Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТази картинка ми припомни, че през 2010-2011, биткойна се беше сринал до 30 цента за парче. Може пак да се повтори същия сценарий.
Криптосите, които всъщност са виртуална пирамида и понци-схема(който притежава биткойни всъщност притежава определено количество изгорен ток, демек държи в портфейла си нулева стойност)
имат това свойство да ходят много нагоре, а също и да ходят много надолу.
Едни от най-големите компании притежават Биткойн, защото да се разделят с него, особенно пък за жълти стотинки.
https://buybitcoinworldwide.com/treasuries/
Коментар
-
Тази картинка ми припомни, че през 2010-2011, биткойна се беше сринал до 30 цента за парче. Може пак да се повтори същия сценарий.
Криптосите, които всъщност са виртуална пирамида и понци-схема(който притежава биткойни всъщност притежава определено количество изгорен ток, демек държи в портфейла си нулева стойност)
имат това свойство да ходят много нагоре, а също и да ходят много надолу.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
че то халвинга ще е през 2024 ....
Дотогава може да е пак $5000,
и халвинга да го качи макс до $20 000,
не е голям келепирЪт.Last edited by better; 21.11.2022, 00:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не го чака никаква "стагнация", спокойно - пак ще се вдигне, малко след халвинга.
За теб може и да няма стойност, но за други има. По-важно от децентрализацията - няма.
Дотогава може да е пак $5000,
и халвинга да го качи макс до $20 000,
не е голям келепирЪт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Както сам каза в предният ти пост пара нема сещайте се по натам какъв е пътя на койна
Койна и ДАУ може да корелират но в даден момент койнът ще потъне и го чака години на стагнация не мисля че повече ще го видим над 20к камо ли да запазва стойността и да бори инфлацията
Изгорените на бъдева киловати нямат никаква полезна стойност, а само сантиментална за ограничена група от хора. В даден момент ще изчезне и сантимента и сумати народ ще има да си вика ебати и идиота съм бил да си мисля че изгорени на залудо киловати имат някаква стойност
За теб може и да няма стойност, но за други има. По-важно от децентрализацията - няма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да Intel вече го направиха, скоро ще има Asic и.
https://www.intel.com/content/www/us...uct-brief.html
Да не забравяме и закона на муур в комбинация с автоматичното вдигане на трудността. POW никога няма да има ниска консумация на енергия.
И все пак - в халвинга е надеждата за спекула
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеКолега, във следващите години, ще и успех само да се бие инфлацията (10-15%) и се запази капиталЪт във тези мечи времена.
Не изключвам едно кратко Коледно рали (както обикновено се случва предколедно), ако лихвите се повишат само със 0.5%
Биткойна засега корелира със Дау.
Койна и ДАУ може да корелират но в даден момент койнът ще потъне и го чака години на стагнация не мисля че повече ще го видим над 20к камо ли да запазва стойността и да бори инфлацията
Изгорените на бъдева киловати нямат никаква полезна стойност, а само сантиментална за ограничена група от хора. В даден момент ще изчезне и сантимента и сумати народ ще има да си вика ебати и идиота съм бил да си мисля че изгорени на залудо киловати имат някаква стойност
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от demertsel123 Разгледай мнение
Купувай тухли и не му мисли, брат! Там е истината
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеВъпреки горните ми тъпотии, искам да изкажа дълбока си почит към играчите, които имат топките, да играят тук и правят нечувана пачкаRespect вам!
Не изключвам едно кратко Коледно рали (както обикновено се случва предколедно), ако лихвите се повишат само със 0.5%
Биткойна засега корелира със Дау.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Горното е още един качествен анализ от Бедният брокер. Аз не съм на нивото на този пич и анализи не мога да правя, но мога да ви разкажа един виц за онези от вас, които могат да вденат:
"Преди два месеца ме каниха да разгледам месокомбината. От тогава не ям колбаси. Преди месец ме каниха да разгледам консервната фабрика. От тогава не ям консерви. Сега ме канят да разгледам винзавода. За нищо на света няма да отида!"
