IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    И искаш да кажеш, че бесепарите в нета са много повече???

Не ме разсмивай!
    Не искам да кажа, че цъкат повече. Ама яко цъкане требе да е. около 70 цъкания за 1% Ама тва е по лаишкия начин. Предполагам, че някой СМГ-ец лесно ще спретне цъкаща програмка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ебаси смешната анкета ))) Аз гласувах 5 пъти с ДА
      И искаш да кажеш, че бесепарите в нета са много повече???

Не ме разсмивай!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Имахте много силни студентски кооперации - превъртаха милиони с горива и Боро. Затова и нещата са "излезли от контрол",щото много желаещи да докопат баницата.А "студентските протести" бяха зимата на 89-90г. покрай оставката на Дон Андрей - оттам насетне всичко си беше тук-таме дребни боричкания по места....

И си спомни кой въведе даначните облекчения като минфин точно за студентските кооперации - ст.ас.по политикономия на социализма "безпартийния" комунист Ванчо Юрданов Костов...
        Грешиш. 90/91 бяха. 89/90 аз бях в казармата и висях по реповете за вестник демокрация
        Аз няма как да греша, защото изкарах точно един семестър МЕИ И тогава окупирахме, ходихме в софия, скачахме и т.н.
        Луканов подаде оставка 90-та.

Коментар

Над 18 хиляди души са участвали в анкетата на БТВ с въпрос дали одобряват окупацията.

Отговор НЕ ОДОБРЯВАТ 70%
          Одобряват 30%

И това е сред интернет потребителите. Сред сравнително млади хора. Малко за дъртаците като мен.
          А ако направят подобна анкета из страната числото 70 ще е 80.

Ама герберугите не могат да разберат, че така настройват народа срещу себе си.
          Ма нали ти го казаха вече бе - то и вие 44та като сте взели властта, сте били има нема 3000 шумкари, ма никой не е питал народа, дали ви удобряват или не. Правдата винаги е на страната на по-силния, а не на по многото

Коментар

Над 18 хиляди души са участвали в анкетата на БТВ с въпрос дали одобряват окупацията.

Отговор НЕ ОДОБРЯВАТ 70%
            Одобряват 30%

И това е сред интернет потребителите. Сред сравнително млади хора. Малко за дъртаците като мен.

Ебаси смешната анкета ))) Аз гласувах 5 пъти с ДА

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              90/91....но по едно време нещата излязоха от контрол..
              Имахте много силни студентски кооперации - превъртаха милиони с горива и Боро. Затова и нещата са "излезли от контрол",щото много желаещи да докопат баницата.А "студентските протести" бяха зимата на 89-90г. покрай оставката на Дон Андрей - оттам насетне всичко си беше тук-таме дребни боричкания по места....

И си спомни кой въведе даначните облекчения като минфин точно за студентските кооперации - ст.ас.по политикономия на социализма "безпартийния" комунист Ванчо Юрданов Костов...
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Над 18 хиляди души са участвали в анкетата на БТВ с въпрос дали одобряват окупацията.

Отговор НЕ ОДОБРЯВАТ 70%
                Одобряват 30%

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Лъвът скъса синджиря !!!

Правителството пада до седмица !!!
                  Кажи точната дата до която ще падне този кабинет. Ден, месец, година.

Щото от три дни повтаряш това. Днес би трябвало да кажеш "до 4 дни ще падне правителството".

Чакам точната дата.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    ,,Atanas Tchobanov
                    Акадибричен съвет. Срам! Дърти комунистически брантии! Вън от науката, вън от Алма Матер!

