Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Има избор или така или смърт, г-н Комунист, все пак съм тук, което означава, че дядо ми е бил прав! Чувствам се укрилен, щом един мръсен комунист е запомнил историята ми! Ти си много зле, питай дали има някъде помощ.
И изобщо не ми е зле . Гледам ви как виете днес цял ден и мед ми капе на душата . По всички медии вият и Байдън и Макрон и Шолц.
Свърши се с Военната Операция . Идва истинската война . Няма да се крие меришещия запад вечно зад украйнците .
Акде сега ще ви видим .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеИ от теб няма. И от дядо ти нямаше . Но все пак премина към комунделите и отърва кожата докато ги обслужваше . Ти ще можеш ли като него .
п.с. забравих.....обичам те, нямаш идея колко мил мога да бъда:#)Last edited by briko; 21.09.2022, 19:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Забравяш че и теб те нямаПодробноста е малка и незначителна но все пак да я спомена .
А Русия накрая ще остане , но не за да гаси копчето .
И аз се чудя откъде ви намират, дечко . Нямаш ли нормална работа . Като започне денацификацията и тук ще ти намерим по престижна .
А относно клипчето - не се напрягай толкова много - нормална граница . Ако ти снимам Капитан Андреево сигурно ще кажеш че Българите се изнасят в Турция .Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
"Сын пескова заявил, что не будет мобилизироваться.
Ему позвонили под видом военкома и сказали прийти на медосмотр. В ответ услышали «Я буду решать это на другом уровне».
На убой идут только ненужные холопы "
https://t.me/truexanewsua/60827
Last edited by satz; 21.09.2022, 19:00.
- 1 like
Коментар
-
Ама тия руснаци с акъла ли са си?!?
Представете си как смърди некъпана и мръзнеща Финландия?!?
Седят в сауните и си смърдят заедно ...
Аз предлагам всеки руснак, който се връща в Русия да минава обезпаразитяване, затворнически душ и да му се назначава личен теляк. Друг начин за справяне с миризмата на гнил фалиращ капитализъм няма.
Своих не бросаем!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ебати фейка . По размазана снимчица от коли пред жп прелез в Албания не можа ли да качиш .
Чудно ми колко е дневната заплатка на няколкото дебелозадници , лаещи по цял ден , но безсмислено .
Идва Референдума , след него Луганск , Донбас ,Херсон и други стават изконни Руски територии .
И край на гальовната Специална Операция . Начинаеться Свещенная Война
Русия не е имала враг на територията си от Втората световна война . А много добре знаят всички дечица , какво става с наличния враг в ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ .
Целия колективен запад ще бъде унищожен ако трябва дори и с червеното копче .
Няма две мнения .
А Луганск, Донбас и Крим ще са руски, докато не си ги върнат украинците.
И тая свещена война без лендлиза и вторият фронт бързо щеше да затихне.Last edited by mirodes; 21.09.2022, 19:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
С лека ръка ✋ харчиш чужди животи, няма смисъл от теб
п.с. никой не е нападнал Русия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеПодробноста е малка и незначителна но все пак да я спомена .
А Русия накрая ще остане , но не за да гаси копчето .
И аз се чудя откъде ви намират, дечко . Нямаш ли нормална работа . Като започне денацификацията и тук ще ти намерим по престижна .
А относно клипчето - не се напрягай толкова много - нормална граница . Ако ти снимам Капитан Андреево сигурно ще кажеш че Българите се изнасят в Турция .
Коментар
-
Ебати фейка . По размазана снимчица от коли пред жп прелез в Албания не можа ли да качиш .
Чудно ми колко е дневната заплатка на няколкото дебелозадници , лаещи по цял ден , но безсмислено .
Идва Референдума , след него Луганск , Донбас ,Херсон и други стават изконни Руски територии .
Русия не е имала враг на територията си от Втората световна война . А много добре знаят всички дечица , какво става с наличния враг в ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ .
Няма две мнения .
п.с. никой не е нападнал Русия...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеПутя обяви мобилизация, а цяла Русия се втурна да бяга. Баси патриотите. Верно ще превземат Европа за седмица
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Няма две мнения .
Last edited by GiRo; 21.09.2022, 18:34.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение35 километрова колона от бягащи към загниващия и некъпан Запад на границата с Финландия. Къпаните и проспериращи руски граничари не пускат никой.
[ATTACH=CONFIG]n3967051[/ATTACH]
Няма две мнения .
Коментар
Коментар