IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Коя информация - за унищожената бройка самолети, вертолети и катер ли? Може и да са го направили, но проблемът им е че не дават доказателства. Апропо, украинското изпълнение принципно е леко самоубийствено...
    А какво мислите за С400 в тая случка "Третий дивизион зенитных систем С-400 заступил на боевое дежурство в районе Евпатории в Крыму"
    Click image for larger version

Name:	s400auuu.jpg
Views:	1
Size:	49.4 КБ
ID:	3919674

Байрактари, изтребители си се шматкат насам-натам бомбят като на парад, над море? Ами ако беше планински терен
    Last edited by satz; 08.05.2022, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      За 9 май Путин май ще трябва да се задоволи със стратегическата победата във великата битка за Попасна

Пак по-добре от нищо. А масираното отстъпление при Харков просто ще го замете под килима. Така виждам нещата...

[ATTACH=CONFIG]n3919662[/ATTACH]
      Аз просто съм възхитен от стратегическите и тактическите ви постижения. Дума да няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
        Бай Дън казва, че голямата инфлация в момента в САЩ, поскъпването на бензина - се дължи (70 %) на Путин...

Нерде Ямбол " нерде Стамбул...

Цените на бензина, на тока и всичко по веригата - скача... От 40 години не е имало подобна ситуация.в САШ. Основният лихвен % бори голямата инфлация...

И аз смятам така: Путин е виновен.
        .
        Защо Бай Дън не налее малко пари в Украйна? Със сигурност ще пребори инфлацията. Нали съм прав?

В Германия и Франция да не би да е по-различно?
        Ами аз това гледам, преборил я, та цъфнали и вързали. Лош Путин, лош!
        ...и много адекватен Бай Алцхаймер. Аха.

Коментар

• Британски журналист от "Телеграф" говори, че много (достатъчно) дестинации,, които зависят от руските туристи - са пред огромни загуби... Руснаците харчели на поразия... Абе, дали не ни лъже този журналист? Зная, че руснаците няма какво да ядат, а този ме убеждава.... и още, че...

...Кипър били зле, защото 1/4 от туристите били (видите ли) руснаци.... И това го не вярвам!

За Италия, Чехия, Франция - изобщо да не ме омайва! Без руснаци да си добре..
          Черна гора пък от години привличала руснаци...

Тия не са добре! Руснаците да бедни и такива почивки НЕ правят! (и от мен да го знаете!)

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не знам защо очакваш да коментирам- паднали са им някакви танкове- избомбили ги- бият и едните и другите. Проблемът е за украинците, че валякът макар и на първа скорост върви и по някое време ще ги прегази
            Тъй тъй от февруари гледам, влизаш и в Одеса
            те ти още един факт - с артилерия укрите са унищожили понтонен мост - на кадрите снаряди извън целта - няма! Може да сравниш с много по-големия мост тройно атакуван от путлерите току виж вярно събереш 2+2

Коментар

• Бай Дън казва, че голямата инфлация в момента в САЩ, поскъпването на бензина - се дължи (70 %) на Путин...

Нерде Ямбол " нерде Стамбул...

Цените на бензина, на тока и всичко по веригата - скача... От 40 години не е имало подобна ситуация.в САШ. Основният лихвен % бори голямата инфлация...

И аз смятам така: Путин е виновен.
              .
              Защо Бай Дън не налее малко пари в Украйна? Със сигурност ще пребори инфлацията. Нали съм прав?

В Германия и Франция да не би да е по-различно?

Коментар

• За 9 май Путин май ще трябва да се задоволи със стратегическата победата във великата битка за Попасна

Пак по-добре от нищо. А масираното отстъпление при Харков просто ще го замете под килима. Така виждам нещата...

Click image for larger version

Name:	Popasna.jpg
Views:	2
Size:	38.8 КБ
ID:	3919662
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

А то на този остров има ли живи хора- и едните и другите бомбят едно парче земя колкото човешка длан
                  Който контролира острова, контролира тази част от Черно море
                  докато Масква беше цял им беше лесно на руснаците, осигуряваше им ПВО, но вече няма
                  няма такъв позор, с над 40 кораба да загубиш морски контрол от страна с 2 катерчета

Коментар

Предполагам идеята на mikomikov е, че като дойдат да ни окупират русите и ще цъфнем и вържем

Без майтап, но голяма част от лумпените и калпазаните симпатизиращи на тез мошеници точно това си мислят, че пак ще могат да лежат и пърдят, а "простите" да бачкат за 100 лв.

Коментар

В Украйна вече всички мразят руснаците в червата. Вчера гледах интервю с родителите на украйнско момиче, което за изнасилвали групово, издевателствали са, и накрая са я застреляли от упор пред родителите ѝ.

Те са рускоговорящи. Но бащата каза, че му е гнусно да говори руски, ще научи украински и няма да говори на руски.

Руссикий мир. Амин!
                      Ари ве, сериозно ли?

Коментар

• Предполагам идеята на mikomikov е, че като дойдат да ни окупират русите и ще цъфнем и вържем

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Условията са едни и същи навсякъде, дори в матушка (най-богата страна на света) условията за огромната част от населението са кофти. Който е калпаФ и проЗ, винаги ще живее зле и винаги ще го манипулират и лъжат мошеници като, СидероФ, Копейкин, Каракачан и др. На мен за такива, хич не ми е жал.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Вие сте варниците (с Дъри) - много обичате това определение, ще го получавате.

Нема да се препирам с теб за 10-те години.ТК 80 са все още "бетон", въпреки и без климатик, но зареждат 120 литра и вървят "като трактор"

Никога не се оплаквам от моите доходи, а за "вас" (които и да включваш като говорител) - ми е все едно...

Неприятното е, че има много други хора, вън от форума., които не могат да се похвалят с някакви успехи, именно поради кофти условията за повече от хората, които живеят в тая страна.

Изключвам Дъри, защото те е там от любов към френския...
                          Условията са едни и същи навсякъде, дори в матушка (най-богата страна на света) условията за огромната част от населението са кофти. Който е калпаФ и проЗ, винаги ще живее зле и винаги ще го манипулират и лъжат мошеници като, СидероФ, Копейкин, Каракачан и др. На мен за такива, хич не ми е жал.

Коментар

• В Украйна вече всички мразят руснаците в червата. Вчера гледах интервю с родителите на украйнско момиче, което за изнасилвали групово, издевателствали са, и накрая са я застреляли от упор пред родителите ѝ.

Те са рускоговорящи. Но бащата каза, че му е гнусно да говори руски, ще научи украински и няма да говори на руски.

Руссикий мир. Амин!

Коментар

• Не мисля, че ще направят нещо за 9 май. По принцип на война да правиш нещо за някаква дата не е много умно. Остави русите да се пънат да правят нещо за датата, някакви отчаяни атаки, които да им струват скъпо. Това е тактиката сега в Донбас. Времето за мощна контратака ще дойде.

Инак около Харков нещата вървят добре и градът вече е извън радиуса на руската артилерия. Съвсем скоро харковчани ще могат да отдъхнат.

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                              Наближава 9 май, очаквам укрите да направят нещо, отлагано дълго време за да може унижението да е пълно. Вие как мислите ще има ли "заря"?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Хе, ватинчо толко кукаречи за новини от Изюм, пък никакъв коментар,
                                те му още от там https://twitter.com/UAWeapons/status...Cy8aWprKIqAAAA
                                Не знам защо очакваш да коментирам- паднали са им някакви танкове- избомбили ги- бият и едните и другите. Проблемът е за украинците, че валякът макар и на първа скорост върви и по някое време ще ги прегази

Коментар

Working...
                                X