Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Last edited by bokogega; 17.05.2021, 02:42."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Ми така ако продължават да ги обират пладнешки"нововлезнали"догодина няма да има.От друга страна и ти си прав,докато има будали ще има и тарикатиLast edited by better; 17.05.2021, 01:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Мин. год. по това време падна с 80% ако помниш. Ами съхранител на стойност си е, все още е на 500%+ на годишна база. Това, че някои големи са решили да оберат "нововлезналите" няма да е за сефте, няма да е и за последно"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеИ това нямало нищо общо със спекулата,а мен някои ме обвиняваха,че съм бил спекулант.32% спад за един месец,голям съхранител на стойност няма що.Абе къде е Матеев дали пълни вагоните още,или сега копа Чиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНякой кит (може и Мъск да е) разтоварва здраво. Както казах преди седмица, няма да е странно да върне с 50% от ATH. Много хора влезнали тази год. с надежда да станат милионери ще бъдат обрани
- 1 like
Коментар
Коментар