IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нищо не напредва..... просто цифричките дет се генерират от ЦБ се обезценяват....

Тук съм съгласен.

Точно преди малко платих за едно обедно хапване от заведение тип храна за вкъщи 13 лв за 2 броя големи пълнени чушки с постен ориз и една зелева салата. А още си спомням времето като можеше да купиш подобна порция пак от тях за 3-4 лв.

Коментар

• Още малко остана......

Коментар

• ЪъъъъъъППП!!!
        Аматьорчета, стига сте се излагали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Нали не си забравил, че тези пари докато не дойдат в сметката ти, никакви пари не са ....
          При мене се хваля само с койни, които вече са при мене, и никъде другаде.

Затова на тебе ти предлагам да ги изтеглиш, и ако наистина ги получиш, тогава се хвали. А после пак инвестирай на първата корекция или купи един нов джип за тебе, пък то е ясно че след тебе ще го карат и децата или внучетата.

ПП: Мене ме измамиха такива като твоята фирма, които уж продават капацитет, така че моли се да не те измамят и тебе. Но това ще го разбереш само когато направиш опит да изтеглиш койните. Преди това те не са твои. Те са на някой друг, за който ти си мислиш, че е достатъчно честен да ти ги даде хей така за сините ти очи. Такива неща в наше време обаче рядко се случват ...
          Аз за разлика от теб не се хваля (какви коли съм си купил, колко милиона имам и т.п.)
          - неудобно ми е, като знам каква мизерия цари в България,
          а просто споделям информация

И акъл не ми давай - имам си предостатъчно

Койните, дори и от копачките, пристигаха в моя портфейл, в моя компютер
          Всичките прехвърлих в портфейл на синчето, той ги обмени веднага за Евро, и вече са в банковата му сметка

Така с дарението избягнах и плащане на данък върху печалбите ми
          На всеки 15 години му дарявам 131 865 евро, които не подлежат на данък наследство
          Майка му има също право да му дарява 131 865 евро/15 години
          Върху дарение на жилища също има по 100 000 върху които не се плаща данък наследство

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Еми то затова напредва
            Нищо не напредва..... просто цифричките дет се генерират от ЦБ се обезценяват....

Коментар

• Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение

Дълбока корекция, каквато е характерна за 4г. цикли на биткойн, няма да има. Това приключи със създаването на ETF в САЩ
              При Биткойн никога не казвай "няма да има"......

Коментар

Еми то затова напредва

Щото се генерират цифрички без реално нищо да има зад тях. Като дойде дълговата криза ще стане интересно. Ще ми се ще и нея да я преживея, но не сигурен дали нема да се гътнем по-дъртите тука.

Храна, енергия и суровини ще поскъпнат както стана сега при инфлацията.
                Как да няма? Математиката и физиката са зад Него, и ти като математик (уж) трябва да го знаеш....

Коментар

• Първо си мисля, че трябва да гръмне AI балона и после може да дойде ред и на криптото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение

SEC / Щатската комисия по ценни книжа / има дори легално определение на това какво представлява понци схема, финансова пирамида и пр. Биткойн може да бъде възприеман и харесван, съответно да не бъде, но не отговаря на нито една от характеристиката за понци схема. И това е причината днес да има ETF на Блекрок и Фиделити в САЩ. Студена вода действително ще се пие, като основния консуматор ще са европейците, доколкото в ЕС са забранени ETF за физически биткойни. Това, между другото, е поредния пропуск на ЕС, като съюза изостава драматично от САЩ в почти всичко и неслучайно през 2008г. БВП на еврозоната бе съизмеримо с това на САЩ, а 15г. по-късно САЩ водят с почти 10 трлн. долара / 2023/
                    Еми то затова напредва

Щото се генерират цифрички без реално нищо да има зад тях. Като дойде дълговата криза ще стане интересно. Ще ми се ще и нея да я преживея, но не сигурен дали нема да се гътнем по-дъртите тука.

Храна, енергия и суровини ще поскъпнат както стана сега при инфлацията.

Коментар

• MSTR се мъчи с ниво 500, продадох 50% от позицията. Тази акция е нещо като forward на BTC, локалният топ може би е близо - малко под или около 100К. Ще има възможност за накупуване. Обаче е важно ноември да приключи позитивно с голяма свещ на месечна база за да прогнозираме хубаво движение и следващите месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз си мисля, че 100к ще го пробием лесно и следващата временна корекция ще е на 130к.

