Първоначално изпратено от Майстора233
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Рано е за мечи пазар. Поне до май-юни ще расте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Сериозен е да избуши пазара , като си пусна собствени мемета на мрежата на Солана ден преди инагурацията на себе си на жената и на сина .
Това относно резерва.
Нещата от самото начало почват да мязат на ,,Исторически парк,,
Очаква тези дни сагата приключи и да влезнем в сериозна корекция през февруари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TkilataII Разгледай мнение
Гледай какво нещо е логиката .
Аз също си мисля, че е сериозен за стратегически резерв. И поради тази причина си мисля за 54 (делено на две от новия връх).
Справка от 5-ти април 1933г - Франклин Д. Рузвелт (месец след като заема поста)
цена:$20.67 на унция злато или до 10к долара глоба и до 10 години затвор.
Това относно резерва.
Нещата от самото начало почват да мязат на ,,Исторически парк,,
Очаква тези дни сагата приключи и да влезнем в сериозна корекция през февруари.Last edited by Майстора233; Вчера, 20:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеbuy the rumor sell the news
тръмп и мъск са абсолютно безскруполни лъжци - та имайте едно на ум
Мъчна дума е тая, на мъчен език. Аз затова я употребявам рядко
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е, но я виж пък с кви криптохора се е оградил. Няма да се учудя да направи тоя стратегически резерв. Даже би могъл да го направи като издъмпи злато, така хем ще удари чайна, хем ще има пари за Биткон. Колкото до прогнозите, аз бях казал минимум 140 (2х на стария връх). Ако направи резерва, много рязко - нагоре, като няма да ме учуди и 200-250к.
Аз също си мисля, че е сериозен за стратегически резерв. И поради тази причина си мисля за 54 (делено на две от новия връх).
Справка от 5-ти април 1933г - Франклин Д. Рузвелт (месец след като заема поста)
цена:$20.67 на унция злато или до 10к долара глоба и до 10 години затвор.
Коментар
-
better, вече има оптичен процесор, ще им падне сигурността на битовете, не знам фобити ли ще са тези които ще се кодират на новата технология.D.Y.F-091066
Коментар
-
тръмп и мъск са абсолютно безскруполни лъжци - та имайте едно на умLast edited by better; Вчера, 18:35.
Коментар
-
тръмп и мъск са абсолютно безскруполни лъжци - та имайте едно на ум
Според анализи някои хора очакват връх от 140-150 после дроп до около 70 и над 160 към Ноември. Аз лично очаквах 140 Януари–Март и да излезна изцяло, но нещо другите макро фактори не ми харесват и за това казвам че прозореца за продаване става все по-малък.Last edited by pwise; Вчера, 17:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнениеВече имаме нов ATH от 109K, ще видим до колко ще се качи. Аз гледам доста дългосрочно и за мен тези цени все още са много ниски, сигурно след това ще има и корекция надолу, но все пак ни доказва, че е възможно да се качи на такива нива в този момент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПонеделник излитаме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
Щом не можеш да го пипнеш, значи не е истинско. Повечето хора смятат Биткойн за въздух под налягане - дигитална глупост, която не става за нищо и е с надута цена като балон, който скоро ще се спука. Не осъзнават, че фундамента всъщност са тези, които копаят и валидират трансакциите и защитават мрежата. Има и много други фактори, но ако очакват зад него да стои армия или правителство и за тях това е фундамент, тогава може би са прави за себе си. За мен е точно обратното - Биткойн е създаден с идеята зад него да не стои някой конкретен човек или организация, а да е децентрализиран. Много ми е странно, когато някой каже, че не е истински. Не знам какво разбират под истинско, но мога да кажа, че блокчейна е напълно реален и не е някъде във въздуха или в интернет - той е физически и се намира върху блокчейна, който пък копиран на компютри по целия свят. Виртуален е само достъпа до блокчейна, но той си е напълно реален.
Всъщност един от най-големите фундаменти, е че може абсолютно винаги да е с теб, без значение от физическото ти местоположение към даден момент.
Примерна ситуация - имаш да кажем 1м в BTC, те абсолютно винаги и навсякъде могат да са с теб, а в днешно време дори можеш да купуваш всичко с тях.
Втора примерна ситуация - имаш да кажем 1м в Злато... никакъв шанс не виждам да е винаги с теб, освен във вид на бижу, но пък не навсякъде можеш да си купиш всичко с това бижу в крайна сметка.
Най-хубавото, е че след нас идва поколение, което никога не е робувало на такива догми като "Трябва да мога да го пипна за да е истинско" и така по-старите поколения малко по-малко ще бъдат изтласкани настрани с това си мислене.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар