Първоначално изпратено от Frosty
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗлатото е пари. То не се яде и не се пие. Нито се облича или обува. Няма значение, колко микрограма, грама или килограма имаш, а какво можеш да си купиш с него! Същото важи и за среброто и за Биткойн!
Накратко допускаш същата грешка като някои пишман икономисти, които казват че златото не ставало за пари щото видиш ли нямало достатъчно злато на земята... Ега ти свещената простотия... При 1400 долара тройунцията сигурно няма достатъчно злато, но ако унцията стане 14 000 или 140 000, ще има предостатъчно злато за всички!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaronИ по колко микрограма злато се падат на землянин ?
Накратко допускаш същата грешка като някои пишман икономисти, които казват че златото не ставало за пари щото видиш ли нямало достатъчно злато на земята... Ега ти свещената простотия... При 1400 долара тройунцията сигурно няма достатъчно злато, но ако унцията стане 14 000 или 140 000, ще има предостатъчно злато за всички!Last edited by Forex Master; 14.03.2014, 17:23.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениевсеки втори землянин...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеабсолютни боклуци от които притежава всеки втори българин ... да не говоря ,че всеки втори землянин ... Ти си изперкал човече ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБаси, толкова ли не можеш да се сетиш сам? Човекът произвежда ПАРИ! Същото, което произвежда и Федералната Резервна Система на САЩ. Само че парите на Фед са абсолютни боклуци сравнени с Биткойн!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмам, не съм купувал..имам доста.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмам, не съм купувал..имам доста.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСпокойно в един момент всички на пожар ще си продавате койните след мен.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеБаси производителитеИ какво по точно"произвеждаш"
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеБаси производителитеИ какво по точно"произвеждаш"
"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
� -
Коментар
�
Коментар