If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И двете се използват за едно и също в общи линии....ДИВА СПЕКУЛА!!!
То много неща се използват и за спекула. Аз лично го ползвам като запас на стойност и както споменах осен че си запази стойността за посл. 4-5 год съм и на 350% +
Защото е независим, нерегулиран и това привлича всякакви Туитър шарлатани. Щом има шарлатани, знаеш, че ще доприпкват и "инвеститорите-мераклии" за бързо забогатяване, не че го няма на друго място но тук става по-лесно и бързо.
Защо на Биткойна не му намаля волатилността? Нали едно време идеята беше, че постепенно ще се стабилизира
Защото е независим, нерегулиран и това привлича всякакви Туитър шарлатани. Щом има шарлатани, знаеш, че ще доприпкат и "инвеститорите-мераклии" за бързо забогатяване, не че го няма на друго място но тук става по-лесно и бързо и никой не носи никаква отговорност.
Отделно шараните имат много къса памет и забравят, че всъщност тези стари филми (които гледаме сега) вече са прожектирани.
До преди 10 дена бях на 700%+ .
Аз нямам нищо против да държа и от "твоите", но още се двуумя. Не е ли по-добре да се комбинира високорисков (критпо) с нискорисков (индекс)?
Ако беше взел MasterCard преди 5 години сега щеше да си на +280% ама с много, много, много по-малко риск и волатилност. Или ако беше взел SPGI или GOOGL щеше да си на +242% и съответно +215%, пак с много, aма много по-малко риск
Казвам неща, които не само ги държа от пет и повече години, но и които съм казвал десетки пъти за този период, че ги държа и са добър залог за дълго държане
Така че при риска на койните и при положение, че те са се дигнали с над +6000%, твоите +350% не са добър deal
До преди 10 дена бях на 700%+ .
Аз нямам нищо против да държа и от "твоите", но още се двуумя. Не е ли по-добре да се комбинира високорисков (критпо) с нискорисков (индекс)?
Ако беше взел MasterCard преди 5 години сега щеше да си на +280% ама с много, много, много по-малко риск и волатилност. Или ако беше взел SPGI или GOOGL щеше да си на +242% и съответно +215%, пак с много, aма много по-малко риск
Казвам неща, които не само ги държа от пет и повече години, но и които съм казвал десетки пъти за този период, че ги държа и са добър залог за дълго държане
Така че при риска на койните и при положение, че те са се дигнали с над +6000%, твоите +350% не са добър deal
Нещо ме бъркаш с някой, никой нищо не ми е намазал От 4-5 години съм на този пазар и съм виждал и 2 и 200. Дали съм цаца? Ми не мисля, щом съм на 350% +
Коментар