IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "За по-малко от две седмици Киев си върна контрола над повече територия, отколкото руската армия бе успяла да добави към окупираните земи от април насам."

Момчета, какво стана с образуванието тип фалос, което руската армия щеше да обгражда и унищожава? Нещо много се е разраснало. Този фалос е позабременил някой ми се струва. Когато фактите говорят дори и пропагандата мълчи. Не и тук обаче. Кучетата си лаят, керванът си върви ...
    Click image for larger version

Name:	zx780_4389692.jpg
Views:	1
Size:	68.1 КБ
ID:	3964194

Според говорителя на Кремъл Дмитрий Песков обаче още не е време за преговори 
    Last edited by GiRo; 13.09.2022, 08:45.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• "Большой взрыв в Ростовской области России, его было слышно в Ростове, Таганроге, Азове, Аксае, Шактах и Новочеркасске"

Все идет по Плану! свирачите на Скотове ще ви потвърдят

Коментар

• Click image for larger version

Name:	306543848_202636415435672_6098601891601703223_n.jpg
Views:	1
Size:	86.3 КБ
ID:	3964180

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Може зелен коридор, но към линията на фронта, с бяло знаме и с високо вдигнати ръце ,,,,
          Ей каква Сила е Практиката!

Коментар

• Макс, Русия е допуснала много грешки и те сега ги виждат. Не си мислете, че те ще продържат да изнасят енергоносители. Енергетиката се променя независимо от това в каква посока искат да я водят и американците и руснаците. Огромни загуби ако не го виждат, природен газ никой няма да иска да изнася, ако не е изостанал. Много по добре е да го преработят и да му вземат въглерода, по тръбите ще пуснат чист водород без проблем, а чистия въглерод ще се използва много и струва много по скъпо от самия природен газ. Каква е логиката да се губи толкова много, съвсем други ще са приходите и съответно и разходите които могат да си позволят. Още по..нещата които се правят като се вложат продукти от чист въглерод, вече носят едни приходи..няма нищо общо с това да изнасяш природен газ. Да не говорим че въглеродния диоксид като се разпадне в атмосферата поврежда йоносферата, а това е климата и по точно неговото управление. Истина е. Гледал съм един експерт в Русия, който е много популярен заявяваше - Русия ще изнася природен газ, а онези в Европа да се опрявят, няма добра причина за Русия да го прави обаче и да се налага смело, защото можела. Защо да заработва примерно 500 милиарда, след като може да ги направи 5 трилона, 10 пъти повече. Имат знанията да го направят, и американците ги имат. В Русия са си направили труда да разработят хидрокрекинг на горива, нещо за което има западни специалисти които не разбират и твърдят че било едно нищо. Горивата са толкова качественни, че само с такива могат да работят леки дизелови двигатели, гориво без тази обработка чупи такъв двигател, има с алуминиеви блокове. Един руснак обяснява, че те го направили защото запада им казал че тях ги мързи да се занимават и ако руснаците го направят ще купуват. Сега ембаргото им идва доста стръмно, да спрат да внасят такива горива, а те са постигнали такова качество че западни компании купуват руско и смесват с нискокачественно и то става годно за употреба. Слагаш в резервоара едно просто дизелово гориво и веднага шума на двигателя се променя и започва характерния звук на дизелов мотор от едно време да се чува, лесно е разпознаваемо ниското качество. Смееш ли да не купиш гориво от Русия, Байдън беше забранил вноса в САЩ, но само дни след това каза че ще внасят..няма друго място от където да се купи.
            Или имаш газ и петрол, добиваш..нищо не е, много са тези които имат находища. В Европа има много газови находища, от които може да се добива по класическата технология, не шистов добив, но не го правят. Това че в Европа няма енергоносители е лъжа, истината е че това е много калпав бизнес с много волатилни цени. Става за големи компании, които ще вземат големи заеми от банки и накрая няма да ги върнат, защото няма да могат понеже пазара ще се промени. Същото нещо са и автопроизводителите, дългове до небето, връщане нямат пак защото пазара се променя и тази промяна е закономерност. Не професорите в университети обучаващи студенти по финанси, а всеки студент успял да избута ги знае тези неща, те така се водят тези бизнеси като неспособни да възтановят инвестициите направени в тях.

