IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение

Няма значение. Формулата на успеха е много проста. Успех = (Работа*Време*Късмет). Ако късмета ти е 0, може да се скъсаш от работа и нищо няма да постигнеш, Ти сигурен ли си, че Бъфет не е един голям късметлия? Или Джим Саймънс?
    Успехът е комбинация от акъл и късмет,, ако разчиташ само на късмета си комарджия ...... кат мене .......... в миналото .........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Те и лалетата навремето е можело да ги вземеш евтинджос и да си купиш една къща после с 2-3 луковици ама ако не си купил къща, си ги засаждаш в градината и ги поиш със сълзи. Цъфтели много така
      Стига сте повтаряли градски легенди, нищо подобно не е имало. Нали четете много, трябва да го знаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Това е все едно да отдадеш някакви заслуги на някой спечелил от тотото.

Единствената заслуга е, че е пуснал фиш. Останалото се нарича късмет.
        Няма значение. Формулата на успеха е много проста. Успех = (Работа*Време*Късмет). Ако късмета ти е 0, може да се скъсаш от работа и нищо няма да постигнеш, Ти сигурен ли си, че Бъфет не е един голям късметлия? Или Джим Саймънс?

Коментар

Искам само да попитам, понеже всички антибиткойнъри са чели много, знаят много, а и могат да предвиждат бъдещето. Всички тези знания помогнаха ли ви да си купите биткойни на $1 и сега да продадете на $50 000 или пък да нацелите абсолютния връх? И колко ще бъде максимума преди да стигне до 0? Нещата в живота не винаги се случват по учебник, освен ако не е по физика, химия или математика.
          Това е все едно да отдадеш някакви заслуги на някой спечелил от тотото.

Единствената заслуга е, че е пуснал фиш. Останалото се нарича късмет.

Коментар

Искам само да попитам, понеже всички антибиткойнъри са чели много, знаят много, а и могат да предвиждат бъдещето. Всички тези знания помогнаха ли ви да си купите биткойни на $1 и сега да продадете на $50 000 или пък да нацелите абсолютния връх? И колко ще бъде максимума преди да стигне до 0? Нещата в живота не винаги се случват по учебник, освен ако не е по физика, химия или математика.
            Те и лалетата навремето е можело да ги вземеш евтинджос и да си купиш една къща после с 2-3 луковици ама ако не си купил къща, си ги засаждаш в градината и ги поиш със сълзи. Цъфтели много така
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Това се опитваме да им втълпим,че докато е децентрализиран този пазар няма бъдеще,точно поради сигурността.Сега ако си загубиш картата или ти бъде открадната,звъниш на банката блокират ти картата и си запазваш по голямата част от сумата.Дори ако има не оторизирана намеса върху сметката ти банката доколкото знам възстановява откраднатата сума.При биткойн това го няма.И най голямата хитрост е,че това не се казва на Пешо от кравефермата,че с един клик на мишката виртуалният му портфейл ще изчезне.Казва му се друго,че това е крипто алгоритъм,който няма пробиване и,че парите са вечно негови и по добра защита от това няма.И Пешо от кравефермата вместо златно синджирче ще носи флашка вързана с най яката възможна връв на врата си.
              И за това има решение. Дори ми се искаше да стартирам компания в тази насока, но около мен са все едни такива "сривльвци", че нищо няма да се получи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                Матеев и гербаджия ли се оказа освен всичко???
                Най- върлия................ беше готов живота си да даде за Вожда на племето............
                много си изтървал от купона тука ................
                кат наблежат изборите нашия отново ще се развихри в политическата тема ................

Коментар

• Искам само да попитам, понеже всички антибиткойнъри са чели много, знаят много, а и могат да предвиждат бъдещето. Всички тези знания помогнаха ли ви да си купите биткойни на $1 и сега да продадете на $50 000 или пък да нацелите абсолютния връх? И колко ще бъде максимума преди да стигне до 0? Нещата в живота не винаги се случват по учебник, освен ако не е по физика, химия или математика.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение

