IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време е за ревизия на валутния борд и един лев трябва да стане 1 евро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Друга свободна икономическа ниша за нас няма , единствено жилища можем да продаваме. Икономиката ни ще е мизерна до момента в който този факт не се осъзнае , инфраструктура също се строи и изгражда , но за добра такава трябват нови правила. Празните жилища просто ги забрави , защото те сами ще паднат..София 50% плачат сградите за булдозер , те не са никакъв жилищен фонд - мизерия , пенелки.
    Можем ама можем ли
    То като на Володя Стоянов дисковете !!!
    Продават се , но не се купуват !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• bgg_red

Друга свободна икономическа ниша за нас няма , единствено жилища можем да продаваме. Икономиката ни ще е мизерна до момента в който този факт не се осъзнае , инфраструктура също се строи и изгражда , но за добра такава трябват нови правила. Празните жилища просто ги забрави , защото те сами ще паднат..София 50% плачат сградите за булдозер , те не са никакъв жилищен фонд - мизерия , пенелки.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        +1 Американец най-много до Subway да го замъкнеш.
        Но тук всякъкви трейдъри ще ти обясняват неща, за които са чели по форуми и са гледали по ТВ...
        А бе аз съм бил отдавна в щатите и не знам за сега...
        Ама гледах 'Super size me' и показваха бая бели американци. Вярно че живеете там,ама имате наблюдение само на ограничен кръг от хора,а този филм,вярно стар,е правен от американец,журналист,който си познава страната....
        Да не говорим,че във всички познати семейства,емигрирали в Щатите,жените така напълняха,че не е истина. Не знам къде ядат ама наднорменото тегло си е факт и май по статистика затлъстелите в щатите са всеки трети,така че това е И СРЕДНАТА КЛАСА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Курдо Коленко Разгледай мнение
          За храната - в Макдоналдс и други от сорта се хранят предимно черни и туристи.
          +1 Американец най-много до Subway да го замъкнеш.
          Но тук всякъкви трейдъри ще ти обясняват неща, за които са чели по форуми и са гледали по ТВ...
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• supertrader чадо
            те купуваха , но по селата
            им ги разграбиха на ингилизите къщите,
            пък по Банско и т.н. купуваха за спекула
            повечето, и самите те бяха един от факторите
            да се пренасити пазара като почнаха да
            продават. Това е само един аспект де !!!
            То не може при липсата или отчайваща
            инфраструктура, и при очертаваща се
            демографска катастрофа в страната цените да
            растът. Няма такъв филм !!!!
            Просто няма кои да живее в тях.
            Гледах цифрите от преброяванието.
            София 1 270 000 и 631 000 жилища.
            Колко ли са празни от тях ??????
            Дали не са 25 % ??????
            А дали не са над 35% а ??????
            Какви цени на толкоз празни жилища ??????
            В Източна Германия разрушават по
            около 250 000 жилища годишно
            щото са прзни около 40% от жилищния фонд.
            Държавата плаща по 60 Евра на квадрат
            за разрушаване и целта е да не се потискат
            твърде много цените в цяла Германия.
            Дали няма и тука по някое време да почнат
            да разрушават празните жилищни
            сгради ?????? ?????? ??????
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• melon

Да левът е силно подценен и това изкривява икономиката в пъти , защото е подценен прекалено много.Обаче има интереси и то антинационални ..да се скубе българина , всички вносни стоки биха били два пъти по евтини ..да но нали трябва да ни доят като тъпа кравичка.Износа се подпомагал ..подпомага се износа на какво ..не подкрепиха строителния сектор и цените на недвижимите имоти в България , а ние сме чудесна дестинация за закупуване на имот от граждани на други държави чийто кримат е отвратитерен..от един имот се вкарват в страната дастатъчно много свежи пари и просто трябва да се направи така че те да не изтичат обратно. На нашите управници им дай да асвалтират със златен асвалт , златен защото се плаща с общите - държавни пари.Защо не направят автомагистрали с бетон , то е очевидно че хубави пътища няма да имаме скоро въобще..на тях целта им е да източат парите , а те да имаме пътища. Затова лева е силно подценен , за да се изсмуква от тук колкото може..
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Курдо Коленко, от глупостите които пишеш става ясно, че хабер си нямаш за прелестите на съвременната хамериканската национална кухня. Или не си стъпвал изобщо в САЩ или си бил толкова отдавна, че изобщо нямаш представа какво нагъва средния хамериканец в момента? Другият вариант е отдавна да си забравил вкуса на истинската храна! Къде си в момента, от колко време, с какво се храниш? Това си е вече твой проблем.

Говори ми за всичко останало в Америка. Ще те изслушам. Само не ми говори за храната която ядат... Камо ли пък да я сравняваш с нормалната храна. Онази храна, с която се тъпче в момента средния хамериканец, у нас и бездомните кучета в София не биха я яли! Честно. Приключих по тази тема.
                Живея в Ню Йорк, Бруклин.
                Благодаря за информациите все пак. Ако имам нужда нещо да разбера несъмнено ще питам теб.