Коментар

• опитвам се да разбера, дали сичките глупости дет ги пишеш имат някаква користна цел, или си е чиста и неприкрита глупост?
              любимия ти другар лепна сентенцията на живота за последните 3000 години: “ ти нямаш пари, ти немлже да решаваш” !!

дали ми харесва или не, няма никво значение. тва е положението

всичко останало, и всички последни бойци на амбразурата, звучат като пълна трагедия, точно в стил руска класика

лека вечер

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              каиш където плащат повече, където се яде вкусно и спи сладко там е Родината.

Путин каза, че Родината няма географски граници, а е там където има руски хора. Русия е Ноев ковчег на нормалноста. Русия дава възможност на народите да разкриват своя генетичен потенциал, да се изявяват... Руската цивилизация дава на хората аргументи за ирационалност, която е неразбираема от камбанарията на средностатистическия европеец, с висша ценност да яде и да ходи на тоалетна

Нерационалност-да поставиш общия интерс над личния, да жертваш живота си за да живеят твоите деца и другите деца от твоя мир волно и щастливо

Пп. виж в тубата за подвига на майор Филиппов, это вам за пацанам...

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                стига се се оплаквай, че не ти пускали прословутите сми
                аз, откакто почна войната повече руска телевизия не съм гледал през живота си..
                ся, аз го правя за да се забавлявам, щото в моменти прословутите руски сми от трагични са направо комични…. който иска може да ги си ги гледа и да си им вярва…,

пак ви прецакаха, щото нямате кинти , сичко в тоя живот се врти около и с кинти

любимия ти другар, го каза на конгреса 87г
                ти нямаш пари, ти неможе да решаваш
                каиш където плащат повече, където се яде вкусно и спи сладко там е Родината.

Путин каза, че Родината няма географски граници, а е там където има руски хора. Русия е Ноев ковчег на нормалноста. Русия дава възможност на народите да разкриват своя генетичен потенциал, да се изявяват... Руската цивилизация дава на хората аргументи за ирационалност, която е неразбираема от камбанарията на средностатистическия европеец, с висша ценност да яде и да ходи на тоалетна

Нерационалност-да поставиш общия интерс над личния, да жертваш живота си за да живеят твоите деца и другите деца от твоя мир волно и щастливо

Пп. виж в тубата за подвига на майор Филиппов, это вам за пацанам...

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                  v_tin, като лъжа, друго не може и да е. Разлика в стандарта между здравните системи на Русия, Украйна и България нямаше според наши лекари преди години. Когато се случеше да направят нещо ново, български лекари ходеха да го усвоят и да се прилага и в България. Сега ще кажат, то нищо не са постигали..например изкуствени клапи на сърце бяха постигнали успех и в България са поставяни сполучливо. Колко сполучливо ? Има случай на човек преживял над 60 години след като е поставена такава клапа. Болниците колко добре бяха направени самите сгради, за глупости че нямало вода не говорим въобще. Виждал си ги нашите сгради с алуминиева дограма в онези времена, когато са строени по този начин такава дограма се ползва и на запад без прахово покритие..това е сравнително луксозно, харчени са пари. Сега тази пропаганда след като е толкова недодялана има обратния ефект, който знае истината веднага вижда лъжата и си казва..ясно какво.
                  сегашните болници са много ДМА, малко медицина... а едно време при бай Тошо, когато народа ни живя Златен Век не беше така, в България имаше здравеопазване, а не здравна услуга. Хората практически не боледуваха. разболяваха се преди смъртта си, минаваха близки и роднини да се простят и след 2-3 човека го нямаше

Коментар

• стига се се оплаквай, че не ти пускали прословутите сми
                    аз, откакто почна войната повече руска телевизия не съм гледал през живота си..
                    ся, аз го правя за да се забавлявам, щото в моменти прословутите руски сми от трагични са направо комични…. който иска може да ги си ги гледа и да си им вярва…,