Пичове, пиша код. Това нещо не го пипам даже и на сън!
Въпреки горните ми тъпотии, искам да изкажа дълбока си почит към играчите, които имат топките, да играят тук и правят нечувана пачкаRespect вам!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3992691[/ATTACH]
Биткойна през септември 2017 е бил макс на 19к, след това три години се влачи между 3.4к и 13.8к, до есента на 20'та година, когато започва хайпа до 61к.
Коя е причината за хайпа ?
Според мен основно е наливането на Ковидните пари (помощите за бизнеса и за гражданите, основно на Запад).
Помним декларациите от Micro strategy и после на Greyscale fund, алчноста на масовката във Робинхуд и сие, по това време и платените ифлуенсъри.
В по-малка степен причината беше нулевите лихви по това време, все още.
Както и при жилищата, евтиния кредит е част от причината за балон.
Със две думи, при биткойна, без нов обилен pivot, няма откъде да има гориво да прескочи 25к.
Отделно доверието е разклатено, Къдравия се оказа, че има голям stake във Солана, при вход $3, може да отнеме месеци и години биткойна да седи във 5-25к рейндж.
Преди Ковида, цената на добива от акулите на един биткойн беше към 18к средно - има сайтове изчисляващи добива през електроенергията във всяка страна, но не взимащи предвид бложението във техника, сгради и персонал, във Катар излизаше към 4к
Сега електричеството струва повече, но нефта пак може да се смъкне на $70-80 при тая рецесионна перспектива.
Правят се някакви опити за намаляне на цената на добив, чрез слънчеви панели, перки, АЕЦ (може и ТЕЦ във Китай и Русия)
"Преди два месеца ме каниха да разгледам месокомбината. От тогава не ям колбаси. Преди месец ме каниха да разгледам консервната фабрика. От тогава не ям консерви. Сега ме канят да разгледам винзавода. За нищо на света няма да отида!"
Пичове, пиша код. Това нещо не го пипам даже и на сън!
Въпреки горните ми тъпотии, искам да изкажа дълбока си почит към играчите, които имат топките, да играят тук и правят нечувана пачкаRespect вам!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Биткойна през септември 2017 е бил макс на 19к, след това три години се влачи между 3.4к и 13.8к, до есента на 20'та година, когато започва хайпа до 61к.
Коя е причината за хайпа ?
Според мен основно е наливането на Ковидните пари (помощите за бизнеса и за гражданите, основно на Запад).
Помним декларациите от Micro strategy и после на Greyscale fund, алчноста на масовката във Робинхуд и сие, по това време и платените ифлуенсъри.
В по-малка степен причината беше нулевите лихви по това време, все още.
Както и при жилищата, евтиния кредит е част от причината за балон.
Със две думи, при биткойна, без нов обилен pivot, няма откъде да има гориво да прескочи 25к.
Отделно доверието е разклатено, Къдравия се оказа, че има голям stake във Солана, при вход $3, може да отнеме месеци и години биткойна да седи във 5-25к рейндж.
Преди Ковида, цената на добива от акулите на един биткойн беше към 18к средно - има сайтове изчисляващи добива през електроенергията във всяка страна, но не взимащи предвид вложението във техника, сгради и персонал, във Катар излизаше към 4к.
Сега електричеството струва повече, но нефта пак може да се смъкне на $70-80 при тая рецесионна перспектива.
Правят се някакви опити за намаляне на цената на добив, чрез слънчеви панели, перки, АЕЦ (може и ТЕЦ във Китай и Русия)Last edited by Бедният брoкер; 20.11.2022, 00:23.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Разликата между двамата е, че вторият не е издирван от ФБР, вероятно и няма да бъде издирван.
Тоя правил същото ама с одобрението на регулаторите и вече нещата са законни.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесамо заради заглавия от тоя сорт бих се набил в безсмислени бай хойнове
https://www.investor.bg/a/541-kripto...ite-e-absurdna
https://youtu.be/BX0AkD4jp64
- 1 like
Коментар
Коментар