Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеАбе монтерей, и аз да задам един въпрос.
Ако Пеев (както се казва, според контрапротестиращите автобусаджии)бешe (о)станал (и аз вече не знам бил ли е или не) шеф на ДАНС, дали щеше изобщо да се чуе нещо за който и да било от Д(п)С?????
Дали?
Дали?
Дали?
Всъщност не ми отговаряй.
Нали разбираш ,че Бисеров е съден при управлението на Орешарски а не при БорисоВ....
това да ти кажа...
дано го Усмислиш!
Коментар
-
И сега какво излиза?!?!?!? ДАНС без Пеевски начело първо се отчита на Доган а после на главен прокурор и т.н. А ако беше с Пеевски начело май само на Доган щеше да се отчете. То се оказва, че от протеста през лятото е имало съвсем реална полза. Май и от окупацията ще излезе нещо полезно! Май и от искането за морал в политиката също небива да се отказваме!
Коментар
-
Закриват телевизията на Георги Гергов
Днес всички служители на NBT (Нова българска телевизия) са получили заповеди за прекратяване на договорите. Уволнени са около 30 души от пловдивската и софийската редакция. Причината не им е била обяснена.
NTB е телевизията, която наследи някогашната “Евроком”. Има студия в Пловдив и в София. Собственост е на “Пловдивския панаир”, който доскоро бе притежание на Г. Гергов, докато държавата не реши да го продаде. Пловдивският комплекс на медията се помещава именно в Панаира.
...
Хмм нещо става. Червените кхмери да не са решили направо да закриват държавата?!??!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми и тя беше от СДС...
Орешарски също ,Слабаков от Екогластност, Бисеров ,Ментата , БорисоФ , Цветанов , Николов...Берон...Каракачанов .. боже ще ми отиде излизането ако ги опиша всичките...,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТурците....
И какво от това..
Не те ли интересиува дали не цитираш някой сайт на мафията или Коиза ностра...
Ако Пеев (както се казва, според контрапротестиращите автобусаджии)бешe (о)станал (и аз вече не знам бил ли е или не) шеф на ДАНС, дали щеше изобщо да се чуе нещо за който и да било от Д(п)С?????
Дали?
Дали?
Дали?
Всъщност не ми отговаряй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕй смешник, стига си усуквал!
На мен ми е любопитно кое, аджеба, качество на кУрнелия ви привлече, та я приехте в редовете на Партията!
Орешарски също ,Слабаков от Екогластност, Бисеров ,Ментата , БорисоФ , Цветанов , Николов...Берон...Каракачанов .. боже ще ми отиде излизането ако ги опиша всичките...,
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА относно Петър Стоянович, Даниела Бобева и прочее....
Нас в БСП, ни интересува кой е кадърен, кой е демократично мислещ и кой мисли държавнически, като Орешарски. Такива хора издигаме на държавни постове без да ги обвързваме по какъвто и да е начин със социалистическите идеи.
Кое е лъжа?
На мен ми е любопитно кое, аджеба, качество на корнелия ви привлече, та я приехте в редовете на Партията!Last edited by el.t; 07.11.2013, 14:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе знам кой собственика на НОрешарски.И честно казано не ме интересува.Защото комунистите обикновено задавате въпроси в стил "А вие защо биете негрите?" Първо отговорете на въпроса Кой предложи Пеевски?
И какво от това..
Не те ли интересиува дали не цитираш някой сайт на мафията или Коиза ностра...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение...Нас в БСП, ни интересува кой е кадърен, кой е демократично мислещ и кой мисли държавнически, като Орешарски. Такива хора издигаме на държавни постове без да ги обвързваме по какъвто и да е начин със социалистическите идеи.
Кое е лъжа?То по принцип, демократично мислещ и кадърен не може по никакъв начин да се обвърже със "социалистическите ви идеи".
Ама вие, като "най-старата", "най-знаеща", "с най-много кадри" "партия", що така налитате все на провалени "седесари"?
Що не издигнахте съсела, доганооглу или направо путин за МП на България?
За да може да ви се върже поне за малко тъпия ви матРял? Или за може да викате после/сега : Костофффф е виновеееен!
Коментар
-
Цветелина Бориславова за офшорките: Не съм политик, за да коментирам
Бойко Борисов нямал спомени да е участвал в подобна фирма
Публикувано: 7 ноем. 2013, 14:20 | Обновено: 7 ноем. 2013, 14:20
Разпечатай
прочитания: 451 | коментари: 2
София, България
Кои са съдружниците на Борисов и Цветелина Бориславова в кипърската офшорка
32 4889
Нито председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, нито бившата му възлюбена Цветелина Бориславова пожелаха да говорят по горещата тема с офшорките. Както БЛИЦ вече писа, разследване на TV7 под патронажа на Николай Бареков разкри, че Борисов и Бориславова имат участие в офшорна фирма.И двамата обаче се въздържаха от отговор на обвиненията. Бойко Борисов е отказал да говори пред TV7 с обяснението, че няма спомени да е участвал в такава фирма. Цветлина Бориславова пък отсякла, че не е политическо лице и затова не се чувства длъжна да коментира случая. /БЛИЦ
ТЕЗИ ПРИПОЗНАСВАТЕ ЛИ ГИ ЗА КОМУНИСТИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеКато те хванах в лъжа, веднага почна с рев "Защо биете негрите"
Много седесари издигнахте. Като започнем с Пламен Орешарски, Данчо Ментата, Корнелия...
В правителството - приехте Петър Стоянович, Таня Андреева, Даниела Бобева
Така че да последвам твоя пример и да те попитам - не те ли е срам да лъжеш
Какво съм излъгал? Че Бойко Борисов е членувал в БКП????
Че Цецка Цачева е стара комунистка??
Че Цецо е кадър на Държавна сигурност??
А относно Петър Стоянович, Даниела Бобева и прочее....
Нас в БСП, ни интересува кой е кадърен, кой е демократично мислещ и кой мисли държавнически, като Орешарски. Такива хора издигаме на държавни постове без да ги обвързваме по какъвто и да е начин със социалистическите идеи.
Кое е лъжа?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
На мястото на Бисеров .Доганоглу номинира Алиосман Имамов за зам.-председател на парламентаhttp://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1170390
Официалното CV- на тоя от сайта на ДПС
Алиосман Имамов
зам.председател на ДПС и на ПГ
Дата на раждане: 20 март 1953 с. Абланица, България
Професия: преподавател
Специалност: статистика и иконометрия
Езици: английски; руски;
Семейно положение: женен
Избирателен район: 1-БЛАГОЕВГРАД
Избран(а) с политическа сила: ДПС "Движение за права и свободи" (14,50%)
Участие в предишно НС: 39 Народно събрание; 40 Народно събрание; 41 Народно събрание.Last edited by коки; 07.11.2013, 14:15.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар