Първоначално изпратено от DeBeers
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Те и лалетата навремето е можело да ги вземеш евтинджос и да си купиш една къща после с 2-3 луковици ама ако не си купил къща, си ги засаждаш в градината и ги поиш със сълзи. Цъфтели много така
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Това е все едно да отдадеш някакви заслуги на някой спечелил от тотото.
Единствената заслуга е, че е пуснал фиш. Останалото се нарича късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнениеИскам само да попитам, понеже всички антибиткойнъри са чели много, знаят много, а и могат да предвиждат бъдещето. Всички тези знания помогнаха ли ви да си купите биткойни на $1 и сега да продадете на $50 000 или пък да нацелите абсолютния връх? И колко ще бъде максимума преди да стигне до 0? Нещата в живота не винаги се случват по учебник, освен ако не е по физика, химия или математика.
Единствената заслуга е, че е пуснал фиш. Останалото се нарича късмет.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнениеИскам само да попитам, понеже всички антибиткойнъри са чели много, знаят много, а и могат да предвиждат бъдещето. Всички тези знания помогнаха ли ви да си купите биткойни на $1 и сега да продадете на $50 000 или пък да нацелите абсолютния връх? И колко ще бъде максимума преди да стигне до 0? Нещата в живота не винаги се случват по учебник, освен ако не е по физика, химия или математика.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Това се опитваме да им втълпим,че докато е децентрализиран този пазар няма бъдеще,точно поради сигурността.Сега ако си загубиш картата или ти бъде открадната,звъниш на банката блокират ти картата и си запазваш по голямата част от сумата.Дори ако има не оторизирана намеса върху сметката ти банката доколкото знам възстановява откраднатата сума.При биткойн това го няма.И най голямата хитрост е,че това не се казва на Пешо от кравефермата,че с един клик на мишката виртуалният му портфейл ще изчезне.Казва му се друго,че това е крипто алгоритъм,който няма пробиване и,че парите са вечно негови и по добра защита от това няма.И Пешо от кравефермата вместо златно синджирче ще носи флашка вързана с най яката възможна връв на врата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеМатеев и гербаджия ли се оказа освен всичко???
много си изтървал от купона тука ................
кат наблежат изборите нашия отново ще се развихри в политическата тема ................
- 4 Харесвания
Коментар
-
Искам само да попитам, понеже всички антибиткойнъри са чели много, знаят много, а и могат да предвиждат бъдещето. Всички тези знания помогнаха ли ви да си купите биткойни на $1 и сега да продадете на $50 000 или пък да нацелите абсолютния връх? И колко ще бъде максимума преди да стигне до 0? Нещата в живота не винаги се случват по учебник, освен ако не е по физика, химия или математика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
Матеев, а какво става ако си загубиш смартфона или изгори?
Да се държат пароли или Private Key в Google Disk не е ли несериозно, ами ако го хакнат?
Според мен проблема със запазването на самите койни е най-големият и ти сам го знаеш.. И именно това отказва огрома част от населението да инвестира в такъв тип валути, което ме навява на мисълта, че това е поредния балон."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТемата постепенно придоби кръчмаро-каруцарски вид, така че е време да я напускам. Под достойнството ми е да общувам с неграмотни комплексари с мания за величие.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТемата постепенно придоби кръчмаро-каруцарски вид, така че е време да я напускам. Под достойнството ми е да общувам с неграмотни комплексари с мания за величие.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеМатеев и гербаджия ли се оказа освен всичко???
А за ''ген'' . Мутафчиев , беше готов да лови Балкана със семейния арбалет ........
Чака го .....Президент ..........
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Private Key-а е криптиран още в моя телефон/компютър, И втори път след бекъпа криптираното се криптира и в облака на Google. Един хакер трябва едновременно да открадне два Private ключа - моя и на Google, за да се добере до моите пари.
Съхраняването на Master Private Key на хартия уж го препоръчват като най-надеждния метод, но аз нещо не съм съгласен с това, Превърнеш ли ключа във физически обект го правиш по-лесен за кражба. Друго си е да седи в електронен вид, където е криптиран, и освен това допълнително е заключен с парола, която стои само в твоята глава.
Не знам дали знаете, но Windows-а лесно може да криптира файлове, като по този начин ги прави да не могат да се отварят на нито един друг компютър, освен твоя собствен. Така дори и хакер да открадне файла, той няма да може посмъртно да го отвори. Като добавиш и една парола, която стои в главата ти, хакера няма да може да се възползва от файла дори и да седне на твоя компютър. Добави и Master Private Key, както е при Exodus, и тогава нещата стават още по-сигурни, защото всички други твои Private ключове по всички криптовалути са производни на Master Private Key, а той поради спецификата си лесно се запомня и може да стои само в главата ти.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеМатеев, а какво става ако си загубиш смартфона или изгори?
Да се държат пароли или Private Key в Google Disk не е ли несериозно, ами ако го хакнат?.....
Съхраняването на Master Private Key на хартия уж го препоръчват като най-надеждния метод, но аз нещо не съм съгласен с това, Превърнеш ли ключа във физически обект го правиш по-лесен за кражба. Друго си е да седи в електронен вид, където е криптиран, и освен това допълнително е заключен с парола, която стои само в твоята глава.
Не знам дали знаете, но Windows-а лесно може да криптира файлове, като по този начин ги прави да не могат да се отварят на нито един друг компютър, освен твоя собствен. Така дори и хакер да открадне файла, той няма да може посмъртно да го отвори. Като добавиш и една парола, която стои в главата ти, хакера няма да може да се възползва от файла дори и да седне на твоя компютър. Добави и Master Private Key, както е при Exodus, и тогава нещата стават още по-сигурни, защото всички други твои Private ключове по всички криптовалути са производни на Master Private Key, а той поради спецификата си лесно се запомня и може да стои само в главата ти.
- 1 like
Коментар
Коментар