If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Информационна агенция БГНЕС
Съвместни действия с ГЕРБ не правим. В отношенията с Борисов се допускаха поредица от грешки и си търся обяснения на тези грешки ...
Кънев: Управлението на Борисов беше политически провал
news.bgnes.com
Интересува ме съдбата на тези хора, които са задържани и не искам моето мнение да се отразява. Това каза в "Студио БГНЕС" пред Явор Дачков ..
Аз съм малко електричар, и да ви кажа имам чувството че не е изгорял бушона, ами направо си мирише на изгоряла изолация. Демек май инсталацията се е подпалила.
Ама то така става кога след всяко късо съединение слагаш все по "гьонсуратски" бушон вместо да отстраниш причината.
Е няма страшно, ще потушат пожара бързо, все пак си имат и специалисти в къщ..парламента ..... пожарникари.
Още не е изгърмял. За сега само Ицето Бисеров е ИЗПУШИЛ !!!
Аз съм малко електричар, и да ви кажа имам чувството че не е изгорял бушона, ами направо си мирише на изгоряла изолация. Демек май инсталацията се е подпалила.
Ама то така става кога след всяко късо съединение слагаш все по "гьонсуратски" бушон вместо да отстраниш причината.
чл.3, ал.2 - "Българската комунистическа партия е била престъпна организация ..."
Това е записано в действащ закон и се поставя въпроса: Какво символизират паметниците, който олицетворяват дейността на тази престъпна организация?!
Символизират, че тази престъпна организация е все още на власт !!!
чл.3, ал.2 - "Българската комунистическа партия е била престъпна организация ..."
Това е записано в действащ закон и се поставя въпроса: Какво символизират паметниците, който олицетворяват дейността на тази престъпна организация?!
Е как става това??? Все едно националсоциалисти да се съберат в Дутцентайх, за да отбележат паметно за тях събитие.
Ама, какво се учудвам, то в БГ националсоциалистите си се събират в парламента, все пак трябва да има и място за събор на братчедите им от интернационала.
Поне 3 в мрежата на Тигрите
Локо чака Тигрите и Бойко днес (ВИДЕО) - Marica.bg
marica.bg
Локо очаква Тигрите на Бойко Борисов днес от 16 часа на Лаута. Бившият министър-председател ще направи...
БУЦИИИИ- ГООООООООООООООООООООООООООООООООЛ
Лошо, ако се контузи боце, цц ще се чуди на кой пръв да помага с патериците у параламентУ, на него или на маяма.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Поне 3 в мрежата на Тигрите
Локо чака Тигрите и Бойко днес (ВИДЕО) - Marica.bg
marica.bg
Локо очаква Тигрите на Бойко Борисов днес от 16 часа на Лаута. Бившият министър-председател ще направи...
Признание от ЦРУ относно подслушван български политик !
Най-накрая в ЦРУ си признаха, че в течение на няколко години са подслушвали телефона на Бойко Борисов, но така и не могли да разберат, за какво изобщо говори този човек. https://www.facebook.com/NarodaSreshtuPoliticite?ref=hl
Глупаци. Нямало е защо да си правят труда, та нали герб и цц в частност сами си се подслушват в кенефа дори, записват и пращат сигнали до "медиите".
Трябвало е да подслушват истинският боссссс в сараите.
Признание от ЦРУ относно подслушван български политик !
Най-накрая в ЦРУ си признаха, че в течение на няколко години са подслушвали телефона на Бойко Борисов, но така и не могли да разберат, за какво изобщо говори този човек. https://www.facebook.com/NarodaSreshtuPoliticite?ref=hl
Коментар