Дайте списъка на предателите акадИБРИЦИ да им видим принадлежностите и имотите и досиетата !
                    чл. кор. проф. дин Иван Илчев ректор
                    доц. д-р Петър Неделчев Делев Исторически факултет
                    проф. дфн Панайот Димитров Карагьозов декан на Факултета по славянски филологии
                    проф. дфн Анна-Мария Костова Тотоманова Факултет по славянски филологии
                    проф. дфн Цветан Иванов Теофанов декан на Факултета по класически и нови филологии
                    проф. дфн Александър Викторов Федотов Факултет по класически и нови филологии
                    проф. д-р Димитър Ангелов Денков декан на Философски факултет
                    доц. д-р Милена Христова Стефанова Философски факултет
                    доц. д-р Бончо Вълков Господинов декан на Факултет по педагогика
                    проф. д-р Емилия Любомирова Василева Факултет по педагогика
                    проф. д-р Сашо Георгиев Пенов декан на Юридически факултет
                    проф. д-р Красимира Средкова Иванова Юридически факултет
                    проф. д-р Димитър Виолетов Гюров декан на Факултета по начална и предучилищна педагогика
                    проф. д-р Божидар Михайлов Ангелов Факултет по начална и предучилищна педагогика
                    доц. д-р Александър Стоянов Омарчевски декан на Богословски факултет
                    доц. д-р Димо Кръстев Пенков Богословски факултет
                    доц. д-р Теодора Радоева Петрова декан на Факултета по журналистика и масова комуникация
                    проф. дфн Милко Димитров Петров Факултет по журналистика и масова комуникация
                    доц. д-р Тодор Костадинов Попов декан на Стопански факултет
                    проф. д.ик.н Георги Савов Чобанов Стопански факултет
                    проф. дмн Иван Николаев Сосков (от СУ не са посочили кой е новият член на АС на мястото на починалия проф. Сосков)
                    декан на Факултета по математика и информатика
                    проф. дмн Недю Иванов Попиванов Факултет по математика и информатика
                    проф. дфзн Александър Александров Драйшу декан на Физически факултет
                    проф. дфзн Николай Витанов Витанов Физически факултет
                    чл. кор. проф. дхн Тони Георгиев Спасов декан на Факултет по химия и фармация
                    проф. д-р Аля Витали Таджер Факултет по химия и фармация
                    проф. дбн Яна Илиева Топалова Биологически факултет
                    проф. д-р Мария Делова Шишиньова Биологически факултет
                    доц. д-р Марин Иванов Иванов декан на Геолого-географски факултет
                    проф. дгн Мария Стаматова Воденска Геолого-географски факултет
                    проф. д-р Любомир Димитров Спасов декан на Медицински факултет
                    доц. дбн Върбан Стоянов Ганев Медицински факултет
                    доц. д-р Евгения Цветанова Бенова Департамент за езиково обучение
                    гл. ас. Елиза Петрова Стефанова Факултет по математика и информатика
                    гл. ас. д-р Диляна Петрова Николова Биологически факултет
                    гл. ас. д-р Борислав Атанасов Павлов Физически факултет
                    Венцислав Йорданов Иванов – студент Факултет по математика и информатика
                    Гюлер Хъкмедова Ахмедова – студент Факултет по класически и нови филологии
                    Методия Димитар Секуловски – студент Медицински факултет
                    Кристиян Георгиев Панов – студент Философски факултет
                    Десислава Василева Антонова – студент Философски факултет
                    Лилия Пламенова Влаева – студент Стопански факултет
                    д-р Анна Йорданова Ангелова Университетска библиотека

Хоп, ей го списъчето. Излиза че от 39 светила, 37 са комунистически подлоги

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      kandid ТИ ДА НЕ ПАДАШ ОТ МАРС- НЕ СИ ЛИ ЧУВАЛ ЗА ОГНЯН МИНЧЕВ- ПОЛИТОЛОГА ТИ ОСВЕН ЗА ТИКВИТЕ И МАРСИЯНЕЦА, ЗА ДЕУГИ НЕ ЗНАЕШ

Veni Markovski
                      От СУ ми казаха, че комай главната причина за
                      окупацията бил следният диалог (като не потвърдиха,
                      че преподавателят е бил Д. Токушев, напротив -
                      твърдяха, че не е бил той) между студент и преподавател
                      от юридическия факултет:

- Всички казват, че студентските години били най-хубавите, но нещо не съм го усетил.
                      - Просто по-нататък ще бъде по-зле - обяснил професорът.

НЯМА ПО ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ОТ МУТРОКОМУНИСТИТЕ ТИКВИ
                      Uирче,той сигурно пада от МАРКС,ама я кажи ти софиянец ли си или марсиАнец!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Изборите чукат на вратата и затова напомням за тези, които са забравили. Нека не ми излизат с номера, че са по- добри от сегашните.
                        Отблизо - Правителството на ГЕРБ е изхарчило 7,2 млрд. повече отколкото е събрало
                        otblizo.net
                        7,24 млрд. лв. са похарчени повече от приходите в държавната хазна за последните четири години - от 2009 до 2012 г. Това сочат данните на ..

КРАДЛИВИТЕ МУТРИ В ЗАТВОРА
                        Да бе верваш ли си Тея нема да пуснат кокала, докато не стане тука в руини всичко като в Сирия Тогава ще ми е много смешно за сирийските бежанци, избягали от танковете на Асад, за да попаднат под дулата на червените кхмери. Интересно ми е само, после къде ли ще бягат

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          И в кой "университет" навремето, теб те плашеха комунистите с нулева година? Щото аз знам как се организираха подобни протести и кои ги оглавяваха! Разликата между тогава и сега е че преди го докарваха на стихийност.А сега цялата герп-партия се е заела с разпада на държавността.....и нещата са доста по стиковани.
                          90/91 щях да ставам инджинерин. МЕИ Варна.
                          Аз също знам кои ги оглавяваха, но по едно време нещата излязоха от контрол. Комунистите не са поумнели много за 23 години.

Коментар

• Изборите чукат на вратата и затова напомням за тези, които са забравили. Нека не ми излизат с номера, че са по- добри от сегашните.
                            Отблизо - Правителството на ГЕРБ е изхарчило 7,2 млрд. повече отколкото е събрало
                            otblizo.net
                            7,24 млрд. лв. са похарчени повече от приходите в държавната хазна за последните четири години - от 2009 до 2012 г. Това сочат данните на ..

КРАДЛИВИТЕ МУТРИ В ЗАТВОРА

Коментар

• От НАТФИЗ против окупациите на ВУЗ-овете
                              news.ibox.bg
                              Начало / У нас / Образование и наука / От НАТФИЗ против окупациите на ВУЗ-овете..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Лъвът скъса синджиря !!!

Правителството пада до седмица !!!
                                +1000 #оставка #ДАНСwithme #occupysu!!

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X