IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    И аз съм малко разочарован, бертрамков. Исках да си купя още малко бинкойни на 50-60 евро парчето преди да започне да поскъпва... но уви.
    Кво стана? нали най-много три дена щеше да бъде под 200?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Колкото повече го гледам тоя биткойн
      И аз съм малко разочарован, бертрамков. Исках да си купя още малко бинкойни на 50-60 евро парчето преди да започне да поскъпва... но уви.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колкото повече го гледам тоя биткойн толкова по-убеден съм , че умрялото куче е зарито в борсите за търговия с биткойни. Не разплащаният, не интернет магазинте предлагащи стоки и услуги срещу койни, а борси тип МТ_ГОХ са черните кутии, които не са регулирани като хората.

Според мен ще е до време и в даден момент цента ще се срине.... за което разбира се ще бъде обвинен ФЕД и Масоните по света. Тия обеми дето ги праскат са ми подозрителни.

не е препоръка, а съмнение.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
          Ами именно де.
          Ако новата/.нет/ замунда предложи по хубави неща ,по добри ъплоадери качват по интеренсни неща /хората ще идат там.
          Ако утре да речем Гугъл създаде Гугълкойн и е подобрена версия на биткойна кое ще просъществъва според теб ?
          Гугъл не знам, но Книжарницата работи по въпроса
          https://developer.amazon.com/post/Tx...ndle-Fire.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнение
            А , що ?
            Много хубав пример е Замундата за противниците на Биткойн.
            По тяхната логика, дето всеки може да си направи койн клонинг:
            правите си прост web интерфейс, с една база отзад, пускате в интернетаа и айдеее
            торен сайт. И Замундата би трябвало да фалира.
            Ами именно де.
            Ако новата/.нет/ замунда предложи по хубави неща ,по добри ъплоадери качват по интеренсни неща /хората ще идат там.
            Ако утре да речем Гугъл създаде Гугълкойн и е подобрена версия на биткойна кое ще просъществъва според теб ?
            Създаденото от руски хакери под псевдонима тамагоши или от утвърдена фирма като чичо гъгъл където работят едни от най-големите и доказали се умове на планетата ? После някои друг ще създаде друг вид койн и така нататък,защо си мислиш че Биткойн е нещо невероятно и неповторимо и трябва да се купува сега понеже цената му щяла да бъде еди колко си нули ?
            Напротив,аз на тва чудо му нямам вяра чисто технически ,кво остава за останалото и не бих вложил и 1$ в него
            Last edited by Zal_Negodnik; 17.04.2013, 19:30.

Коментар

• А , що ?
              Много хубав пример е Замундата за противниците на Биткойн.
              По тяхната логика, дето всеки може да си направи койн клонинг:
              правите си прост web интерфейс, с една база отзад, пускате в интернетаа и айдеее
              торен сайт. И Замундата би трябвало да фалира.

Коментар

• Моля, не коментирайте казуса Змунда тук, ако трябва си отворете нова тема в Коментари на събития.
                रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                  е що да е открадната - просто е свободно споделена
                  темата е малко оффтопик, но е интересна.

цялата работа се върти около думейна zamunda.net - според мен ако е закупен както трябва би трябвало да има механизъм собственика на думейна да получи отново контрол върху него и да пренасочи адресите, но явно случаят не е такъв...или по-скоро вече не е такъв
                  http://whois.net/whois/zamunda.net
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
                    .Сега има две замунди: zamunda.net(открадната) и zamunda.se(истинската).
                    е що да е открадната - просто е свободно споделена
                    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Преди час хлапетата по форумите четяха молитви съпротивата на 85 да издържи...Сега го ледам 92...

Коментар

• ОффТопик
                        Ето какво се случва в релания свят--->
                        Откраднаха замунда: http://www.webcafe.bg/id_502815842
                        БълхАрите сме си такива.Все нещо делим докато накрая нищо не остане.Сега има две замунди: zamunda.net(открадната) и zamunda.se(истинската).

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнение
                          Е кой е този, дето иска да търгува с койни, който на всеки 5мин се си тегли от сметката и ще си довнася. Предполагам, че повечето хора са като мен и не ги пипат за по 6+ месеца.

За Биткойн може и да си прав, но ние говорим за Гох, където всичко е скрито-покрито.
                          Много хора наистина са като теб, но има и много хора, които помнят фалити на разни биткойн борси, online wallet-и и търговци и предпочитат биткойните да са си в тях. Питаш ли ги тези със сметки в bitcoin-24 в момента

Така, че не подценявай броя на хората, които използват борсите само за сделка и веднага след това си теглят $-а или биткойните

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Бичи пазар не се скъсява. Никога!
                            Предполагам, че детонатор говори за двойката биткойн/лайткойн, а не за лайткойн/фиат
                            )) Там 0.026 изглежда доста раздуто. 0.017 пак ще му отива и всички ]е са доволни. Но пьрво трябва да стабилизира бтц

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Да затова живеем в 2013 а не 1929 когато в Калифорния кризата стигнала 3 дена след краша в Ню Йорк. Всичко е калкулирано в цената.
                              Не сте прав колега.Половината от пишещите тук живеят преди Христа във времето на пирамидите и фараоните.Вместо да вземат да изкарат по някой лев те се борят да спечелят спам наградата "Заслужил Тиквестор".

Коментар

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
                                Аз лично мисля да пикая срещу вятъра и ще започна да изграждам къса позиция при лайткойна.
                                Бичи пазар не се скъсява. Никога!
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X