За храната - в Макдоналдс и други от сорта се хранят предимно черни и туристи.
                Бял почти не стъпва там - за разлика от България, където е престижно да заведеш детето си.

Коментар

Курдо Коленко, от глупостите които пишеш става ясно, че хабер си нямаш за прелестите на съвременната хамериканската национална кухня. Или не си стъпвал изобщо в САЩ или си бил толкова отдавна, че изобщо нямаш представа какво нагъва средния хамериканец в момента? Другият вариант е отдавна да си забравил вкуса на истинската храна! Къде си в момента, от колко време, с какво се храниш? Това си е вече твой проблем.

Говори ми за всичко останало в Америка. Ще те изслушам. Само не ми говори за храната която ядат... Камо ли пък да я сравняваш с нормалната храна. Онази храна, с която се тъпче в момента средния хамериканец, у нас и бездомните кучета в София не биха я яли! Честно. Приключих по тази тема.
                  Че.......... не те разбирам, ама честно. Що си се вторачил толкова в средния американец, а не кажеш например какво муа средния българин или руснак?
                  Българина муа пица на парче, баничка с айрйан или дюнер. А революционерите от Нижний Новгород или Новосибирск я карат на пирожки и квас. Факт. Говоря за ежедневната храна в обедна почивка, а не за вечерята в домашното огнище или уикенда.

Коментар

Forex Master, манипулаторче излезе, а?

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Я по-добре остави яйцата, освен че жълтъка е почти с цвета на белтъка... Я каже нещо за кокошките! Защо са без перушина? Може би за да се пести ток за климатици на птицефермите? И защо след 40-ия си ден тези "кокошки" или "пилета" вече не могат да се изправят на краката си?
                      Форекс, що не си... да не казвам какво. То бива-бива, ама пък чак толкова не бива, братче. Жив и здрав да си...

Коментар

Я по-добре остави яйцата, освен че жълтъка е почти с цвета на белтъка... Я каже нещо за кокошките! Защо са без перушина? Може би за да се пести ток за климатици на птицефермите? И защо след 40-ия си ден тези "кокошки" или "пилета" вече не могат да се изправят на краката си?
                        Че.........започна да даваш признаци, че си излязъл извън контрол. А за Че това е най-недопустимото нещо. Това е като да предаде световната революция. Стегни се малко !

Коментар

Сега да не изкараш че едните яйца са с перушина, а другите не?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Къде съм казал. че е с "кост"? Писах за подобни видове, => че и другото е 'шол', макар че нямат такова наименование. Сега да не изкараш че едните яйца са с перушина, а другите не?

Не знам как ще ти прозвучи, но не само в България и Русия 'кусват' агнешко.
                            Хубаво е че си бил 'там', но пък къде са ходил и къде сате водили - не знам.
                            Аз живея тук и о! - изненада - кусвал съм агнешко! 8 паунда са около $34.

Сега е време и за математиката - колко е средната заплата в България, и колко в САЩ? Смятам, че килограм свинско струва $6.70. Кило агнешко - $9,50 приблизително.
                            Е - моята част от смятането я свърших. Дай да видим твоята.
                            Мога да дам цени на свинско и агнешко от големите вериги в БГ.
                            Свинско, да кажем бут между 6 и 9 лв. в зависимост от това дали е промо или не.
                            Агнешкото върви в диапазона 13-16 лв. пак в зависимост от промото.

Коментар

Мислиш ли че щях да говоря ако не съм? Бил съм, видял съм, ял съм... многократно, на различни места, с различни хора, в различни магазини, и по различни ресторанти.

Да, само трябва да обясниш на хората, защо "шол" е нормалното и по-евтиното, докато с кост е лукс и по-скъпото?
                              Къде съм казал. че е с "кост"? Писах за подобни видове, => че и другото е 'шол', макар че нямат такова наименование. Сега да не изкараш че едните яйца са с перушина, а другите не?

Не знам как ще ти прозвучи, но не само в България и Русия 'кусват' агнешко.
                              Хубаво е че си бил 'там', но пък къде са ходил и къде сате водили - не знам.
                              Аз живея тук и о! - изненада - кусвал съм агнешко! 8 паунда са около $34.

Сега е време и за математиката - колко е средната заплата в България, и колко в САЩ? Смятам, че килограм свинско струва $6.70. Кило агнешко - $9,50 приблизително.
                              Е - моята част от смятането я свърших. Дай да видим твоята.

Коментар

Поме като не сте видели - не говорете..
                                Мислиш ли че щях да говоря ако не съм? Бил съм, видял съм, ял съм... многократно, на различни места, с различни хора, в различни магазини, и по различни ресторанти.

Първоначално изпратено от Курдо Коленко Разгледай мнение
                                Свинско - "шол" нормално е около $3, 'зеленото' - около $5.
                                Да, само трябва да обясниш на хората, защо "шол" е нормалното и по-евтиното, докато с кост е лукс и по-скъпото?

Коментар

Working...
                                X