Матеев, а какво става ако си загубиш смартфона или изгори?
                    Да се държат пароли или Private Key в Google Disk не е ли несериозно, ами ако го хакнат?
                    Според мен проблема със запазването на самите койни е най-големият и ти сам го знаеш.. И именно това отказва огрома част от населението да инвестира в такъв тип валути, което ме навява на мисълта, че това е поредния балон.
                    Това се опитваме да им втълпим,че докато е децентрализиран този пазар няма бъдеще,точно поради сигурността.Сега ако си загубиш картата или ти бъде открадната,звъниш на банката блокират ти картата и си запазваш по голямата част от сумата.Дори ако има не оторизирана намеса върху сметката ти банката доколкото знам възстановява откраднатата сума.При биткойн това го няма.И най голямата хитрост е,че това не се казва на Пешо от кравефермата,че с един клик на мишката виртуалният му портфейл ще изчезне.Казва му се друго,че това е крипто алгоритъм,който няма пробиване и,че парите са вечно негови и по добра защита от това няма.И Пешо от кравефермата вместо златно синджирче ще носи флашка вързана с най яката възможна връв на врата си.
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Темата постепенно придоби кръчмаро-каруцарски вид, така че е време да я напускам. Под достойнството ми е да общувам с неграмотни комплексари с мания за величие.
                      Взимай и останалите гербаджии-"инвеститори" и у лево!

Коментар

Темата постепенно придоби кръчмаро-каруцарски вид, така че е време да я напускам. Под достойнството ми е да общувам с неграмотни комплексари с мания за величие.
                        Себе си ли описа с това?

Коментар

• Темата постепенно придоби кръчмаро-каруцарски вид, така че е време да я напускам. Под достойнството ми е да общувам с неграмотни комплексари с мания за величие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                            Матеев и гербаджия ли се оказа освен всичко???
                            Ами .....не съм срещал във форума по голям защитник на герб от него ..... С ужасно смешни , наивни и почти клонящи до ''платени '' доводи и опорки

А за ''ген'' . Мутафчиев , беше готов да лови Балкана със семейния арбалет ........
                            Чака го .....Президент ..........

Коментар

Private Key-а е криптиран още в моя телефон/компютър, И втори път след бекъпа криптираното се криптира и в облака на Google. Един хакер трябва едновременно да открадне два Private ключа - моя и на Google, за да се добере до моите пари.

Съхраняването на Master Private Key на хартия уж го препоръчват като най-надеждния метод, но аз нещо не съм съгласен с това, Превърнеш ли ключа във физически обект го правиш по-лесен за кражба. Друго си е да седи в електронен вид, където е криптиран, и освен това допълнително е заключен с парола, която стои само в твоята глава.

Не знам дали знаете, но Windows-а лесно може да криптира файлове, като по този начин ги прави да не могат да се отварят на нито един друг компютър, освен твоя собствен. Така дори и хакер да открадне файла, той няма да може посмъртно да го отвори. Като добавиш и една парола, която стои в главата ти, хакера няма да може да се възползва от файла дори и да седне на твоя компютър. Добави и Master Private Key, както е при Exodus, и тогава нещата стават още по-сигурни, защото всички други твои Private ключове по всички криптовалути са производни на Master Private Key, а той поради спецификата си лесно се запомня и може да стои само в главата ти.
                              IT е хубаво нещо, но можеш и да се окажеш в много deepshit понякога, а това е голям риск, особено ако се окаже нещо за личното ти богатство
                              Click image for larger version

Name:	oldITguy.jpg
Views:	1
Size:	43.6 КБ
ID:	3720682

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
                                Матеев, а какво става ако си загубиш смартфона или изгори?
                                Да се държат пароли или Private Key в Google Disk не е ли несериозно, ами ако го хакнат?.....
                                Private Key-а е криптиран още в моя телефон/компютър, И втори път след бекъпа криптираното се криптира и в облака на Google. Един хакер трябва едновременно да открадне два Private ключа - моя и на Google, за да се добере до моите пари.

Съхраняването на Master Private Key на хартия уж го препоръчват като най-надеждния метод, но аз нещо не съм съгласен с това, Превърнеш ли ключа във физически обект го правиш по-лесен за кражба. Друго си е да седи в електронен вид, където е криптиран, и освен това допълнително е заключен с парола, която стои само в твоята глава.

Не знам дали знаете, но Windows-а лесно може да криптира файлове, като по този начин ги прави да не могат да се отварят на нито един друг компютър, освен твоя собствен. Така дори и хакер да открадне файла, той няма да може посмъртно да го отвори. Като добавиш и една парола, която стои в главата ти, хакера няма да може да се възползва от файла дори и да седне на твоя компютър. Добави и Master Private Key, както е при Exodus, и тогава нещата стават още по-сигурни, защото всички други твои Private ключове по всички криптовалути са производни на Master Private Key, а той поради спецификата си лесно се запомня и може да стои само в главата ти.

Коментар

Working...
                                X