пак ви прецакаха, щото нямате кинти , сичко в тоя живот се врти около и с кинти

любимия ти другар, го каза на конгреса 87г
                    ти нямаш пари, ти неможе да решаваш

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

брадат виц. бруксел, централата на МАТО, столовая, двама руски войници пият чай, единия казва на другия: все пак жалко, че загубихме информационната война

когато лъжеш за пари и се занимаваш с дезинформация, наистина започва да те тресе параноята и си мислиш, че всичките са като теб

многократно съм казвал, че СМИ на Батко имат могъщ информационен интензитет и практически е невъзможно да се спечели информационната война, давам пример с обстрелите на Запорожката АЕЦ, не е ясно кой я обстрелва, нале...

но на мен ми се струва, че за първи път път Батко е загубил информационната война, доказателство за което е забраната на руските СМИ... както правеше навремето СССР и забраняваше алтернативните мнения

Коментар

• Едно интересно видеомнение на депутата Федоров, което се радва на много коментари, дали има зрънце стрелковщина-всеки може да прецени... темата е за суверенитета на Русия

наистина всеки, който е учил финанси знае че основните отчети са 2 или 3. Баланс-снимка на състоянието на компанията, ОПР и ОПП-видео или развитието на компанията за определен период от време... да има основатилни претенции, относно суверенитета на Русия, но в мнението на Федоров липсвакакво се е променило в Русия за 20 и кусур години от управлението на ВВП, колосална промяна.

Господ Бог изпрати Путин, за да спаси Русия!

Россия не может ударить по центрам принятия решений - Федоров
                      Первоисточник публикации: https://politikus.info/video/146518-...y-fedorov.html
                      Politikus.info

Коментар

• v_tin, като лъжа, друго не може и да е. Разлика в стандарта между здравните системи на Русия, Украйна и България нямаше според наши лекари преди години. Когато се случеше да направят нещо ново, български лекари ходеха да го усвоят и да се прилага и в България. Сега ще кажат, то нищо не са постигали..например изкуствени клапи на сърце бяха постигнали успех и в България са поставяни сполучливо. Колко сполучливо ? Има случай на човек преживял над 60 години след като е поставена такава клапа. Болниците колко добре бяха направени самите сгради, за глупости че нямало вода не говорим въобще. Виждал си ги нашите сгради с алуминиева дограма в онези времена, когато са строени по този начин такава дограма се ползва и на запад без прахово покритие..това е сравнително луксозно, харчени са пари. Сега тази пропаганда след като е толкова недодялана има обратния ефект, който знае истината веднага вижда лъжата и си казва..ясно какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Сега ще се върти по всички рашки тв, че тез дет контратакуват не са украинци (те ни обичат) ми пиндоси.
                          брадат виц. бруксел, централата на МАТО, столовая, двама руски войници пият чай, единия казва на другия: все пак жалко, че загубихме информационната война

когато лъжеш за пари и се занимаваш с дезинформация, наистина започва да те тресе параноята и си мислиш, че всичките са като теб

многократно съм казвал, че СМИ на Батко имат могъщ информационен интензитет и практически е невъзможно да се спечели информационната война, давам пример с обстрелите на Запорожката АЕЦ, не е ясно кой я обстрелва, нале...

но на мен ми се струва, че за първи път път Батко е загубил информационната война, доказателство за което е забраната на руските СМИ... както правеше навремето СССР и забраняваше алтернативните мнения

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Много ми е чудно дали вярваш на това нещо, като как си представяш болница без вода да прави операции
                            https://lenta.ru/news/2020/02/27/vodoprovod/

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                              хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                                Сметната палата на Русия оповести шокиращи данни за здравната система на страната.

„От 116 865 сгради, в които се оказва медицинска помощ, 14% се намират в аварийно състояние, в 30,5% няма водопровод, в 52,1% липсва топла вода, в 41,1% не е налице централно отопление, 35% нямат канализация, а в 47% не осигурен достъпност за инвалиди”, сочи докладът на руската Сметна палата, цитиран от ТАСС.

Мисля, че болница без вода е изцяло руски патент.
                                Много ми е чудно дали вярваш на това нещо, като как си представяш болница без вода да прави операции

Коментар

Working...
                                X