Първоначално изпратено от neon7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Няма нужда да си говориш с никой, трендовете в продажбите на коли и инсталациите на нови енергийни мощности се вижда с просто око.Last edited by national power; 21.04.2022, 11:05.
Коментар
-
Поправка, те не вярват че цар путин ще ги залее с пари, а че всички ще обеднят и ще им вземат имотите и парите като след Девети, а тях ще назначат за копои, да си върнат за униженията и бедността. Няма значение че пак ще са бедни, важното е че другите ще са още по-зле.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
И това е така, но има и такива къде се дуят, че са специалисти, пък още им чакаме отговора на: Как се включват 200Мвт товар? (не - не е ЦЪК и са включени 200Мвт )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Пак те питам: Каква е алтернативата?!?
Хубаво, имаме проблеми и те са очевидни.
Какво следва? Излизане от НАТО и ЕС? Супер, за няма и пет години процеса ще е финализиран. А после?
Какво предлагаш? (в няколко изречения, не те карам да пишеш цялостна стратегия за развитие на страната)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми какво да се чудя то тука повечето глупаци са с образование Гугъл и Ютюб.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз друго не разбирам - допреди месец имаше YouTube в Русия.
Има стотици клипове за разходка в руски градове, пътуване по руските пътища, има показване на руски домове. Буквално руския начин на живот, архитектура, храна и инфраструктура са видими с два клика.
Имат градове, при това средно големи, които приличат на малко по-чисто Търговище (факт е, че рядко видях боклук където и да е, това ми направи добро впечатление, и говори доста зле за нас).
Дори основните им пътища са с по 2 ленти в посока.
Заводи и индустрия са в ръцете на едни 1000 човека, всичко друго живее между два етилови гълтока.
Защо никой не проверява къде иска да отиде?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Всеки който има сапстрени парици е добре бързо да прецени в какво материално нещо да ги вложи.Дървения материал на греди от 250 лв кубика миналата година пролетта сега е над 7-800лв кубика.Само материалните активи ще запазят донякъде стойноста си..........Фиат парите ще се зануляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяТ.Както беше в България през 97-ма.
- 1 like
Коментар
-
Поредният разговор със звездите.Нито съм Путинофил нито в рода на майка ми нито в този на баща ми има комунисти говоря за най обикновени партийци камо ли величия.Никога не съм заемал какъвто и пост да е при пионерите и комсомолците в партия никога не съм членувал.Иначе си прав от тоя модел има доволни.И за тях е важно те да лапат това че вече сме под шест милиона няма никакво значение това че бабите и дядовците им майките и бащите им тънат в мизерия и мрат като мухи не ги интересува,Важното е дебелото чирво да е пълно с банани и да има тоалетна хария.Това че живеят в кочина че децата им се дрогират че всеки идиот може да ги прегази безнаказано на пешехорна пътека няма значение важно е дебелото чирво да е пълно с банани.Дебили които ламтят за коли пари педерастки дрешки от мола и моренце в Гърция...Кухи лейки
Хубаво, имаме проблеми и те са очевидни.
Какво следва? Излизане от НАТО и ЕС? Супер, за няма и пет години процеса ще е финализиран. А после?
Какво предлагаш? (в няколко изречения, не те карам да пишеш цялостна стратегия за развитие на страната)
- 2 Харесвания
Коментар
-
То това са путинофилите у нас:
- синове и дъщери на бивши соц величия и активни борци, които тъжат за благините на червената книжка и превъзходството над обикновения българин.
- бивши военни, които постоянно слушат Любе и сънуват победа над НАТО и славянска уния с Православна Русия (чиято армия поне половината вече вика "Аллах Акбар!" преди бой, ама айде).
- мързеливи, неграмотни и некадърни, които са в шок, че не са милионери и са убедени, че ако сменим модела, ще им изсипват пари директно пред вратата на панелката с чували.
То като цяло няма изненада - доволните от модела искат той да остане, недоволните от модела искат да се смени.
Разумните недоволни от модела, които обаче знаят, че той няма алтернатива поне към момента, са малко, траят си и не им се чува гласа, а те са най-близо до истината.Last edited by national power; 21.04.2022, 10:34.
- 1 like
Коментар
-
Поправка, те не вярват че цар путин ще ги залее с пари, а че всички ще обеднят и ще им вземат имотите и парите като след Девети, а тях ще назначат за копои, да си върнат за униженията и бедността. Няма значение че пак ще са бедни, важното е че другите ще са още по-зле.
Има стотици клипове за разходка в руски градове, пътуване по руските пътища, има показване на руски домове. Буквално руския начин на живот, архитектура, храна и инфраструктура са видими с два клика.
Имат градове, при това средно големи, които приличат на малко по-чисто Търговище (факт е, че рядко видях боклук където и да е, това ми направи добро впечатление, и говори доста зле за нас).
Дори основните им пътища са с по 2 ленти в посока.
Заводи и индустрия са в ръцете на едни 1000 човека, всичко друго живее между два етилови гълтока.
Защо никой не проверява къде иска да отиде?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не бе, вечно ще караме само на петрол, газ и въглища, друго нема как да има, и развитие не е възможно.
Само да попитаме плахо - а какво правим като свършат?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение- мързеливи, неграмотни и некадърни, които са в шок, че не са милионери и са убедени, че ако сменим модела, ще им изсипват пари директно пред вратата на панелката с чували.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Боби научи ме и мен да си говоря със звездите
- 1 like
Коментар
Коментар