В темата за имотите това го отчетох още преди няколко дена. Надявам се да няма изгорели.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКво станало сега
Фалита на тая борса (всъщност то е кражба от страна на основателя) взело, че повлякло масирани тегления от другите крипто борси.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Кво станало сега
Фалита на тая борса (всъщност то е кражба от страна на основателя) взело, че повлякло масирани тегления от другите крипто борси. В резултат още една друга борса обявила, че спира тегленията от нея.
Още не прилича на банк рън или там както му викаха, ама има опасност натам да отиде.
https://www.bloomberg.com/news/artic...uverify%20wall
https://trends.aax.com/important-upd...ough-adversity
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПо две причини - първо, не ме вълнуват биткойни (заглеждам се единствено от любопитство), а не се вълнувам от него точно защото вътрешното ми усещане е, че рано или късно ще изчезне по същия начин, по който се и появи на историческата сцена.
Второ, не се занимавам с къси. Ако ще скъсявам бих скъсявал неща, върху които имам по-детайлен поглед. Откакто почна войната и цебетата предприеха политика на вдигане на лихви и изтегляне на ресурс - директно щях да скъся цели два сектора (за единия вече си писахме с Терзиев) - това е финансовия (в частност европейския) и риъл естейта! Можеш да им видиш движението от февруари насам, като втория от тия двата далеч не е стигнал дъното си. Тъй че който го вълнуват късите - има още мегдан пред него. Но както казах късите не са ми в стила.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от demertsel123 Разгледай мнение
Продавай маломерките и залагай срещу бития. Догодина ще си купиш 1/2 от Младост 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от demertsel123 Разгледай мнениеИ винаги стигаме до безусловният аргумент - като си сигурен в зануляването, шортиш с парите от всичките ти активи и ставаш милионер. Просто и лесно
Второ, не се занимавам с къси. Ако ще скъсявам бих скъсявал неща, върху които имам по-детайлен поглед. Откакто почна войната и цебетата предприеха политика на вдигане на лихви и изтегляне на ресурс - директно щях да скъся цели два сектора (за единия вече си писахме с Терзиев) - това е финансовия (в частност европейския) и риъл естейта! Можеш да им видиш движението от февруари насам, като втория от тия двата далеч не е стигнал дъното си. Тъй че който го вълнуват късите - има още мегдан пред него. Но както казах късите не са ми в стила.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
Така е . Докато кълват шараните ще се възражда.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Е то е същото и като расте - to the moon, next month 100k, next year two lambos
И всякакви подобни тъпотии.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАко гръмне и crypto.com или някой друг, цената може да иде на 12к. и тогава всички пак ще скочат с "Видяхте ли" "Казахме ли ви".
И всякакви подобни тъпотии.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАко гръмне и crypto.com или някой друг, цената може да иде на 12к. и тогава всички пак ще скочат с "Видяхте ли" "Казахме ли ви".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от demertsel123 Разгледай мнение
И винаги стигаме до безусловният аргумент - като си сигурен в зануляването, шортиш с парите от всичките ти активи и ставаш милионер. Просто и лесно
Характерно за тея понци схеми е, че изчезват и умрат внезапно.
Пра-родителят на биткойн-схемата
https://monetarus.ru/100-biletov-mmm...-perforatsiya/
Все още има някаква колекционерска стойност щото все пак е бил емитиран на материален носител.
Бикойните като са напълно виртуални, след време дори колекционерска стойност няма да имат.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеhttps://twitter.com/MikeBurgersburg/...75307707170817
И спрете с това, че отива на нула. Това е НЕВЪЗМОЖНО, понеже аз лично ще го изкупя всичкия като стане на един цент. Вие си представете колко преди мен ще го изкупят на по-високи цени и аз няма да имам никакъв шанс.
Предния път като се беше сринал до 30 цента що не го изкупи всичкия??( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не издържах и ти сложих палец,
но ми изглеждаш фанатизиран
а така се създават мъчениците
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар