IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
    https://twitter.com/MikeBurgersburg/...75307707170817

И спрете с това, че отива на нула. Това е НЕВЪЗМОЖНО, понеже аз лично ще го изкупя всичкия като стане на един цент. Вие си представете колко преди мен ще го изкупят на по-високи цени и аз няма да имам никакъв шанс.
    Напротив - напълно възможно е.
    Предния път като се беше сринал до 30 цента що не го изкупи всичкия??
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Ако гръмне и crypto.com или някой друг, цената може да иде на 12к. и тогава всички пак ще скочат с "Видяхте ли" "Казахме ли ви".

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не издържах и ти сложих палец,
        но ми изглеждаш фанатизиран
        а така се създават мъчениците
        Продавай маломерките и залагай срещу бития. Догодина ще си купиш 1/2 от Младост 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          Нали знаеш, че бъдещето невинаги е като миналото!
          Кефиш ме, но по-скоро споделям виждането на Снежинката.
          И аз си мисля, че нещата вървят тихо към зануляване...
          Който излязъл навреме - излязъл.
          п.с.
          Оняден единия ми комшия с мъка ми показваше акаунта си.
          Влязъл тоя април с 30к доларес, в момента е на 10к доларес.
          Викам му излизай докато още има време... усещам го, че ще стиска до последно.
          Трудно му е да преглътне -20к, ама както е тръгнало май и повече ще му се наложи....
          И винаги стигаме до безусловният аргумент - като си сигурен в зануляването, шортиш с парите от всичките ти активи и ставаш милионер. Просто и лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
            https://twitter.com/MikeBurgersburg/...75307707170817
            Чакам си финален фитил, че интересни неща се случват, а и всички го погребвате, значи е близо дъното или сме го минали. Тия ако гръмнат ще е добре за кошницата пък, който го е страх, нека не купува.

И спрете с това, че отива на нула. Това е НЕВЪЗМОЖНО, понеже аз лично ще го изкупя всичкия като стане на един цент. Вие си представете колко преди мен ще го изкупят на по-високи цени и аз няма да имам никакъв шанс.
            Аз пък ще те надцакам с 2 цента.
            P.S надявам се повечето да си изтеглят криптото от борсите за да видим кой кво държи като резерв.
            Last edited by better; 13.11.2022, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              п.с.
              Трудно му е да преглътне -20к, ама както е тръгнало май и повече ще му се наложи....
              Защо същите неща се пишат след всеки срив и всеки път се всички се кълнът, че този път е по-различно и видите ли отива към нулата, а то става тъкмо обратното. Защо сега да е по-различно?

Коментар

• https://twitter.com/MikeBurgersburg/...75307707170817
                Чакам си финален фитил, че интересни неща се случват, а и всички го погребвате, значи е близо дъното или сме го минали. Тия ако гръмнат ще е добре за кошницата пък, който го е страх, нека не купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                  Биткойн има едно основно свойство, с което малко пазари могат да се похвалят. Това е неговата способност да се възражда от пепелта, да възстановява старата си стойност, и да бележи нови и нови върхове. Правил го е това поне 7-8 пъти до момента, ще го направи и този път.
                  п.с.

Коментар

Биткойн има едно основно свойство, с което малко пазари могат да се похвалят. Това е неговата способност да се възражда от пепелта, да възстановява старата си стойност, и да бележи нови и нови върхове. Правил го е това поне 7-8 пъти до момента, ще го направи и този път.
                    не издържах и ти сложих палец,
                    но ми изглеждаш фанатизиран
                    а така се създават мъчениците
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

По скоро светът ще се свърши, но шараните няма да свършат. Устойчиво племе са и с всяка изминала година стават все повече и повече. Съвременното образование генерира само шарани и нищо друго. Повечето от тях дори и не знаят какво е това Пи, но за сметка на това за си въобразили, че са хванали господа за дръжката. Самоизживяват се като "изобретатели" или като "супертрейдъри" до момента, до който профукат бащиното наследство, и след това започват да избиват комплекси по форумите.

Матеев, ти защо не си продаде койните когато беше на 69 000 долара?
                      Сега вече потъна. Късно е да си търсите шарани, които да го вдигнат.

Моята прогноза от сега нататък е за устойчив даун-тренд, който вероятно може да продължи няколко години или повече.
                      Първата цел е достигане на дългосрочната средна цена - 3000 долара, след нея следващата цел е 300 долара, а до 2029-та моята прогноза е биткойн под 3 долара за парче.
                      Тоест да се върне там откъдето е започнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
                        Така е . Докато кълват шараните ще се възражда.
                        По скоро светът ще се свърши, но шараните няма да свършат. Устойчиво племе са и с всяка изминала година стават все повече и повече. Съвременното образование генерира само шарани и нищо друго. Повечето от тях дори и не знаят какво е това Пи, но за сметка на това за си въобразили, че са хванали господа за дръжката. Самоизживяват се като "изобретатели" или като "супертрейдъри" до момента, до който профукат бащиното наследство, и след това започват да избиват комплекси по форумите.
                        Last edited by Mateev; 13.11.2022, 19:08.

Коментар

Така е . Докато кълват шараните ще се възражда.

Коментар

• Биткойн има едно основно свойство, с което малко пазари могат да се похвалят. Това е неговата способност да се възражда от пепелта, да възстановява старата си стойност, и да бележи нови и нови върхове. Правил го е това поне 7-8 пъти до момента, ще го направи и този път.

Коментар

• Първоначално изпратено от demertsel123 Разгледай мнение

Препоръчвам коментирането на дигиталните продукти да оставите на нас

Вие си коментирайте аналоговите, тези от епохота на буумърите
                              То вие самите даже нямате представа в какво сте инвестирали. Затова по-добре да оставите коментарите на нас.
                              Биткойните всъщност са акции(търгувани на борсата) на предприятия, които само хабят огромен ток и не произвеждат никакъв полезен продукт. Смятат денонощно там някакви си цифрички, от които цифрички никой няма полза.
                              От гледна точка на икономиката на това му се вика неефективно производство.

Направете един рисърч, колко микро, миниатюрен процент от акциите на десетките(може би стотици) хиляди компании възникнали през последните 100 години все още съществуват и се тръгуват на борсата, всичко останало е изчезнало с времето, и се е оттекло в канала...
                              ... и ще разберете каква ще е съдбата и на вашите биткойни след 20 години...

Коментар

Working...
                              X