IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време е за ревизия на валутния борд и един лев трябва да стане 1 евро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    хммм.. това ми прилича все едно да го е писал станишев за пред бабите на първомайския митинг...
    За да не ти прилича на това, вземи и кажи точка, по точка в написаното кое не е вярно.
    Щото и на избиратели им причличаше, че Дедко ще ги оправи за 800 дни, после им приличаше, че Серго и Доган ще направят животът им честит, а накрая им се струваше, че мутра Премиер ще им сбъдне мечтите. А цифрите и фактите са красноречиво болезнени. Но пък някой предпочитат да си заравят главите в пясъка като щрауси. Свят голям - хора всякакви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      хммм.. това ми прилича все едно да го е писал станишев за пред бабите на първомайския митинг...
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        много си проЗ бе петърчо...като си взел кредит 100 000 лева си връщаш 100 000 лева .....ако ще еврото да стане и 10 стотинки....
        това мнение струва за теб 100 лева поради по горе описаната проичина ... но днес е фри щото си ми симпатичен....
        Тъпият не чете, а бърза да плюе
        Нали това казвам и аз бе празноглава чуторо еврейска ! Само дето 100 000 = 100 000 евро вече. И преебаният ще е този с кредита в лева.
        Чудно ми е само обаче, как може да се роди толкова тъп евреин. Ако има световна класация за най-тъпият евреин, сигурен съм, че ще си N1 без никаква конкуренция

Коментар

А сега и обратната гледна точка - взел си кредит 100 000лв (50 000 евр) за апартаментче. 1лв става 1 евро.
          И изведнъж се оказва, че ти остават да изплатиш само още някакви си 87 409 евро
          много си проЗ бе петърчо...като си взел кредит 100 000 лева си връщаш 100 000 лева .....ако ще еврото да стане и 10 стотинки....
          това мнение струва за теб 100 лева поради по горе описаната проичина ... но днес е фри щото си ми симпатичен....

Коментар

Ами нека те "светнат" светилата дето пишат глупости с гъЗа си. Аз с това си вадя хляба и взимам 60.00лв/час за светкане.
            Вече светкане ли му викат на това

Коментар

• Все повече се приближаваме към времето за ревизия
              Last edited by Алън; 27.05.2011, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от lookff Разгледай мнение
                И как точно се компенсира инфлация? Що не ни светнеш за някои възможни мерки, приложими в БГ.
                Ами нека те "светнат" светилата дето пишат глупости с гъЗа си. Аз с това си вадя хляба и взимам 60.00лв/час за светкане.

Коментар

Рейтинга обаче не плаща ипотеките на хората. Нито пък компенсира инфлацията. С рейтинг можеш само да си мечтаеш. Рейтинга е като тото фиш - мечтаеш, мечтаеш...........
                  И как точно се компенсира инфлация? Що не ни светнеш за някои възможни мерки, приложими в БГ.

Коментар

• А сега и обратната гледна точка - взел си кредит 100 000лв (50 000 евр) за апартаментче. 1лв става 1 евро.
                    И изведнъж се оказва, че ти остават да изплатиш само още някакви си 87 409 евро

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                      Ей голям зор да се бутне борда...
                      май много закъсали с ипотеките има

обаче това е от днес:
                      "Fitch обмисля повишаване на рейтинга на България"

на пук на всички бордоклатци
                      Рейтинга обаче не плаща ипотеките на хората. Нито пък компенсира инфлацията. С рейтинг можеш само да си мечтаеш. Рейтинга е като тото фиш - мечтаеш, мечтаеш...........

Коментар

• Ей голям зор да се бутне борда...
                        май много закъсали с ипотеките има

обаче това е от днес:
                        "Fitch обмисля повишаване на рейтинга на България"

на пук на всички бордоклатци

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Спеко се е пременил на Алън - щото никой не му вярвал.......сега с новия ник очаква да му вдигнат рейтинга
                          Не-е-е, Алън си е ПК. А наш СПЕКО е друга бира
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Спеко къде е?Мина цяла седмица и не е предсказал скорошния фалит на България и разпадането на борда и краха на банковата система.
                            Спеко се е пременил на Алън - щото никой не му вярвал.......сега с новия ник очаква да му вдигнат рейтинга
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

От днес нещата започват да излизат извън контрол. Нещо като реактора на Фукушима. След като ББ днес каза че държавата е фалирала и че на есен избори 3 в 1
                              Спеко къде е?Мина цяла седмица и не е предсказал скорошния фалит на България и разпадането на борда и краха на банковата система.

Коментар

• От днес нещата започват да излизат извън контрол. Нещо като реактора на Фукушима. След като ББ днес каза че държавата е фалирала и че на есен избори 3 в 1

Коментар

X