IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    А пък ако аз се разтърся, няма да намеря НИТО ЕДИН ГЕРБЕРСКИ кадър, който да не е бил комунист.
    Като почнем от Вожда ти.
    Като те хванах в лъжа, веднага почна с рев "Защо биете негрите"

Много седесари издигнахте. Като започнем с Пламен Орешарски, Данчо Ментата, Корнелия...

В правителството - приехте Петър Стоянович, Таня Андреева, Даниела Бобева

Така че да последвам твоя пример и да те попитам - не те ли е срам да лъжеш

Коментар

• ????????????????

Да те светна. В България се води "нежна гражданска война" от пролетта на 1990-та година насам. В резултат на това, от ЕСГРАОН са изтрити над милион и половина българи. За сравнение 1.4 милиона затрити арменци се броят за "ГЕНОЦИД".
      Войната я подхвана БСП.
      Отговори с цитат

Коментар

• Първоначално изпратено от akvari_um Разгледай мнение
        Война ще има ли?
        Да те светна. В България се води "нежна гражданска война" от пролетта на 1990-та година насам. В резултат на това, от ЕСГРАОН са изтрити над милион и половина българи. За сравнение 1.4 милиона затрити арменци се броят за "ГЕНОЦИД".
        Войната я подхвана БСП.

Коментар

• .....

Гигоууу защо ти е кадър? Трябва ни да ядем и да пием! Тая работа кога ще ни стане ясна?

Коментар

• "...С какво се различава Асен Генов и групата студенти бояяисали паметника пред Позитано 20 и Циганчето което поруга паметника на Левски..."

Ако не правиш разлика между фигурите на Левски и това което изобразява МОЧА, Альоша или тия чугуни пред Позитано е излишно да ти обяснявам.
            А изглежда не правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Че по какво се различава Бисеров от Пламен Орешарски, бивш зам.-председател на СДС

И впоследствие финмин на старата Тройна и премиер на новата ОФ Тройна

Не само приемате, но и издигате. Ако се разтърся, ще намеря много бивши седесари не само в правителството, но и в БСП...
              А пък ако аз се разтърся, няма да намеря НИТО ЕДИН ГЕРБЕРСКИ кадър, който да не е бил комунист.
              Като почнем от Вожда ти.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• .....

Война ще има ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Е да де ама това ще е поредното ДСП-лайно, което вие ще трябва да изконсумирате.Преди ти казах, че 99% от простотите на тоя кабинет са на ДПС а негативите ги носи БСП.А вие търпите? В името на какво?
                  Седесарско е л..ното. Седесарско.
                  БСП е непричом.

И не ме питай кой ви е срал в гащите. БСП не носи отговорност нито за турското робство, нито за гражданската война в САЩ, нито пък за глобалното затопляне.
                  Христо Бисеров е висш седесарски кадър. Това е. После привлечен от ДПС.
                  БСП няма нищо общо.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• .....

Умен ли си? Ти предложи Пеевски!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      А с окупации на ВУЗ от 50 човека съгласен ли си... и 6 К да имат нулева година ,без никой да ги пита... ако само го обявят ще линчуват протестиращите окупатори..Такива неща се среща в глобалната..даже вече се организират и ще чакат още няколко дни....не за червените става въпрос.. ... Кой е собственика на НО Орешарски...
                      Не знам кой собственика на НОрешарски.И честно казано не ме интересува.Защото комунистите обикновено задавате въпроси в стил "А вие защо биете негрите?" Първо отговорете на въпроса Кой предложи Пеевски?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Цитат "Излиза че единствения начин български политик да бъде принуден да се оттегли е сигнал от чужди служби.
                        Тук никой, никога не е разследвал Бисеров, начина му на живот, имоти, доходи......
                        Тук след получаване на сигнал, който не може да бъде скрит и потулен, следва изтичане на информация към заподозрелия и то от наш-тайните ни служби, и неговото "достойно" оттегляне по лични причини , без въпроси, без дебати......
                        Този човек бе заместник председател на парламента. Няма такава кочина като нашата държава!"
                        Който е против има право на реплика .
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Не съм съгласен с поругаването на паметници ако това е което ме питаш.
                          А с окупации на ВУЗ от 50 човека съгласен ли си... и 6 К да имат нулева година ,без никой да ги пита... ако само го обявят ще линчуват протестиращите окупатори..
                          Такива неща се среща в глобалната..даже вече се организират и ще чакат още няколко дни....не за червените става въпрос.. ...

Кой е собственика на НО Орешарски...

Коментар

С какво се различава Асен Генов и групата студенти бояяисали паметника пред Позитано 20 и Циганчето което поруга паметника на Левски...
                            С какво....
                            Ами ако тия на Позитано 20, не бяха боядисали цялата ни държава в лайняно, едва ли някой би тръгнал да им вапцва грозотията дето я именоват паметник на Активните Борци Против Фашизма ( не е баш същотот като антифашист).

Коментар

С какво се различава Асен Генов и групата студенти бояяисали паметника пред Позитано 20 и Циганчето което поруга паметника на Левски...С какво....
                              Не съм съгласен с поругаването на паметници ако това е което ме питаш.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Та гледам списъка и виждам, че не само журналисти, но това не е и важно.Какво очакваш от мене сега?Да коментирам анонимки ли?Някой си написал нещо си в някакъв списък на хора, които вероятно мрази.В списъка има хора, на които симпатизирам.Има и хора, които от сърце ненавиждам.И какво от това?Аз коментирам реални факти - ваш съдружник на изключително висок пост е разследван за данъчни престъпления и пране на пари.
                                Когато заставаш с цялата си същност ,за дадена идея...отговаряш за това което следва...
                                какво ще се промени ,когато срещу един олигарх се бориш по същия начин и на страната на друг олигарх...
                                Ще носиш и негативите за това...
                                Самия въпрос който ми постави ..
                                Дали избирам студенти престъпници или цигани престъпници...има нещо в твойте възгледи който не приемам..
                                С какво се различава Асен Генов и групата студенти бояяисали паметника пред Позитано 20 и Циганчето което поруга паметника на Левски...
                                С какво....

Коментар

Working...
                                X