exxs фалшива корекция, за да имитрат нещо на което цената му се определя пазарно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеда, днес героят на деня е рипъла.
Колко много шансове дават алтовете само....препоръка е
Коментар
-
Част от публиката е просто очарователна.
Ръст от 2000% за годината и са нужни 20% корекция, да се заключи "всичко свърши".
Биткойн е изключително силно недолюбван нарастващ актив. "Тюлип манията", за която всеки знае.
Има потенциал за такива таргети, на които сега човек може само да се изсмее.
Тази корекция за мен ще е малко по-трудна за отиграване - има потенциал да завърши на 14000, но може и да продължи няколко месеца консолидация с финално спускане до около зоната 7000. Докато сме над 7000 обаче, таргетът минимум 30000 остава, а като знам на какви екстензии е способно и едни 30-50% бонус не са невъзможни.
В малко по-дългосрочен период си мисля, че догодина може да последва корекция, която да е значителна по-сериозна от текущата: както като спад, така и като времетраене. Може да отнеме до две години преди да потъне в забрава и тази тема да е на шеста-седма страница тук, докато не започне новия импулс.
Разбира се, условностите са много, но за момента сценарията е такъв - или поне докато задържаме над 7000.
Last edited by exxs; 21.12.2017, 20:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеПрямпачи еврейски защо падаме 15035.плямпачиииииии.хяхяхяхяхяяхях
Моля,който няма отношение по темата,и няма какво да каже,да......
Абе вие си энаете.......
Как хубаво пада всичко ,и эабележете,това не е лошо,а въэможност эа ново эареждане
Дано паднат поне 30-40%,на теэи луди ръстове,корекцията е эадължителна.Last edited by hemilio; 21.12.2017, 19:01.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеВ момента ситуацията не е много розова, биткойна може да се сурне и под 15500.
До края на седмицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Така става то, като капитулират скептиците и нещата тръгват надолу.
Ама то даже не е и паднало чак толкова още. Все още има някакъв шанс да обърне нагоре.
Идва краят и ще има брулени круши по земята. Чакам.
- 1 like
Коментар
Коментар