Аз искам да коментирам поредния бисер на гинеколожката Уршула ФондерМондер, братята руси толкова са я закъсали, че свалят платките на пералните и съдомиялните машини, за да използват чиповете.... Бравос, е с такиви началници ЕвроКолхоза ша цъфне и ша върже
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
мили деца, вий на кой стадий от приемане на неизбежното се намирате?: 5-и стадий принятия неизбежного: 1. Отрицание; 2. Гнев; 3. Торг; 4. Депресия; 5. Смирение/принятие... неизбежно е да разберете, че не вий сте Цивилизования свят, а Русия е цивилизования свят!
Трудно ще вие, но ще се справите. Вий сте висшите същества, а русите са орките, нале...
и изведнъж се оказва, че орките са и по-умни от вас, и по-храбри, и по-добре живеят от вас, имат си и топло, имат си и ресурси, имат си и хлебец...примери да давам ли аааааааааа, в Италия опашките за безплатна храна са километрични, 12% от населението е под чертата
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
В отчаянието си Русия така ще направи, че да постави в дъъъъълга изолация.
По-важно е че руският народ има достойнство и съзнава че оцеляването на Вожда е по-важно от собственото му оцеляване. Тая ценностна система не е от вчера, изпитвана е от столетия и работи безотказно.
Да плашиш мужиците с изолация е като да ги плашиш с водка. С мноого водка. А малобройната им интелигенция просто се спасява поединично и без много шум, така както винаги го е правела.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениенещо се отказа от изявлението си путя
достраша го
утре може и да събере смелост
Легнал си е вече деди ...
Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
Кримския модел ще бъде приложен за Луганск, Донецк, Херсон и Запорожье... Путин вдигна ръка на Батко, говоря не за Жозеф Рабиннет Байден, който не знае къде се намира, а това не се прощава. Няма връщане назад..
Ако Путин загуби Битката с Батко, той и неговите близки ще имат съдбата на Кенеди и неговите роднини, които още умират при странни обстоятелства...Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеСега ако Путин е умен ще спретне 4 "референдума" и изведнъж резултатите ще се окажат "негативни". Старецът ще излезе и ще каже: "Аз много исках, ама хората там не искат. Кой съм аз да споря?". След което ще има "валиден" повод да си обере крушите от Украйна. А дали Путя е умен или е просто един стар и заблуден тиранин?
Ако Путин загуби Битката с Батко, той и неговите близки ще имат съдбата на Кенеди и неговите роднини, които още умират при странни обстоятелства...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
ако не беше бягал от часоввете по история щеше да знаеш, че обикновено васалните държави пращат да образоват в Геополитическия център децата си, които всъщост се явяват заложници... давам пример със Цар Симеон Велики, ученик в Магнаурската школа...
Русия се бори за своята независимост и няма сила, която да я спреLast edited by GiRo; 20.09.2022, 22:34.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Най-добрата реклама за образованието на Запад са синковците и дъщерите на твоите източни идоли, които масово се образоват там.
Русия се бори за своята независимост и няма сила, която да я спре
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Най-добрата реклама за образованието на Запад са синковците и дъщерите на твоите източни идоли, които масово се образоват там.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Сега ако Путин е умен ще спретне 4 "референдума" и изведнъж резултатите ще се окажат "негативни". Старецът ще излезе и ще каже: "Аз много исках, ама хората там не искат. Кой съм аз да споря?". След което ще има "валиден" повод да си обере крушите от Украйна. А дали Путя е умен или е просто един стар и заблуден тиранин?Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеполуграмотната Лиз Трасс, която стана ПМ на Британия, е най-добрата реклама за образованието на Запад. Министърка на външните работи, която срича по география и история, смех...
ама нема проблем, като е рекло Министерство на истината, че на запад е най-доброто образование, нека така и да бъдеНе е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеполуграмотната Лиз Трасс, която стана ПМ на Британия, е най-добрата реклама за образованието на Запад. Министърка на външните работи, която срича по география и история, смех...
ама нема проблем, като е рекло Министерство на истината, че на запад е най-доброто образование, нека така и да бъде
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеКак сообщает западная разведка, возможно сегодня будет заявление путина о референдуме и присоединении так называемых "л/днр", а также что в рф вводится военное положение и мобилизация для мужчин. В этом случае, вероятно, с 23:59 в рф будет запрещен выезд за границу всем мужчинам в возрасте от 18 до 60 лет
Ватенки, спокойно,
ако искате да отидете да се влеете в червената армия, няма да ви върнат
ще напускат в посока Украйна
- 1 like
Коментар
�
Коментар