Първоначално изпратено от HuKePa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Защо се изказваш по въпроси, които не разбираш?
Ето една копачка, която отоплява в момента кабинета ми.
Купил съм я за 0.06577168299 BCH (1500$), 1600 W,
сама си плаща тока и ми генерира около 5$ на денНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТц, не стават за отопление. Топлото при тях е страничен продукт. Ако трябва да се топлиш с ток, има много по-евтини, ефективни и икономични решения
Ето една копачка, която отоплява в момента кабинета ми.
Купил съм я за 0.06577168299 BCH (1500$), 1600 W,
сама си плаща тока и ми генерира около 16$ на ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЧаст от публиката е просто очарователна.
Ръст от 2000% за годината и са нужни 20% корекция, да се заключи "всичко свърши".
Биткойн е изключително силно недолюбван нарастващ актив. "Тюлип манията", за която всеки знае.
Има потенциал за такива таргети, на които сега човек може само да се изсмее.
...
И какъв точно актив е Биткойн? Спекулативен?
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТц, не стават за отопление. Топлото при тях е страничен продукт. Ако трябва да се топлиш с ток, има много по-евтини, ефективни и икономични решения
Коментар
-
Тегави дни за криптото Идва ли края? Ще е интересна тая работа - атаките през биткоин кеш, смотаните алтове, дето ги дуят яко, разпродажби в края на годината, алчност, прекалено раздуване на интереса, дали всякакви такива фактори няма да се комбинират в разрушителна сила Честно казано не знам кой сценарии ми изглежда най-вероятно, като нищо може и просто да се кешират печалби и да е буря в чаша вода. Ама може и да е друго Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетези калорифери - копачките могат ли да се ползват за нещо друго или само за биткойн и подобни да се копаят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Очаквах много, много отдавна, някъде около 10-11 хиляди $ да има дълбока корекция - такава каквато си я описал по-горе (за 2-3 години).
Всичко което дойде след това, цените над 11-12 хиляди $ за мен си беше ОГРОМЕН БОНУС!!!
REMEMBER!!!
http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от Skromen Разгледай мнение
Лоша работа. Щом индикатора казва дъно ...... 0$ скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Очаквах много, много отдавна, някъде около 10-11 хиляди $ да има дълбока корекция - такава каквато си я описал по-горе (за 2-3 години).
Всичко което дойде след това, цените над 11-12 хиляди $ за мен си беше ОГРОМЕН БОНУС!!!
REMEMBER!!!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНе мисля, че повече ще падне под 14 хиляди. Единственият начин да намират нови клиенти на тази пирамида е непрекъснато да бутат цената нагоре. Иначе, вземе ли да пада - всичко приключва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЧаст от публиката е просто очарователна.
Ръст от 2000% за годината и са нужни 20% корекция, да се заключи "всичко свърши".
Биткойн е изключително силно недолюбван нарастващ актив. "Тюлип манията", за която всеки знае.
Има потенциал за такива таргети, на които сега човек може само да се изсмее.
Тази корекция за мен ще е малко по-трудна за отиграване - има потенциал да завърши на 14000, но може и да продължи няколко месеца консолидация с финално спускане до около зоната 7000. Докато сме над 7000 обаче, таргетът минимум 30000 остава, а като знам на какви екстензии е способно и едни 30-50% бонус не са невъзможни.
В малко по-дългосрочен период си мисля, че догодина може да последва корекция, която да е значителна по-сериозна от текущата: както като спад, така и като времетраене. Може да отнеме до две години преди да потъне в забрава и тази тема да е на шеста-седма страница тук, докато не започне новия импулс.
Разбира се, условностите са много, но за момента сценарията е такъв - или поне докато задържаме над 7000.
REMEMBER!!!
remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар