Преди много години в случаен разговор стана въпрос защо например България не трупа резервни пари в злато..Събеседника ми възрастен човек каза - защото такова нещо не се прави, така се вика войната, ще бъде нападната страната за да и се вземе златото..открадне. Може би е точно така, светът в който живеем е точно такова място.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
better, срещу тези пари със сигурност има европейски инвестиции в Русия на същата стойност, банките е много трудно да ги дадат на някой защото такава сума въобще нямат като разполагаема, те не могат да държат милиарди да бездействат - парите разбира се са инвестирани някъде. Трудна работа, както би било трудно Русия да си ги изтегли при положение че са събирани с години. Остава и въпроса какво се получава след подобно терминиране на банковата система - може да се очаква да изпаднат в състояние на неплатежеспособност, да се наложи да им се помага, да се стимулира харченето на пари вместо спестяването им, трупане в банки. Нещо такова е този казус. Във Великобритания имат над 100 милиарда паунда в злато, но те отказват да го предадат на Украйна, а то е ликвидни пари в брой веднага. Защо са дадени тези пари в злато на Великобритания ? Може би става въпрос за някакъв залог, но при всички положения има нещо подземно..мълчанието е злато.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеА трудно ли беше да не им дават наклон на @@@@ какво да правят?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеТрудно ли беше да не се въоражава и да не влиза в измисленото НАТО? Трудно ли беше да помисли за хората?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРаши тез блокирани мангизи ще ги видите на кукуво лято, май:
Още миналия месец най-богатият човек в Украйна заяви, че планира да съди Русия за загуби от 17 до 20 милиарда долара, причинени от бомбардировките на стоманодобивните заводи, които той притежава в опустошения Мариупол, припомня Дир.бг. Собственикът на "Азовстал" заведе дело за милиарди срещу Русия
https://segabg.com/hot/category-econ...7z2IE2zrhDMnH8Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРаши тез блокирани мангизи ще ги видите на кукуво лято, май:
Още миналия месец най-богатият човек в Украйна заяви, че планира да съди Русия за загуби от 17 до 20 милиарда долара, причинени от бомбардировките на стоманодобивните заводи, които той притежава в опустошения Мариупол, припомня Дир.бг. Собственикът на "Азовстал" заведе дело за милиарди срещу Русия
https://segabg.com/hot/category-econ...7z2IE2zrhDMnH8
Коментар
� -
Раши тез блокирани мангизи ще ги видите на кукуво лято, май:
https://segabg.com/hot/category-econ...7z2IE2zrhDMnH8
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Малко предположение от мен и от другите ми никове: Вероятно е отмъщение за Алеята на ангелите, нали?
"Наши деца попаднаха под кръстосан огън на фронтовата линия, така че ние ще избием вашите на 600 км. в тила".
Очаквах да напишеш "Ужасна грешка", "Непростимо" или "Децата не са таргет на руската армия".
Нищо такова.Само истински православни могат да избиват деца с чисто съзнание.
Жив и здрав да си, с одобряващи осакатяването на деца не желая дискусия или спор или каквото и да е.
С другите русофили, путинофили и българофоби мога да споря.
Престъпника Зеленски избива татковците, батковците и чичовцете на същите тези деца и обещава да ги избиедо крак.
Трудно ли беше да не се въоражава и да не влиза в измисленото НАТО? Трудно ли беше да помисли за хората?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениехаха,
поглеждам банки.ру и кво да видя, повечето банки с днешна дата плащат гущерите 59-60, и продават 64-65…. уау , над 10% разлика с РЦБ и някакъв си никав марж от 7-8%, За препродажба на валута!!
пак ще се повторя, за мен най-релевантен в тая ситуация е курса на банк оф чайна, който с днешна дата е “само” едни 2-3% над курса на РЦБ
сега, ако можеш сам да си отгововиш защо са тези гигантски разлики, предолагам след тва ще можеш да си отговориш и до колко реален е курса, който ни предлага РЦБ
1. Международният обменен курс не се определя от РЦБ. Нито сега, нито преди. В началото на март, когато за малко мина 100 рубли за долар, наложиха яки ограничения за износа на валута. Нито за момент обаче не е имало курс, фиксиран от РЦБ. Курсът винаги е бил СВОБОДНО плаващ.
2. Китайските банки естествено е да имат надценка върху форекс курса. И ти не можеш да купиш долар, никой не може да купи долар, на по-изгоден от форекс междубанковия курс.
3. Спредът при рублата е нормално да отразява съществуващия риск. Това, че виждаш китайски банки с едва 2% разлика в спреда е страшно изгодно, даже съвчм изненадан.
4. В момента през advcash рублата се търгура почти на борсов курс, дори за простосмъртни. Курсът при Бинанс е с по-сериозен спред, малко над китайския, но бая под 7-8%.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Ти пък нищо не си разбрал до този момент . Що се мъчиш да пишеш . Това е толкова вярно , колкото ако кажеш че биткойна е 66 000 и никога не е ходил до 18 000
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Че украйна не иска да победи русия! Тя иска да изгони русия от своята земя!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Малко предположение от мен и от другите ми никове: Вероятно е отмъщение за Алеята на ангелите, нали?
"Наши деца попаднаха под кръстосан огън на фронтовата линия, така че ние ще избием вашите на 600 км. в тила".
Очаквах да напишеш "Ужасна грешка", "Непростимо" или "Децата не са таргет на руската армия".
Жив и здрав да си, с одобряващи осакатяването на деца не желая дискусия или спор или каквото и да е.
Всъщност , аз прочетох за едно момиче - ранено . За убити деца в Киев - не съм чел . А виж , в Алеята на ангелите лежат стотици - убити от твоите любимци . Одобрявайки действията им - все едно ти си ги убил .
Нищо абсолютно не ти желая . На мен си ми .... все равно
С русофили и путинофили няма как и да спориш , защото си все от грешната страна . За българофобите, нищо не мога да кажа , защото не познавам лично привърженици на Сорос , на ''америка за България '' или псевдодемократи - петоколонници .Last edited by FMZK; 27.06.2022, 19:21.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Колкото украйна ще победи във войната толкова и ейсъюза ще спечели иска.
Посочи ми един ПОБЕДИТЕЛ във война който да е платил РЕПАРАЦИИ !?!?!?
Посочи ми кога и на кого ФАЩ или сатаНАТО са ПЛАТИЛИ РЕПАРАЦИИ на унищожена от тях (погрешка) страна .....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Май само ти и другите ти никове не сте разбрали ''защо'' и ''какво '' . Ако се помолиш , лично ще ти обясня , защо е обстрелван Киев . И какво ще последва след това . И докъде ще стигне с обстрела могучая Рус
А това с ''пиячите на пяна за вана '' , неусещаш ли колко омаловажава и обижда любимия ти целокупен Запад и НАТО , които воюват чрез украинското месо . Тези ''пиячи на пяна за вана '' , нямат прегазване с 10 лендлииза , безчет милиарди и фашизирани обучени орди .
Напредват си бавно и темелно , като едновременно се занимават и с превъзпитание на Азовци
Май след пяната за баня ще пият и скоч , оттатък Ламанша .
Одеса , отдавна съм казал да я броите като Руска . Каквато винаги си е била де .
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
E togawa какво се оплакваш, по точно плачеш на чужд гроб без да знаеш къде му е главата и къде ху......... Ще си вземат парите от блокираните и толкова. Пито- платено
Коментар
�
Коментар