Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКолкото повече го гледам тоя биткойнСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Колкото повече го гледам тоя биткойн толкова по-убеден съм , че умрялото куче е зарито в борсите за търговия с биткойни. Не разплащаният, не интернет магазинте предлагащи стоки и услуги срещу койни, а борси тип МТ_ГОХ са черните кутии, които не са регулирани като хората.
Според мен ще е до време и в даден момент цента ще се срине.... за което разбира се ще бъде обвинен ФЕД и Масоните по света. Тия обеми дето ги праскат са ми подозрителни.
не е препоръка, а съмнение.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеАми именно де.
Ако новата/.нет/ замунда предложи по хубави неща ,по добри ъплоадери качват по интеренсни неща /хората ще идат там.
Ако утре да речем Гугъл създаде Гугълкойн и е подобрена версия на биткойна кое ще просъществъва според теб ?
https://developer.amazon.com/post/Tx...ndle-Fire.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеА , що ?
Много хубав пример е Замундата за противниците на Биткойн.
По тяхната логика, дето всеки може да си направи койн клонинг:
правите си прост web интерфейс, с една база отзад, пускате в интернетаа и айдеее
торен сайт. И Замундата би трябвало да фалира.
Ако новата/.нет/ замунда предложи по хубави неща ,по добри ъплоадери качват по интеренсни неща /хората ще идат там.
Ако утре да речем Гугъл създаде Гугълкойн и е подобрена версия на биткойна кое ще просъществъва според теб ?
Създаденото от руски хакери под псевдонима тамагоши или от утвърдена фирма като чичо гъгъл където работят едни от най-големите и доказали се умове на планетата ? После някои друг ще създаде друг вид койн и така нататък,защо си мислиш че Биткойн е нещо невероятно и неповторимо и трябва да се купува сега понеже цената му щяла да бъде еди колко си нули ?
Напротив,аз на тва чудо му нямам вяра чисто технически ,кво остава за останалото и не бих вложил и 1$ в негоLast edited by Zal_Negodnik; 17.04.2013, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениее що да е открадната- просто е свободно споделена
цялата работа се върти около думейна zamunda.net - според мен ако е закупен както трябва би трябвало да има механизъм собственика на думейна да получи отново контрол върху него и да пренасочи адресите, но явно случаят не е такъв...или по-скоро вече не е такъв
http://whois.net/whois/zamunda.netтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение.Сега има две замунди: zamunda.net(открадната) и zamunda.se(истинската).- просто е свободно споделена
Don't work hard, work smart!
Коментар
-
ОффТопик
Ето какво се случва в релания свят--->
Откраднаха замунда: http://www.webcafe.bg/id_502815842
БълхАрите сме си такива.Все нещо делим докато накрая нищо не остане.Сега има две замунди: zamunda.net(открадната) и zamunda.se(истинската).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеЕ кой е този, дето иска да търгува с койни, който на всеки 5мин се си тегли от сметката и ще си довнася. Предполагам, че повечето хора са като мен и не ги пипат за по 6+ месеца.
За Биткойн може и да си прав, но ние говорим за Гох, където всичко е скрито-покрито.
Така, че не подценявай броя на хората, които използват борсите само за сделка и веднага след това си теглят $-а или биткойните
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеБичи пазар не се скъсява. Никога!
)) Там 0.026 изглежда доста раздуто. 0.017 пак ще му отива и всички ]е са доволни. Но пьрво трябва да стабилизира бтц
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДа затова живеем в 2013 а не 1929 когато в Калифорния кризата стигнала 3 дена след краша в Ню Йорк. Всичко е калкулирано в цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнениеАз лично мисля да пикая срещу вятъра и ще започна да изграждам къса позиция при лайткойна.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар