Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе е ,много готино ако се окаже, че AI изкуствения ентелекд sa го научели да генерира койни и половината с негови, при това без да изпитва радостта от алчността при издуването на цената(не е препоъкЪ)
Коментар
� -
Ще е ,много готино ако се окаже, че AI изкуствения ентелекд sa го научели да генерира койни и половината с негови, при това без да изпитва радостта от алчността при издуването на цената(не е препоъкЪ)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
REMEMBER!!!
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
....... а това ще стане скоро!!!
remember remember the fifth of november
Коментар
� -
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ти даже си на далавера вече ...
Ръководството за ICO scam е много вярно. Имаше едни NxT, за малко да се ушия у нея схема с "ранно включване". И още един мушморок се пробва да я копира, ама си беше снимал муцуната и в други скамове, и в bitcointalk го изловиха. Претендираха да са направили крипто генерация 2.0.Last edited by IvanTerziev; 28.12.2017, 23:06.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеOтиваме към 7 000 $ загуба, ако бях ви послушал че щял да расте винаги, щото бил ограничен.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеДа, дежурният лаф го знам, че който се включил рано... нали. Тъй или иначе тръгва от нула, и винаги ще го има
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКервана си върви,кучетата си лаят....
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Last edited by IvanTerziev; 28.12.2017, 22:39.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
� -
Кратко интервю по Блумбърг
https://twitter.com/business/status/946402950963896325
В момента в който ЦБ усетят заплаха за способността им да водят монетарна политика с биткойн ще е свършено.Last edited by Money; 28.12.2017, 22:31.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАз пък искам да си купя баничка с айрян с тия койни и още никой не ми е казал как.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАз пък искам да си купя баничка с айрян с тия койни и още никой не ми е казал как.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
�
Коментар