Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ще ни продават евтино и гарантирано нефт и газ. Не налагант измислени ел автомобили и зелени сделки. Не понасят джендър идеологията и сороските НПО-та.
Аз искам евтина енергия. Не искам ел автомобили и не искам да ми ограничават консумацията. Не понасям джендър идеологията и сороските НПО-та.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеДобре, въпрос към защитниците на Русия, включително и вечерната смяна....ще посочите ли един руски интерес, който би донесъл нещо добро и за България?
Аз искам евтина енергия. Не искам ел автомобили и не искам да ми ограничават консумацията. Не понасям джендър идеологията и сороските НПО-та.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Зеленски изби де що имаше наборници и запасняци в Украйна... Затова сега тичат по градинките да ловят тинейджъри и дебнат по селата пред църквите да хванат някой мъж след службата... Да има за месомелачката, че ако отстъпят още малко, ще стане съвсем ясна работата и ще вземат да секнат помощите от запада... Вместо да седне да преговаря през първата седмица... Или втората седмица... или третата седмица... или когато и да е.. вместо да хленчи за още и още оръжия - къде отиват тия оръжия, колко попиляха и колко продадоха на черния пазар, че все не им стигат? Да не дава господ да ти насадят такъв "лидер"... ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Въпрос на време е съпругите и майките на загиналите войничета да потърсят сметка за близките си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеДобре, въпрос към защитниците на Русия, включително и вечерната смяна....ще посочите ли един руски интерес, който би донесъл нещо добро и за България?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbriko, как ще емитираш пари за себе си ? Ти нямаш право по закон, държавата само има право да емитира пари. Въобще не си наясно с финансовата система и как се създават парите и какво е тяхното предназначение. Не в Русия, ниски са данъците в Китай не знаеш ли ? Представи си до 50 хиляди доход там не плащат никакъв данък по закон и зле ли са, икономиката им не е ли най добрата ? Не Русия , а Китай ако се затвори икономически ще върнат всички в ерата преди компютрите, след 10 години компютъра ти все ще се повреди, нов няма откъде да си купиш и няма да ползваш компютър и интернет.Най-богатите държави с население чийто живот не означава НИЩО! Не благодаря!
Last edited by briko; 09.07.2022, 21:20.
Коментар
-
briko, как ще емитираш пари за себе си ? Ти нямаш право по закон, държавата само има право да емитира пари. Въобще не си наясно с финансовата система и как се създават парите и какво е тяхното предназначение. Не в Русия, ниски са данъците в Китай не знаеш ли ? Представи си до 50 хиляди доход там не плащат никакъв данък по закон и зле ли са, икономиката им не е ли най добрата ? Не Русия , а Китай ако се затвори икономически ще върнат всички в ерата преди компютрите, след 10 години компютъра ти все ще се повреди, нов няма откъде да си купиш и няма да ползваш компютър и интернет.D.Y.F-091066
Коментар
-
Борис Джонсън си отиде . Отиде си завинаги от политиката . Заради невъзможноста да се справи с Путин , чрез пудела си Зеленски .
Путин - Джонсън 1:0
Резултата ще стане Много : 0 . Много други също ще си идат . Някой не само от политиката .
Свикавайте платени русофоби . Никога няма да победи вашия глобалистичен многополов свят . Никога вашата словестна плява няма да хване декиш сред българското население . България е със Русия , въпреки продажните действия на малоумното правителство на Киро Простото .
Той Киро Брейка по умен от Хартвартския
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbriko, не аз съм фен на Зе. Данъците трябва да са много ниски, дори фиктивни, държавата трябва да се поддържа с емитиране на свежи пари, чисто нови. Каква държава е тази която не може да си емитира пари да си посреща разходите, а се занимава с преджобване на гражданите си - данък на данъка на данъка..минимална заплата и други глупости.
- 1 like
Коментар
-
briko, не аз съм фен на Зе. Данъците трябва да са много ниски, дори фиктивни, държавата трябва да се поддържа с емитиране на свежи пари, чисто нови. Каква държава е тази която не може да си емитира пари да си посреща разходите, а се занимава с преджобване на гражданите си - данък на данъка на данъка..минимална заплата и други глупости.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbriko, те имат работа от дъжд на вятър, за месеца не може да изкара 5000. Дори са зле финансово, преди си купуваха нови и големи апартаменти..можеха, сега не могат да си купят коли за работа по нови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbriko, те имат работа от дъжд на вятър, за месеца не може да изкара 5000. Дори са зле финансово, преди си купуваха нови и големи апартаменти..можеха, сега не могат да си купят коли за работа по нови.))
Коментар
Коментар