Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Подозирам, че върви схема за нулиране на американския дълг.. само не мога още да им хвана спатиите
От години разправям, че частните валути са по-истински от държавните, без значение дали ги емитира Ябълчичката, Мидичката, Жабокът, Охълът или която и да е работеща, произвеждаща нещо и печелеща компания.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение145 страница от тази тема - година и нещо не могат да я напълнят. По едно мнение на месец-два. Като тръгне надолу и става тихо като у гробища!
Днеска иху-миху, утре тихо!
Така или иначе, в темата пишат предимно теоритици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТова нещо като се сурне надолу ще пада като камък
Аз мисля, че криптовалутите е едно от най-хитроумните неща, измисляни някога, поне откакто император Веспасиян е измислил платените кенефи.
След опозоряването на държавните пари (неслучайно Волтер е казал, че книжните пари неминуемо ще стигнат реалната си стойност - нула), просто някой трябваше да измисли нови - истински пари, а не такива, дето шепа политически тарикати могат да си ги фабрикуват неограничено. Златцето трудно може да изпълнява вече тази роля, защото е недостатъчно и - колкото и да е безкрайно делимо теоретически - реално не е така, щото не сме мравчоци да кътаме златни микромолекулки.
Не помните ли - преди години спорихме какво може да замени опозорените държавни пари? Аз мисля: криптовалутите могат да постигнат туй... ако не се самоизядат някак си един вид, например въдейки се ного видове.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+ 111111111
Да не стане така, че на 14.11.2017г, форумът леко ще позамръзне....
Днеска иху-миху, утре тихо!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
На тия кде им изчезна вестничето? Май много вече набиват във физ зло и няма нужда от пропаганда.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКаквото и да си говорим Форекс Мастъра излезе прав, цитирам от 14-Ное-2012:
"Днес 14.11.2012 г. откривам в този форум най-горещата тема у нас и по света през следващите 5-10 години. Всеки форум с финансова насоченост ще ври и кипи на тази тема през следващите години."
Форексов, държиш ли ги още или продаде?
Аз преди малко намерих една симпатична копачка за Лайткойнченца - която тествам - някой знае ли я? А ако някой иска да удари едно рамо и тоже да я пробва - дават стартов бонус от едно зеленичко - ето (рефералски) линк:
https://litemihub.com/?ref=9475Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеover 95% of all bitcoins in circulation are owned by about 4% of the market .......https://howmuch.net/articles/bitcoin...h-distribution
нале щеше да е децентрализирана валута ?
да не говоря, че тези 4% лесно могат да манипулират цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКаквото и да си говорим Форекс Мастъра излезе прав, цитирам от 14-Ное-2012:
"Днес 14.11.2012 г. откривам в този форум най-горещата тема у нас и по света през следващите 5-10 години. Всеки форум с финансова насоченост ще ври и кипи на тази тема през следващите години."
Форексов, държиш ли ги още или продаде?
Да не стане така, че на 14.11.2017г, форумът леко ще позамръзне....
Коментар
-
Каквото и да си говорим Форекс Мастъра излезе прав, цитирам от 14-Ное-2012:
Форексов, държиш ли ги още или продаде?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ванка, Ванка, не стига че не можеш да смяташ ами и използваш източници - ум да ти зайде ......
май само от твоите кески разбираш .....
...
П.С. със над 121 трильона $ пазарна капитализация Биткоина се нарежда на 32-ро место, между Финландия и Сингапур, имаме още доста път до 1-вото, път който ще бъде извървян за 1, 2, 10 или 20 години, НО ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!
Иначе хубаво, сега да събера ли капитализацията на абсолютно всички криптоси, дето ще се нароят до Коледа? Дали ще има поне по долар за бит стотинка, или ще броим центове? Щото все се намират луди да дават по 5 бенджамини за бай хойн кеш, бай хойн голд, бай хойн ред и не знам още колко има.
Рипъли и NEM са 46 милиарда изкопани стинки, пък надолу и още много има!
Един ден ще разправям на децата дето ги нямам че лично съм наблюдавал най-тъпия балон в историята на човечеството!
Лалетата са били поне краен брой! Хойните се въдят до безкрайност.
Имаше една стотинка дето ползваше процесорната мощ на копачите за научни изчисления. Аз в такова бих инвестирал. Ама потъна нещо. Бай хойн е като чалга до него, щото се крепи на безсмислени сметки. Брутфорсване на хеш суми, от което няма капка смисъл.
В някаква степен има файда, че се движи пазарът на видеокарти. Все нещо хубаво има в това горене на въглища за безсмислени сметки.Last edited by IvanTerziev; 03.11.2017, 21:22.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар