IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не мога..
    Отивам в Угото на една ракия....и овчарска салата...
    Не е затова ...
    Ама как!?!
    Ракия?

Ама няма ли да ходиш на контрапротеста?
    Ееее, как може да изоставиш другарите в нужда?

ПП
    Е айде наздраве,
    Между другото офертата за доларите ти остава - вместо на мен, дай ги на протестиращите студенти. Кажи им че са от Бай им Факи.

Коментар

• !!!!Драстичен скок в акцизите на природния газ гласува парламентът
      7 ноември 2013
      Значително повишение в акцизите за природен газ приеха днес депутатите, гласувайки на второ четене промените в Закона за акцизите и данъчните складове.

Приетите изменения въвеждат следните корекции в акцизите: за природния газ, използван като моторно гориво – от 0,85 лв. на 5,10 лв. за 1 гигаджаул; за природен газ, използван като гориво за отопление – от 0,10 лв. на 0,60 лв. за гигаджаул; за тежките корабни горива – от 600 лв. на 645 лв. за 1000 кг.

Новият регламент ще влезе в сила на 1 януари 2014 г.

Увеличението на акцизите са свързани с изпълнение на изискванията от Директива 2003/96/ЕО на Съвета на ЕС, свързана с повишаването на ставките до достигане на минималните нива в Общността.

За да избегне драстичното увеличение в акцизите за природен газ, използван като моторно гориво, правителството е изпратило до ЕК нотификация за прилагане на намалена ставка. Кабинетът е предприел действия, с които да запази ставката до старото равнище – 0,85 лв. за гигаджаул в следващите 6 години. За целта обаче е необходимо одобрение от страна на ЕК, чието решение трябва да бъде оповестено до края на годината.

Измененията в Закона за акцизите и данъчните складове предвиждат облекчен режим за земеделските производители. Промените въвеждат специален регламент за приспадане на акцизите за земеделските производители срещу ваучери за гориво. При закупуване на гориво, предназначено за производство на селскостопанска продукция, земеделците ще могат да се освободят от плащането на акцизите. Това ще става чрез ваучери, чиято номинална стойност ще бъде равна на ставката за гориво. Те ще важат единствено за покупката на газьол.
      http://offnews.bg/index.php/263927/d...va-parlamentat
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Не мога..
        Не е затова ...
        Ми да ти отговорим тогава, докато си сърбаш ракията в Угото Щото , колегите докато са им промивали мозъците , феодалните старчета, с некакви технологии от 60те години, аз имах предостатъчно време да науча съвременните такива. А знаеш ли за кое ме е най-яд. За две колежки пред пенсия, дето ги уволниха, и са немат почти никакъв шанс да си намерят работа. А 20 години са им слугували честно и почтено на олигарсите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          НАЛИ БОКО И ЦВ ЦВ БЯХА ПРЕЧУПИЛИ ГРЪБНАКА НА ПРЕСТЪПНОСТТА
          "Килърите 5" ликвидирали Фатик, отвлякли сина на Венци Стефанов и стреляли по Киро Японеца? 2 851

07.11.2013 16:02 | Крими и Право

Снимки и видео: МВР

Разбитата днес от полицията престъпна група на Йоско Костинбродския била заподозряна в убийството на Филип Найденов-Фатик и Николай Зарев-Данкина, както и за отвличането на сина на Венцислав Стефанов, който и до днес още не е открит. Това съобщи БНР, позовавайки се на свои източници.

От МВР съобщиха, че проведената акция е под кодовото наименование"Килърите 5".

Задържаната групата е ръководена от Йоско Костинбродския, а в нея са участвали убитите преди време Асен Петров-Шаки /през 2004 година/ и Борис Арсов - Борчо, който беше застрелян през 2003.

Сред другите престъпления, за които се разследва бандата са стрелбите срещу Кирил Кирилов - Японеца и убийството на няколко чужди граждани по време на така наречената амфетаминова война в София.

Акцията е проведена вчера от служители на Главна дирекция "Национална полиция" и специализирания отряд за борба с тероризма.

Установено е, че бандата е действала от 2003 до 2010 година, когато участниците в нея са били задържани по друго дело.

Самият Йоско Костинбродския пък беше арестуван в началото на тази година от полицията в Солун, Гърция. При акцията е намерено и огнестрелно оръжие със заглушител, което се проверява за използване при неразкрити до момента убийства.