Помните ли ми песимизма, че само преди седмица бях доволен на 80к и мечтаех за 100к преди Нова Година. Е, сега вече ме обзе оптимизъм, и имам основания да смятам, че нещо интересно ще се случи чак на 130к. Това някъде през Януари. И не само това, а че след 2-3 години ще атакуваме и 500к. Сценария ще е подобен, но този път яко ще натоваря каруцата през очакваната дълбока корекция.
                        Дълбока корекция, каквато е характерна за 4г. цикли на биткойн, няма да има. Това приключи със създаването на ETF в САЩ

Коментар

Еее, гледай кво става тука.

Бития ще стигне до 100к и няма новини за него.

Сигурно до 150к ще стигне и ще почнат новините. После таксиджиите ще ти обесняват да купуваш на 300к щото щяло да стигне 1000к.

И там някъде ще падне до 5 лв. да кажем.

Кой се нагушил, нагушил, другите ще пият по една студена вода от понци схемата.
                          SEC / Щатската комисия по ценни книжа / има дори легално определение на това какво представлява понци схема, финансова пирамида и пр. Биткойн може да бъде възприеман и харесван, съответно да не бъде, но не отговаря на нито една от характеристиката за понци схема. И това е причината днес да има ETF на Блекрок и Фиделити в САЩ. Студена вода действително ще се пие, като основния консуматор ще са европейците, доколкото в ЕС са забранени ETF за физически биткойни. Това, между другото, е поредния пропуск на ЕС, като съюза изостава драматично от САЩ в почти всичко и неслучайно през 2008г. БВП на еврозоната бе съизмеримо с това на САЩ, а 15г. по-късно САЩ водят с почти 10 трлн. долара / 2023/

Коментар

• Еее, гледай кво става тука.

Бития ще стигне до 100к и няма новини за него.

Сигурно до 150к ще стигне и ще почнат новините. После таксиджиите ще ти обесняват да купуваш на 300к щото щяло да стигне 1000к.

И там някъде ще падне до 5 лв. да кажем.

Кой се нагушил, нагушил, другите ще пият по една студена вода от понци схемата.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Който ме е последвал, сега е щастлив
                              https://www.bitfufu.com/en/mobile/in...iteCode=RSFHHN

Нямам нужда от тези пари, дарявам ги на синчето и внучетата

Нали не си забравил, че тези пари докато не дойдат в сметката ти, никакви пари не са ....
                              При мене се хваля само с койни, които вече са при мене, и никъде другаде.

Затова на тебе ти предлагам да ги изтеглиш, и ако наистина ги получиш, тогава се хвали. А после пак инвестирай на първата корекция или купи един нов джип за тебе, пък то е ясно че след тебе ще го карат и децата или внучетата.

ПП: Мене ме измамиха такива като твоята фирма, които уж продават капацитет, така че моли се да не те измамят и тебе. Но това ще го разбереш само когато направиш опит да изтеглиш койните. Преди това те не са твои. Те са на някой друг, за който ти си мислиш, че е достатъчно честен да ти ги даде хей така за сините ти очи. Такива неща в наше време обаче рядко се случват ...
                              Last edited by Mateev; Вчера, 19:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                Вече сме само на 5-6к от психологиеската граница от 100к., след като я премине светът ще е друг - навсякъде по медиите, соц мрежи, интернет ще ври и кипи, а мечоците и антикойнърите ще ги тресне фомото и ще капитулират(сефте). Точно тогава ще дойдат "глупавите пари" и цената ще се изхвърчи рязко нагоре.

Аз очаквам цена от 140к (2х на предишния връх от 2021), но може да иде и доста по-нагоре. Има вероятност да иде до 99к и да направи корекция към 76-80 разбира се (това ще е доста здравословно за пазара преди да излети над 100), но едва ли ще се задържи там за повече от седмица - две.
                                Аз си мисля, че 100к ще го пробием лесно и следващата временна корекция ще е на 130к.

Помните ли ми песимизма, че само преди седмица бях доволен на 80к и мечтаех за 100к преди Нова Година. Е, сега вече ме обзе оптимизъм, и имам основания да смятам, че нещо интересно ще се случи чак на 130к. Това някъде през Януари. И не само това, а че след 2-3 години ще атакуваме и 500к. Сценария ще е подобен, но този път яко ще натоваря каруцата през очакваната дълбока корекция.

Коментар

Working...
                                X