IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
    хаха,
    поглеждам банки.ру и кво да видя, повечето банки с днешна дата плащат гущерите 59-60, и продават 64-65…. уау , над 10% разлика с РЦБ и някакъв си никав марж от 7-8%, За препродажба на валута!!
    пак ще се повторя, за мен най-релевантен в тая ситуация е курса на банк оф чайна, който с днешна дата е “само” едни 2-3% над курса на РЦБ

сега, ако можеш сам да си отгововиш защо са тези гигантски разлики, предолагам след тва ще можеш да си отговориш и до колко реален е курса, който ни предлага РЦБ
    Каква е разликата между цкб и кой да е клон на задгранична банка- цкб трябва да работят за да спечелят, докатоклона звъни майка си- трябват ни .......... хиляди- милиони...........Съответно майката звъни в ецб и тя осигурява парите с лихва 0,00000000000%. Същата е работата с руските банки- трябва да работят- тоест да сложат някакъв марж с който да работят за да се издържат. Затова е толкова висок

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не знам каво ми джейкаш, но понеже цитираш мен да ти кажа - не не съм доволен от нашата демокрация, защото все още е пълни с комплексари, които припадат по рускии мир. хора без достойнство и чест, за които правото е на по-силния и без партия майка се чустват сираци.

ДС и производните и структури години наред ни дърпат към руския олигархичен модел и ако тебе Боко, Доган, Пеевски , Копейкин, Янев и тн и тн и тн хора те карат да се чустваш добре - мен ме дразнят.
      Tepxi , сигурно те ''джейка'' , защото знае че пишеш и от ника на Jey Gould. А хората заставащи зад Русия и ''рускии мир'' изобщо не са без достойнство и чест , нито пък комплексари . И изобщо не са политиците които си изброил .
      А какво ще правим сега , като мен ме дразнят хората , които теб те карат да се чувстваш добре . Всякакви псевдодемократи , привърженици на прайдове и 52 пола , почитатели на Сорос и Америка за България , всякакви западни елити и наглосакски политици - мен пък ме дразнят .
      Но не те питам арогантно ''а ти кой беше '',
      Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      А ти кой беше?

защото знам кой си

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Измислен е.
        Аве измислен е, ама е фалит. А фалита си е фалит, без значение, че е измислен. Най-богатата държава, вместо да води света - фалира.
        Last edited by better; 27.06.2022, 17:03.

Коментар

• хаха,
          поглеждам банки.ру и кво да видя, повечето банки с днешна дата плащат гущерите 59-60, и продават 64-65…. уау , над 10% разлика с РЦБ и някакъв си никав марж от 7-8%, За препродажба на валута!!
          пак ще се повторя, за мен най-релевантен в тая ситуация е курса на банк оф чайна, който с днешна дата е “само” едни 2-3% над курса на РЦБ

сега, ако можеш сам да си отгововиш защо са тези гигантски разлики, предолагам след тва ще можеш да си отговориш и до колко реален е курса, който ни предлага РЦБ

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Banki.ru

Избери си. Списък на всички банки в Русия. Няма ни една, в която да не можеш.

Наистина ви е многа ниско нивото.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Banki.ru

Избери си. Списък на всички банки в Русия. Няма ни една, в която да не можеш.

Наистина ви е многа ниско нивото.
            Снять в наличной валюте можно по-прежнему $10 000 или их эквивалент в евро. Сверх этой суммы валюту можно снять со своего счёта только в рублях. Конвертация в рубли проходит по курсу банка, который не может быть меньше официального курса ЦБ на день выдачи....

А за върнатия пощенски пакет от Беларус ако не вярваш можем да се хванем на бас на по 1000лв примерно и да дойдеш до Люлин да ти го покажа. Иначе за тегленето доскоро въобще не можеше, сега са ги " олабили" и вече можеш да изтеглиш 10 000 долара от СОБСТВЕНИТЕ си пари
            Last edited by X_Y; 27.06.2022, 18:07.