"Хоризонт" потърси за коментар на тази информация президента на ФК "Славия" Венцислав Стефанов. Той заяви, че научава за акцията от БНР.

МУТРА -МУТРАТА ОКО НЕ ВАДИ
          Това театро е за реабилитация , че допуснаха един 20 годишен алжирски пикльо да ги разиграва из цяла България . Толкова са ,,кадърни'' ,че успя да им избяга и накрая гърците им го хванаха и им го предоставиха франко границата. А в последните 2 години не е имало никакво отвличане , така ,че този нещастник е артисал от някоя акция в миналото и сега го използват за да си правят реклама.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Не мога..
            Не е затова ...
            А тъй, пийни си да се успокоиш от страха от ескалиращите бунтове !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              И какво, като го нулират? А и навремето нашите семестри не ги нулираха.
              Те ще ги нулират само за монтитата.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                Бил съм, ма преди 10 години има нема. И то задочно. Странно, че винаги съм взимал 10-20% по висока заплата, от колегите ми с редовно студенстване Моеш ли да познаеш защо ?
                Не мога..
                Не е затова ...

Коментар

Какво да ти обяснявам...
                  Скоро ще обявят неплатени дни на служителите и преподавателите..
                  Никой не може да взима заплати без да работи....
                  Това са стипендии и здравни осигурвки... платени от университета...
                  Чужди студенти ..
                  Форуми ..
                  250 К на седмица....загуби...
                  Ще става интересно...

Последните надежда е митинга на 10 ...
                  след това капитулация....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Ама аз ще ти кажа!

Напиши ясно нещо подобно:

ПП ГЕРБ се обявява са свикване на Велико Народно Събрание с цел промяна на Конституцията, а именно:
                    Лустрация на всички заемали каквато и да е ръководна длъжност в БСП(К) до '97 година.
                    Лустрация на всички доносници на ДС до '92 година, и всички заемали ръководна длъжност в ДС в 6-ти и 1-ви отдел
                    Горните лица нямат право да заемат каквато и да било държавна ръководна длъжност в Републока България, да бъдат избирани за депутати, съдии, прокурори, президент, министри, министър-председател

Хà да те видим сега.

Пак простии !
                    Няма реални проблеми.
                    Сорос удъртя и нови идеи няма.
                    Някой хора живеят 23 години само с революционни лозунги.
                    И добре си живяха, богато и спокойно.
                    Огладняха и хайде, пак като едно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Знаеш много добре, че правителството на Пламен Олигарски (доверено лице на Черепа) пада до една седмица. Така че презаверка на семестъра няма да има.

И не си ми отговорил на въпроса. Защо искаш да линчуваш студенти ???
                      Щото те само с линчове, масови гробове и "трудови" лагери могат да управляват Не се притеснявай, края на Декември, началото на Януари ще им гледаме сеира Вече обясних защо

Коментар

Какво да ти обяснявам...
                        Скоро ще обявят неплатени дни на служителите и преподавателите..
                        Никой не може да взима заплати без да работи....
                        Това са стипендии и здравни осигурвки... платени от университета...
                        Чужди студенти ..
                        Форуми ..
                        250 К на седмица....загуби...
                        Ще става интересно...

Последните надежда е митинга на 10 ...
                        след това капитулация....

Коментар

Ще си говорим... друго едвама катили да се затворят в една зала ,друго 20 човека да пречак на 7К студенти... да заверят семестъра..
                          Ти ако си бил студент ,сам трябва да си дадещ отговор.. но си далече от тази работа..Тролчо...
                          Иветка едва Удържа положението...
                          Вервай ми...
                          Бил съм, ма преди 10 години има нема. И то задочно. Странно, че винаги съм взимал 10-20% по висока заплата, от колегите ми с редовно студенстване Моеш ли да познаеш защо ?

Коментар

Вече имат три седмици без занятия...а още две и ще нулират семестъра...
                            Пресметни ....
                            При 5 изпита ....
                            Знаеш много добре, че правителството на Пламен Олигарски (доверено лице на Черепа) пада до една седмица. Така че презаверка на семестъра няма да има.

И не си ми отговорил на въпроса. Защо искаш да линчуваш студенти ???
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Пресметни ....
                              При 5 изпита ....

Коментар

Стига си плашил децата с тази нулева година бре

Като падне правителството, ще видиш колко бързо ще наваксат
                                Пресметни ....
                                При 5 изпита ....

Коментар

Working...
                                X