IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
    За кво ми е да ти преча, да ти правят промивки на мозъка в некакви крайно безмозъчни факултети Ти сам помоли, че искаш някой да те набие, и аз се отзовах, като съвестен гражданин
    Вместо взаимно да си отупвате палтетата, вземете да отмаате монтито.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Като нищо ще ти плясна два шамара, ако ми пречиш да се явя на изпити. Некъв първоКУРстник ,без таша. Напрао ще отнеса далеч(((((((
      За кво ми е да ти преча, да ти правят промивки на мозъка в некакви крайно безмозъчни факултети Ти сам помоли, че искаш някой да те набие, и аз се отзовах, като съвестен гражданин

Коментар

Контра протести, контра окупация, контра партия Щото вашето е именно такова - контра на всичко хубаво и полезно за българския народ, нацията и държавата.
        Аз пиша тук от 10 години и не си губя времето с тролове....
        така че си намери друг другар за тролене...
        Ти не си полезен за мен в диалога ,даже и в тази тема..
        Тролове ,платени политкомисари , спамаджии , малоумници...така от вътре ми идва да ги прескачам..
        Сори!

Коментар

Чакай са, едно е да ме набие, друго да ме убие. Има голема разлика . А той нещо за убийства вече почна да си фантазира
          Като нищо ще ти плясна два шамара, ако ми пречиш да се явя на изпити. Некъв първоКУРстник ,без таша. Напрао ще отнеса далеч(((((((

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Равновесие ,
            пише за случая с Цветков...
            Ако ,беше организирана контраокупация ,трябваше да влезат вътре пет червени студенти и да запазят едната врата до идването на другите ...
            А то детинска история..
            Даже мислех ,че е провокация от самите студенти за да докарат симпатизанти...
            Докато не си признаха...червените..
            Сега щяхме да забравим за случая...ако не се месиха..
            Контра протести, контра окупация, контра партия Щото вашето е именно такова - контра на всичко хубаво и полезно за българския народ, нацията и държавата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Глупости. Лъже синия талибан както обикновено.
              "БСП били впрегнали медиите" !?!?!

Я виж само първите пет статии в "Дневник" http://www.dnevnik.bg/

Фотогалерия: Концертът в подкрепа на студентите - от Дельо Хайдутин до Джон Ленън
              С португалски песни започна концертът в подкрепа на студентите (допълнена)
              Плевнелиев: Студентите са будители
              Ахмед Башев: Студентите да използват силите си другаде, а не да се ангажират с политически проблеми
              Янаки Стоилов: Студентската окупация е нещо като налагане на морална диктатура

Пет заглавия и петте хвалебствени за студентската окупация.
              И в телевизиите е същото почти.
              Как пък за всичко ви е виновна БСП бе?
              Равновесие ,
              пише за случая с Цветков...
              Ако ,беше организирана контраокупация ,трябваше да влезат вътре пет червени студенти и да запазят едната врата до идването на другите ...
              А то детинска история..
              Даже мислех ,че е провокация от самите студенти за да докарат симпатизанти...
              Докато не си признаха...червените..
              Сега щяхме да забравим за случая...ако не се месиха..

Коментар

Фотогалерия: Концертът в подкрепа на студентите - от Дельо Хайдутин до Джон Ленън
                Ахмед Башев: Студентите да използват силите си другаде, а не да се ангажират с политически проблеми

Аз съм ревностен читател на Капитал от самия му старт, мога да кажа че са формирали сериозна част от икономическия ми мироглед.
                Но те преминаха границата напоследък, просто вече не стават за четене с тая политическа пропаганда. Все едно съм си купил вестник Дума но с обратен знак.
                От месец спрах да им купувам изданията, ще започна отново когато разбера че в него пак пишат за икономика а не за политика.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

А КОЙ докара циганите с автобусите ? КОЙ ? Монтереев нещо се опита да смотоли като отговор, ама не му се получи. А кажи сега ти

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Като не е решил да те налюби, а само да те набие , се радваи ... че като ви гледам меките китки на новата интелигенция ще заложа на него
                    Чакай са, едно е да ме набие, друго да ме убие. Има голема разлика . А той нещо за убийства вече почна да си фантазира

Коментар

Вече с убийства ли започнахте да ни плашите бе другари Толкова ли се отчаяхте, че до там стигнахте ?
                      Не с убийства. Пиша, че ще вляза в университета с пълното си право и ако някой ме спира, който не е легитимен да ме спира, ще трябва да умра за да ме спре да стигна там накъдето съм тръгнал. Преди това ще предупредя и дори медии, че ще ползвам правото си на образование.

Коментар

По принцип си прав...
                        Даже съм съгласен....с теб...

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Вече с убийства ли започнахте да ни плашите бе другари Толкова ли се отчаяхте, че до там стигнахте ?
                          Като не е решил да те налюби, а само да те набие , се радваи ... че като ви гледам меките китки на новата интелигенция ще заложа на него
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ааа, така ли стана, не те интересуват 200те циганьори, докарани от партията, майка хранилка, с автобуси, ми си седнал да коментираш колко студенти били протестирали и окупирали. Пак ли почнахте да мерите с двойния аршин, другарю ?
                            Ето затова казах ,че си трол...
                            Имаш конкретен отговор,даже и се сълрасих с теб,но те обидих на трол и ти продължаваш да тролиш...
                            Плитко мой човек...Плитко...
                            Освен това те наблюдавах ,когато Амстердам те банна..ако беше нормален ,щеше да теглиш една майна ,но ти се хакна 1000 пъти и толкова те баннаха.....
                            Сори! Но си такъв!
                            Last edited by Монти; 03.11.2013, 00:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Въобще не се шегувам, но искам първо да се свържа с някой преподавател за да си уговоря час и ден на среща в която да направя уговорки за дипломната работа,след което да си актуализирам данните за изпитите при секретарката на факултета.
                              После влизам, ако някой нелегитимен по закон ми се изпречи отстранявам го физически, ако ми се нахвърлят стотици, аз отговарям за резултата от експеримента и българските власти. Представяш ли си вместо дело за отказано право на образование да прерастне в дело за убийство срещу човек който се бори срещу отказаното му право за образование? Става доста интересно!!!

Коментар

Аз съм от тия който искат избори през май...
                                Написал съм го сто пъти от юни до сега..
                                Още смятам така ,но съм разколебан от нови ,защото алтернативата е Борисоф...
                                Даже минавам ,към друга версия ..да видя колко ще гласуват за ГЕРБ на евроизборите и тогава да се правят нови.... ако е малко...
                                А аз вече искам да си изкара мандата

Коментар

Working...
                                X