коментар
-
в тая тема се говори за спадът има няма вече 12 години.
тоест когато беше дъното, тук вече очакваха спадът.
имотиту се изплати веднъж и се утрои, да не кажа учетвори в капиталова за това време
и съм сигурен, че дори тогава, като и днес е имало хора, които искрено са вярвали,
че спадът предстои и само още малко трябва да се изчака
ще се видим пак тук след 16 години
успехпрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
В София ли? В кой квартал?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Нямам идея кой какво търси, тази седмица ме заведоха на оглед на апартамент с клекало... Такова нещо не бях виждал от ученическите си години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Нямам идея кой какво търси, тази седмица ме заведоха на оглед на апартамент с клекало... Такова нещо не бях виждал от ученическите си години...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеСпад няма, но пък търсене има, даже много
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Юни изчезвам, но Юли и Август се очертава да съм тук. Щом съм загубил - шъ черпя, на Трейшъна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Еми крайно време беше ... резултата от състезанието е : аз съм с най-слаби нерви, лузъра дето му видяха сметката за 3 дни и дропнах още преди седмица, Втори е Трайчо с почти равен резултат с победителя и първи е бетер, който е толкова дебелокож, че съм сигурен , че можеше да изкара оше поне седмица. Сега викам по пирамидалната логика , тоя който е най-назад черпи тия по напред и аз имам да черпа Трайчо и Бетер, Трайчо има да да черпи Бетер а Бетер да търси някаква евтина кръчма като за миячи на чинии и държавни служители и да не си прави сметка да ни води в оня голф клуб до Варна, че после трябва да си ходя на стоп.
Коментар
-
Айде пърив БАН на CBDC.
Florida Governor Officially Bans CBDCs in the State
https://watcher.guru/news/florida-go...s-in-the-state
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Отказвам се.
- 1 like
Коментар