Коментар

не знам каво ми джейкаш, но понеже цитираш мен да ти кажа - не не съм доволен от нашата демокрация, защото все още е пълни с комплексари, които припадат по рускии мир. хора без достойнство и чест, за които правото е на по-силния и без партия майка се чустват сираци.

ДС и производните и структури години наред ни дърпат към руския олигархичен модел и ако тебе Боко, Доган, Пеевски , Копейкин, Янев и тн и тн и тн хора те карат да се чустваш добре - мен ме дразнят.
              Ето, сам ми казваш че, което е у нас, също не става. А руският олигархичен модел, си е руски проблем. Лошото е че, скачайки срещу тях, загърбваме нашите тук, и они си вършеят у нас, необезпокоявани от нищо.

Коментар

Джейка, ти доволен ли си, как се развиваме ние, с нашата си, "европейска Демокрация"? Ама честно?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Само Митрофанова му пречи на пълното щастие.
                  И мен ме дразни Митрофанова. И? Ами нищо, тя не е мой посланик, че аз да я отзовавам.

Коментар

• За дефолта.
                    Министерство финансов России полностью исполнило обязательства по выплате купонного дохода по еврооблигациям с погашением в 2026 и 2036 гг. на сумму 26,5 млн евро, однако международные расчетно-клиринговые системы не довели средства до инвесторов...

Коментар

Джейка, ти доволен ли си, как се развиваме ние, с нашата си, "европейска Демокрация"? Ама честно?
                      Само Митрофанова му пречи на пълното щастие.

Коментар

А ти кой беше?
                        Поредния анонимен борец за прокарване на руската 'демокрация' в РБ.

Коментар

А ти кой беше?
                          Аз всъщност ти помагам да не се излагаш съвсем. Те сега ти дадох възможност да се дисасоциираш от очевидна и безобразно елементарна лъжа. Да покажеш, че притежаваш някакво елементарно приличие и достатъчно интегритет.

Коментар

ти като видиш за подводния ракетоносец и спираш да четеш

казвам ти, че вероятно не само русите, а и западът не са подготвени за мащаба на тази война - та в този ред на мисли може да са казали ще ви дадем 1000 оръдия и тн и тн, но едно е да ги имаш на склад , а съвсем друго е да ги произведеш

вероятно всеки си пази резервите и не бърза да си измете складовете, защото после като се обади в Локхийд Мартин примерно е силно вероятно да получи отговор - зарити сме с поръчки записани сте и след 6 месеца ще ви кажем кога почваме...
                            ...ИМЕННО!
                            Ето, наистина ги разбираш нещата.

Коментар

Помниш ли как Москва беше супер адекватен ракетоносец, подготвен да отговори на всякакви атаки ?
                              Сега е подготвен, но на дъното.

В същия ред на мисли, западните държави е силно вероятно да нямат готови за пращане тези комплекси, които обещават щедро - те и да ги имат на въоръжение, после трябва да запълнят тези бройки. Оръжието е скъпо нещо и никой не го произвежда така да си стои... освен севернокорейците може би..

САЩ има да 'пести' и за Тайван.. даде ли всичко веднага на Украйна ще бъде като покана за Китайците да си вземат своето. Въобще нещата са мътни, а войната в Украйна е една огромна логистична задача за всички ангажирани страни.
                              Казаното от теб ме навежда на мисълта че, Западът де факто, НЕ Е тази Сила, която претендира, че е и, на практика, от десетилетия, е забравил, що е то поддържане на реално боеспособни въоръжени сили. А Щатите, покрай Тайван, ще се позъбят на Китай, ще поврякат но, да се въвлекат в пълномащабна война, едва ли. Трудно. Спомням си един лаф на Мао, подхвърлен на Хенри Кисинджър, когато той му рекъл че, "... при ядрена война, стотици милиони ще умрат."
                              Та, Мао му бил рекъл:
                              - Ние имаме да умрат и да останат. ВИЕ имате ли?

Коментар

Безумни и леснопровереми. Щото историята с анонимния "приятел от Беларус" няма как да я опроверга с факти.
                                А ти кой беше?
                                Last edited by X_Y; 27.06.2022, 15:55.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X