Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРаши тез блокирани мангизи ще ги видите на кукуво лято, май:
Още миналия месец най-богатият човек в Украйна заяви, че планира да съди Русия за загуби от 17 до 20 милиарда долара, причинени от бомбардировките на стоманодобивните заводи, които той притежава в опустошения Мариупол, припомня Дир.бг. Собственикът на "Азовстал" заведе дело за милиарди срещу Русия
https://segabg.com/hot/category-econ...7z2IE2zrhDMnH8Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРаши тез блокирани мангизи ще ги видите на кукуво лято, май:
Още миналия месец най-богатият човек в Украйна заяви, че планира да съди Русия за загуби от 17 до 20 милиарда долара, причинени от бомбардировките на стоманодобивните заводи, които той притежава в опустошения Мариупол, припомня Дир.бг. Собственикът на "Азовстал" заведе дело за милиарди срещу Русия
https://segabg.com/hot/category-econ...7z2IE2zrhDMnH8
Коментар
� -
Раши тез блокирани мангизи ще ги видите на кукуво лято, май:
https://segabg.com/hot/category-econ...7z2IE2zrhDMnH8
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Малко предположение от мен и от другите ми никове: Вероятно е отмъщение за Алеята на ангелите, нали?
"Наши деца попаднаха под кръстосан огън на фронтовата линия, така че ние ще избием вашите на 600 км. в тила".
Очаквах да напишеш "Ужасна грешка", "Непростимо" или "Децата не са таргет на руската армия".
Нищо такова.Само истински православни могат да избиват деца с чисто съзнание.
Жив и здрав да си, с одобряващи осакатяването на деца не желая дискусия или спор или каквото и да е.
С другите русофили, путинофили и българофоби мога да споря.
Престъпника Зеленски избива татковците, батковците и чичовцете на същите тези деца и обещава да ги избиедо крак.
Трудно ли беше да не се въоражава и да не влиза в измисленото НАТО? Трудно ли беше да помисли за хората?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениехаха,
поглеждам банки.ру и кво да видя, повечето банки с днешна дата плащат гущерите 59-60, и продават 64-65…. уау , над 10% разлика с РЦБ и някакъв си никав марж от 7-8%, За препродажба на валута!!
пак ще се повторя, за мен най-релевантен в тая ситуация е курса на банк оф чайна, който с днешна дата е “само” едни 2-3% над курса на РЦБ
сега, ако можеш сам да си отгововиш защо са тези гигантски разлики, предолагам след тва ще можеш да си отговориш и до колко реален е курса, който ни предлага РЦБ
1. Международният обменен курс не се определя от РЦБ. Нито сега, нито преди. В началото на март, когато за малко мина 100 рубли за долар, наложиха яки ограничения за износа на валута. Нито за момент обаче не е имало курс, фиксиран от РЦБ. Курсът винаги е бил СВОБОДНО плаващ.
2. Китайските банки естествено е да имат надценка върху форекс курса. И ти не можеш да купиш долар, никой не може да купи долар, на по-изгоден от форекс междубанковия курс.
3. Спредът при рублата е нормално да отразява съществуващия риск. Това, че виждаш китайски банки с едва 2% разлика в спреда е страшно изгодно, даже съвчм изненадан.
4. В момента през advcash рублата се търгура почти на борсов курс, дори за простосмъртни. Курсът при Бинанс е с по-сериозен спред, малко над китайския, но бая под 7-8%.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Ти пък нищо не си разбрал до този момент . Що се мъчиш да пишеш . Това е толкова вярно , колкото ако кажеш че биткойна е 66 000 и никога не е ходил до 18 000
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Че украйна не иска да победи русия! Тя иска да изгони русия от своята земя!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Малко предположение от мен и от другите ми никове: Вероятно е отмъщение за Алеята на ангелите, нали?
"Наши деца попаднаха под кръстосан огън на фронтовата линия, така че ние ще избием вашите на 600 км. в тила".
Очаквах да напишеш "Ужасна грешка", "Непростимо" или "Децата не са таргет на руската армия".
Жив и здрав да си, с одобряващи осакатяването на деца не желая дискусия или спор или каквото и да е.
Всъщност , аз прочетох за едно момиче - ранено . За убити деца в Киев - не съм чел . А виж , в Алеята на ангелите лежат стотици - убити от твоите любимци . Одобрявайки действията им - все едно ти си ги убил .
