IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    А иначе навремето и нас ни плашеха с нулева година комунистите.
    И в кой "университет" навремето, теб те плашеха комунистите с нулева година? Щото аз знам как се организираха подобни протести и кои ги оглавяваха! Разликата между тогава и сега е че преди го докарваха на стихийност.А сега цялата герп-партия се е заела с разпада на държавността.....и нещата са доста по стиковани.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• .....Децата от ОДЗ ГЕРБЕРЧЕ окупирали детската граина докато лелките не им отговорят на въпроса КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ бе, кой бе , кой..фоставка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Не знам какво искаш да кажеш....
        Но ти пожелавам да не мислиш за децата ти.... ..възможност за нулев семестър...че някой си е решил да използва лабилни души ,за да изпълни някакви политически цели ..нямащи нищо общо с образованието........
        Детето ми е още ученик. Имам племеница студентка. Нямам идея дали ще стачкуват в АУБГ.
        А иначе навремето и нас ни плашеха с нулева година комунистите. Нали помниш

Коментар

• ,,Atanas Tchobanov
          Акадибричен съвет. Срам! Дърти комунистически брантии! Вън от науката, вън от Алма Матер!

Дайте списъка на предателите акадИБРИЦИ да им видим принадлежностите и имотите и досиетата !
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Dobri Bozhilov
            30 учени и преподаватели подкрепиха протеста. Сред тях са докторите на науките Бойко Борисов и Цветан Цветанов...

МУТРИИИ

Коментар

• Лъвът скъса синджиря !!!

Правителството пада до седмица !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• kandid ТИ ДА НЕ ПАДАШ ОТ МАРС- НЕ СИ ЛИ ЧУВАЛ ЗА ОГНЯН МИНЧЕВ- ПОЛИТОЛОГА ТИ ОСВЕН ЗА ТИКВИТЕ И МАРСИЯНЕЦА, ЗА ДЕУГИ НЕ ЗНАЕШ

Veni Markovski
                От СУ ми казаха, че комай главната причина за
                окупацията бил следният диалог (като не потвърдиха,
                че преподавателят е бил Д. Токушев, напротив -
                твърдяха, че не е бил той) между студент и преподавател
                от юридическия факултет:

- Всички казват, че студентските години били най-хубавите, но нещо не съм го усетил.
                - Просто по-нататък ще бъде по-зле - обяснил професорът.

НЯМА ПО ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ОТ МУТРОКОМУНИСТИТЕ ТИКВИ

Коментар

• Контрапротестът – инструмент на нетолерантността!
                  Aвтор: Найо Тицин

28.10.2013 13:09 62
                  Питам се как щяхме да коментираме сега един контрапротест срещу спасяването на българските евреи?

Питам се дали един контрапротест срещу френските студенти през 1968 година щеше да бъде проява на по-демократични процеси в света от онова време?

Питам се защо до сега никой не е организирал контрапротест срещу \"Грийнпийс\", за да защити унищожаването на природата?

Питам се каква е причината да не се появи контрапротест на милионите италианци които излязаха преди години да протестират срещу мафията?

Питам се дали Ботев щеше да е герой ако някой беше извадил Контра-Радецки? (по Иван Бедров)

Питам се дали не трябваше срещу Гарибалди да се изправи един контрапротест, за да стане ясно, че не всички италианци искат да се обединят!

Питам се дали има по-абсурдни въпроси от тези?

Дали не трябва ли да направя един Контра-текст на този за да съм обективен и балансиран със собственото си мнение?

Дали не трябва да се запитам, какъв тип държави биха организирали контрапротест на гражданските протести срещу задкулисието, мафията и непочтеността?

Дали не трябва за се запитам как възникват контрапротестите?

Дали не трябва за се запитам смелост или страх е да се скриеш зад отровни двойници на гражданската енергия и да ползваш контрапротестите като лигитимация на собствената си безпомощност?

Дали не трябва за се запитам защо нетолерантността и арогантността винаги пораждат контрапротести?

Дали не трябва за се запитам какво следва след като социалисти и националисти се обединяват в контрапротести срещу инакомислещите свободни граждани?

Дали не трябва за се запитам, какво е да си Контра на Гражданин?

Дали отговорът няма да се окаже толкова лесен - Роб!

http://www.actualno.com/columnist/ar...#ixzz2j1yfi8CX
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1165184
                    Студенти искат край на окупацията на Софийския университет - DarikNews.bg
                    dariknews.bg
                    Студенти поискаха край на окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски". Младите хора изготвиха декларация, в която обявиха това свое искане, както и мотивите си за него.В ..

КУ.ВИТЕ НА МУТРИТЕ ДА ИЗВИКАТ ПАШАТА НА ПОМОЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Бате Пешо, лошата новина е че купиха миялни машини и бизнеса ни умре.
                      Но след като знаеш какво е да те използват комунистите, явни ти харесва щом им лижеш задниците наравно с червените тролове.
                      За моя задник не бери грижа, за твоя помисли, щото селтаците първи и най-много го отнасят.
                      Ти наистина си много ама мноооогооооууууу прост.Хем ти порят задниха хем не се усещаш хем си щастлив.Ми нали през 1997г. победи демокрацията днес що пак гоните комунистите що не дойде благоденствието.Глупавия си е глупав навсякъде и в България и в Германия и в САЩ.Та ако си честен кажи защо отиде в чужбина и какво работиш там за да не си губим времето.А миялни машини има ама не в турските и арабски кръчми бордеи на Запад а и се съмнявам че си грамотен да работиш с тях

Коментар

• ГЕРБ И БОРИСОВ ПАК СЕ ОТМЕТНАХА - НЯМАЛО ДА ВНАСЯТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ...

МНОГО СА ТЪПИ МУТРОКОМУНИСТИТЕ

Коментар

• БЛИЦ Новини - Търновските студенти отхвърлиха окупацията
                          www.blitz.bg
                          Студентският съвет към Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” се обяви против изразяване на политически пристрастия и на протест към дадена политическа ситуация в държавата. Председателството на Студентския съвет излезе с декларация, в която се казва, че това е нарушаване на учебния…
                          АМИ НЕ СА К.РВИ НА МУТРОКОМУНИСТИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Грешката на комунистите винаги е била, че си мислят, че дъжд ги вали
                            Не знам какво искаш да кажеш....
                            Но ти пожелавам да не мислиш за децата ти.... ..възможност за нулев семестър...че някой си е решил да използва лабилни души ,за да изпълни някакви политически цели ..нямащи нищо общо с образованието........

Коментар

• Това нююююзбеге, не е ли същото, дето по-рано днес главния му редактор и още един подадоха оставка, щото ги карали да пишат само и единствено в подкрепа на червено-кафявата фашиска хунта?

Той илчев може да призовава към всичко. те и бкп призовават към спиране на протестите.....ама едно е да искаш, друго да стане това което искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Пловдивският университет опроверга информацията за стачката

.
                                Грешката на комунистите винаги е била, че си мислят, че дъжд ги вали

Коментар

Working...
                                X