IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Бил съм там. Сега съм тук, животът ми тук се е състоял, и не се местя по мераците или завихрянията на някакви безсмислени кречетала.
    Знам, че няма да идеш там, защото там е кочина и не ти харесва! Това е истината и не само за теб, ами за всички съветски подлоги! Вие мразите евроатлантическите ценности, но обичате евроатлантическите мангизи! Вие хвалите маскава, но никога не бихте отишли там. Вие сте просто.... подлоги!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ти подрепяш действията на масква!
      Хеле. А, като се замислиш че, поне 3,3 милиарда души я подкрепят, може би, ще осъзнаеш, откъде идва Силата и

Коментар

Аз пък кавам, че не е така, много други хора ще ти кажат същото. Дали ти харесва? Не ми дреме.
        Млад и объркан, морето до колене...

Коментар

В русия е истината тай ли? Ти си болен бе човеко!
          Да речем тъй, ако приемем че, всеки има своя истина, в Русия, има 150 млн истини, срещу 33млн в Украйна и 6,5 млн у нас.

Коментар

Аз го казвам. И много други хора,ще ти кажат същото. Фактите са такива.
            Дали ти харесват или не, все тая
            Аз пък кавам, че не е така, много други хора ще ти кажат същото. Дали ти харесва? Не ми дреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Това, че подкрепям воденето на война е гнусна твоя инсинуация!

Покажи ми аз къде подкрепям военни действия!

Коментирам единствено прочетени новини!
              Ти подрепяш действията на масква!

Коментар

Какво припозна ли се?
                Ще идеш ли маскава? Няма да идеш! Ти си тарикат! Тарикатите не искат да живеят във военна диктатура! Те само ги подкрепят, но си стоят в цивилизацията!
                Бил съм там. Сега съм тук, животът ми тук се е състоял, и не се местя по мераците или завихрянията на някакви безсмислени кречетала.

Коментар

Къде пише, че е зависима от Сащ държава? Дай линк?
                  Аз го казвам. И много други хора,ще ти кажат същото. Фактите са такива.
                  Дали ти харесват или не, все тая

Коментар

Аз не съм ги подкрепял! Покажи ми къде съм написал това! Ако някой е правил нещо, той трябва да бъде издирен и наказан, а не мирни жители! Ти подкрепяш орките да избиват мирни жители. Гнус!
                    Това, че подкрепям воденето на война е гнусна твоя инсинуация!

Покажи ми аз къде подкрепям военни действия!

Коментирам единствено прочетени новини!

Коментар

.
                      Знаех, че няма да отречеш! Ти се гордееш с това!

Коментар

Укрите, са племе. И Украйна, не е независима държава, а ЗАВИСИМА, ВАСАЛНА НА Вашингтон, територия. Путин ги предупреждаваше многократно че, са на път да изгубят държавността си и сега, това се случи. Ако подобно развитие те радва, явно, НИКОГА, НЕ ТИ Е ПУКАЛО за Украйна и украинските граждани.
                        Къде пише, че е зависима от Сащ държава? Дай линк?

Коментар

Аха. Разбирател.
                          Е, браво.
                          Какво припозна ли се?
                          Ще идеш ли маскава? Няма да идеш! Ти си тарикат! Тарикатите не искат да живеят във военна диктатура! Те само ги подкрепят, но си стоят в цивилизацията!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Ти, другарю - ги подкрепяш, когато 8 години не спазват Минските решения! Гнус! Пфууу!
                            Аз не съм ги подкрепял! Покажи ми къде съм написал това! Ако някой е правил нещо, той трябва да бъде издирен и наказан, а не мирни жители! Ти подкрепяш орките да избиват мирни жители. Гнус!

Коментар

Същото, което правят сега твоите орки! Избиват наред! Жени, деца, старци. И ти другарю ги подкрепяш! Гнус! Пфууу!
                              Охльъф.

Коментар

Аве ти на къв се правиш нз? Нато отдавна е по границите с балтийските държави! И кво стана, нападнаха Русия ли? Вече и Финладния и Швеция са там и кво стана? Нападнаха ли Русия? Укрите са незавизима държава и ако иската в нато ще влязат, зашо трябва да питат друга държава? Луди ли сте? Вие кви сте да казвате на една нензависима държава с химн и герб да прави квото е решила? Тези хора не искат в руската кочина! Дори вие не искате в руската кочина! Не е ли така? Кой от вас, би отишъл в руската кочина? НИКОЙ!
                                Укрите, са племе. И Украйна, не е независима държава, а ЗАВИСИМА, ВАСАЛНА НА Вашингтон, територия. Путин ги предупреждаваше многократно че, са на път да изгубят държавността си и сега, това се случи. Ако подобно развитие те радва, явно, НИКОГА, НЕ ТИ Е ПУКАЛО за Украйна и украинските граждани.

Коментар

Working...
                                X