Нищо абсолютно не ти желая . На мен си ми .... все равно
С русофили и путинофили няма как и да спориш , защото си все от грешната страна . За българофобите, нищо не мога да кажа , защото не познавам лично привърженици на Сорос , на ''америка за България '' или псевдодемократи - петоколонници .Last edited by FMZK; 27.06.2022, 19:21.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Колкото украйна ще победи във войната толкова и ейсъюза ще спечели иска.
Посочи ми един ПОБЕДИТЕЛ във война който да е платил РЕПАРАЦИИ !?!?!?
Посочи ми кога и на кого ФАЩ или сатаНАТО са ПЛАТИЛИ РЕПАРАЦИИ на унищожена от тях (погрешка) страна .....
- 1 like
Коментар
� -
Май само ти и другите ти никове не сте разбрали ''защо'' и ''какво '' . Ако се помолиш , лично ще ти обясня , защо е обстрелван Киев . И какво ще последва след това . И докъде ще стигне с обстрела могучая Рус
А това с ''пиячите на пяна за вана '' , неусещаш ли колко омаловажава и обижда любимия ти целокупен Запад и НАТО , които воюват чрез украинското месо . Тези ''пиячи на пяна за вана '' , нямат прегазване с 10 лендлииза , безчет милиарди и фашизирани обучени орди .
Напредват си бавно и темелно , като едновременно се занимават и с превъзпитание на Азовци
Май след пяната за баня ще пият и скоч , оттатък Ламанша .
Одеса , отдавна съм казал да я броите като Руска . Каквато винаги си е била де .
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
E togawa какво се оплакваш, по точно плачеш на чужд гроб без да знаеш къде му е главата и къде ху......... Ще си вземат парите от блокираните и толкова. Пито- платено
Коментар
� -
примера с лихвата в случая няма нищо общо и е съвсем отделна тема. тва е майсторски фокус, който кремълските тарикати едва ли някога ще усвоят
питането ми е защо търговските банки работят с курс над + 15% от обявения от РЦБ?
аз имам само едно обяснение, че официалния РЦБ курс се използва само за да се изкупват омразни империалистически гущери от държавните конгломерати, на обявена от РЦБ цена!
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Каква е разликата между цкб и кой да е клон на задгранична банка- цкб трябва да работят за да спечелят, докатоклона звъни майка си- трябват ни .......... хиляди- милиони...........Съответно майката звъни в ецб и тя осигурява парите с лихва 0,00000000000%. Същата е работата с руските банки- трябва да работят- тоест да сложат някакъв марж с който да работят за да се издържат. Затова е толкова висок
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеНякаква идея защо пиячите на пяна за вана са обстреляли жилищни блокове в Киев, на 580 км. от фронтовата линия?
Това сега за денацификация, демилитаризация или за унищожаване на биолаборатории за Ковид-гълъби да го броим?
Впрочем на 580 км. от Одеса се намира Стара Загора.
А това с ''пиячите на пяна за вана '' , неусещаш ли колко омаловажава и обижда любимия ти целокупен Запад и НАТО , които воюват чрез украинското месо . Тези ''пиячи на пяна за вана '' , нямат прегазване с 10 лендлииза , безчет милиарди и фашизирани обучени орди .
Напредват си бавно и темелно , като едновременно се занимават и с превъзпитание на Азовци
Май след пяната за баня ще пият и скоч , оттатък Ламанша .
Одеса , отдавна съм казал да я броите като Руска . Каквато винаги си е била де .
Коментар
� -
Tepxi , сигурно те ''джейка'' , защото знае че пишеш и от ника на Jey Gould. А хората заставащи зад Русия и ''рускии мир'' изобщо не са без достойнство и чест , нито пък комплексари . И изобщо не са политиците които си изброил .
А какво ще правим сега , като мен ме дразнят хората , които теб те карат да се чувстваш добре . Всякакви псевдодемократи , привърженици на прайдове и 52 пола , почитатели на Сорос и Америка за България , всякакви западни елити и наглосакски политици - мен пък ме дразнят .
Но не те питам арогантно ''а ти кой беше '',
защото знам кой си
Нормалните хора, които пишем отдавна в този форум се знаем.
За комплексарите и троловете живот има само тук...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар