If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щото си вересията на бог. Оня ден дето ти показак стинките от кранчето вече са Х3 .
Който може лапа мухите здраво - има ги и в двата отбора - да ти са сладки.
Дребни промени не мога да предвидя. Дори е възможно за няколко месеца да отиде нагоре.
Дългосрочно е ясно какво се случва когато има свръх предлагане на 1300 вида кески. 10 пъти по-евтинки неща от миналата Коледа. Победителите не ги съдят!
Мани цената, нали имаше прогнози как щели да заместват хартиения кеш. Нещо не ги виждам тия неща.
п.с. Мухите ги налапаха тия де се включиха накрая. Импа се уши на 60 кинта за лайтче. Много беше активен и проникновен в бъдещето. Като паднаха наполовина и вече спря да пише. Само в коментари под статия.
Интересно, че след като 10 пъти поевтиня - повтарят същите неща. Не пишете, не пречете и т.н. Само купувачи на опашката за цифрички се допускат. Ей, да съм знаел колко лековерен народ има - да бях изкопирал някой койн и да го пусна на рибоците да наддават... Още 2013 г. си го мислех, и не вярвах, че има кой да купува някоя от 200 - тата алткойна тогава.
Щото си вересията на бог. Оня ден дето ти показак стинките от кранчето вече са Х3 .
Който може лапа мухите здраво - има ги и в двата отбора - да ти са сладки.
Пичове,вие наистина нямате какво да кажете в тази тема!
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
Интересно, че след като 10 пъти поевтиня - повтарят същите неща. Не пишете, не пречете и т.н. Само купувачи на опашката за цифрички се допускат. Ей, да съм знаел колко лековерен народ има - да бях изкопирал някой койн и да го пусна на рибоците да наддават... Още 2013 г. си го мислех, и не вярвах, че има кой да купува някоя от 200 - тата алткойна тогава.
Малко спомени от старите ленти, от миналата година по време на крипто еуфорията - 1 биткойнкеш по онова време е струвал 1855 долара.
Абе, къде изчезна това момче Хемилио?
Или е станал крипто-милионер и седи на някой остров, или е станал фалирал крипто-милионер, но кое от двете??
36 crypto assets have the word "bitcoin" in their name.
12 have a market cap over $1,000,000.
3 claim to be Bitcoin. 1 is Bitcoin!!!
Весели Празници!!!
Много Здраве и Любов и Биткоини!!!
O Bat Маринец, ше ходим ли на 100 бона Няма ли да продадеш една от двете си унциики злато да купиш пак че паднала цената хехе
36 crypto assets have the word "bitcoin" in their name.
12 have a market cap over $1,000,000.
3 claim to be Bitcoin. 1 is Bitcoin!!!
Весели Празници!!!
Много Здраве и Любов и Биткоини!!!
Колко народ лиши от печалба бе хипопотам /до ущите в лайна ама каква уста само А/ с два зъба? BCH повече от 120% нагоре ама от тебе и останалите льохмани нито една новина не може да се изкоментира КОРЕКТНО във форума.
Инвесторче да се наричаш последна грижа е за тебе.
Не съм забелязал някой да ми е поверил парите си, че да го лишавам от печалба. Да не би да нямаш навършени 18 г. или да оперираш само с настойник?
Всеки се ражда с глава на раменете. Някои я ползват само за закачалка на шапка. После обвиняват първия срещнат за загубите си или за неосъществени печалби.
Коментирай си КОРЕКТНО във форума, кой те е спрял?
Държиш всички да ставаме шарани надъхани с нови парадигми ли? Може би съм единствения тук, дето прекомпилира и поразгледа сорса на Биткойн. Нито видях нещо мистично, видях едни неща дето ги имам за недомислици, ама не е темата тази.
Инвесторче съм, и в момента се занимавам САМО с това. Дори не ходя на работа.
Не забравяй и класическия древен лаф : Победителите не ги съдят!
Каквото пишех като по някои борси се търгуваше на 25 К, такова пиша и сега. Принципът на пирамидата е един и същ, и за 1 г. спихна с над 80%.
Бах тия инвестиции!
Тая коледа чакахте 100 К за койнче. Подарявахте си рипълче по близо 4$, с рекламна цел и поглед в бъдещето. Тръгнахте кат аслани, върнахте се кат насрани!
Важното е, че върши работа. Няма как да ме опандизиш, че не купувам биткойни. Ако се откачим от $ обаче - става война.
Колко народ лиши от печалба бе хипопотам /до ущите в лайна ама каква уста само А/ с два зъба? BCH повече от 120% нагоре ама от тебе и останалите льохмани нито една новина не може да се изкоментира КОРЕКТНО във форума.
Инвесторче да се наричаш последна грижа е за тебе.
Няма как безполезна стока с непрекъснато увеличаващо се количество да поскъпва. Това противоречи на всички икономически и пазарни принципи.
Прочети фантастичният разказ на Робърт Шекли - Лаксианският ключ и ще разбереш каква съдба очаква криптосите. https://chitanka.info/text/26165-laksianskijat-kljuch
След 2-3 години е по-вероятно 100 000 биткойна да струват 1 цент или половин цент.
Любим разказ Миризмата на мисълта. Книжката е от поредица галактика за който се чакаше на опашка, Този разказ не си го спомням ще го прочета.
ПП
,,Но ако някога намерите лаксиански ключ, върнете се и само назовете цената си..
Коментар