IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
    Както винаги, управляващите се намират на върха на стълбата. Повярвали си, хвалещи се един друг, убедени, че няма никой над тях. И естествено, презиращи от все душа тези, които са по-долу. Народът. Както те го наричат вече – плебса. Кирил Петков, ДБ, ИТН, БСП, както и ГЕРБ, не се интересуват от българите. Какво значение има някакъв си народ?

Днес Комисията по външна политика одобри да се прати оръжие в Украйна. Като помощ, разбира се. Нали затова ни се натресе украинския външен министър да настоява да им изпратим оръжие.

Това, което ме изумява, че тези хора в управлението явно нямат никакъв досег с обикновените хора. Или толкова се чувстват защитени от покровителите си – от Козяк, от „Америка за България“ и онези, богоизбраните, че не се страхуват какво ще кажат хората.

А ние – българите, не искаме да се праща оръжие на Украйна. Не искаме да се набъркваме в тази война. Не искаме дори санкции срещу Русия, защото те тежат не на Путин, а на нас – българите. И това всеки един от нас го усеща по джоба си. Изпращането на оръжия за Зеленски означава дългосрочно влошаване на отношенията с Руската федерация. И дори русофобите трябва да признаят, че газ, петрол, стомана и други таквиз важни нещица, ги внасяме предимно оттам. Докато не си открием нефтено и газово находище в Тутракан например, по-добре да не се правим много на отворени.

И защо управляващите не слушат народа? Защо го наричат плебс, е ясно – защото знаят, че властта им не е от народа, а от други. Само, че истината е друга. Народът, когато осъзнае силата си и когато се събуди, може да ги помете като ураган. Никой, който се е самозабравил във властта, не е свършил добре.

Подготвят поредното предателство към българския народ. Ние не се интересуваме какво Кирил Петков е обещал на Мустава, на Зеленски, на Брюксел и прочие. Ние не се интересуваме от оплетените като в латинодрама отношения в управляващата коалиция. Ние не се интересуваме колко декларации и клетви ще прочетат от трибуната на Народното събрание.

Ние настояваме да се чуе гласът на хората! Не на тези, които са на заплата към „Америка за България“, а на българите. На тези българи, които цял живот са работили за тази държава, които са давали клетва в българската армия, които са готови на всичко за Родината си. Този глас е гласът, който трябва да Ви води!

И Ви гарантирам, че ще направим всичко, за да Ви спрем! Защото сте вредни за България!

Единствената помощ, за която съм съгласна да изпратим на Зеленски, е да ламинираме чертежите на Кефките и с една синьо-жълта панделка в папка с американското знаме да ги изпратим в Киев!

Елена Гунчева
    Как може да копираш писквил от тая същата дето преди 5 год нарича Путин злодей а Русия диктатура.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Няма нужда да си говориш с никой, трендовете в продажбите на коли и инсталациите на нови енергийни мощности се вижда с просто око.
      Ми с очилата гледам из Плевен една не съм видял..ма то щото нема програмисти тука и ние сме бивши военни и соц величия...Ей го и гелосаният Кирчо у Ловеч ше ги праи.Иска им 25000 евро засега...Голем наплив ще има всички пенсионери са се записали...не мога да се доредя от тях.Не знам в кой облак летиш имай предвид само че сблъсъка със Земята ще е убийствен за теб.
      Last edited by national power; 21.04.2022, 11:05.

Коментар

Поправка, те не вярват че цар путин ще ги залее с пари, а че всички ще обеднят и ще им вземат имотите и парите като след Девети, а тях ще назначат за копои, да си върнат за униженията и бедността. Няма значение че пак ще са бедни, важното е че другите ще са още по-зле.
        Ха ха ха бе отде тия евроатлантически простотии в главите ви бе хора..Тая пропаганда съвсем ви е изпила мозъците.

Коментар

• Бе оня ден рашките обявиха голямо настъпление на Донбас, пък още с една превзета крепостичка не са се похвалили,
          даже ватето мълчи.

Гледам им ударите по Азовсталь - пълна безидейност, на терен няма никой. Мюнхаузенова ще доди тая атака

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

И това е така, но има и такива къде се дуят, че са специалисти, пък още им чакаме отговора на: Как се включват 200Мвт товар? (не - не е ЦЪК и са включени 200Мвт )
            Аз не съм тук за да образовам глупендери.То е и невъзможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Пак те питам: Каква е алтернативата?!?
              Хубаво, имаме проблеми и те са очевидни.
              Какво следва? Излизане от НАТО и ЕС? Супер, за няма и пет години процеса ще е финализиран. А после?

Какво предлагаш? (в няколко изречения, не те карам да пишеш цялостна стратегия за развитие на страната)
              Самостоятелен път на развитие и неутралитет.Никакво участив в никакви военни съюзи.Никакво репчене на съседни държави. най вече Македония.Разбирателство с всички съседни държави и с целият свят..Образование стабилно и сериозно образование насочено към всеки от нас да разбере че власт му е дадена да оправя само себе си...Да спре тая материална лакомия за трупане на още и още..Издигане на духа над матеията..Здрави закони и тяхното налагане особено срещу крадците..Ние трябва да проумеем че сами трябва да оправим държавата си а не да чакаме някой нещо да направи и най вече отвън...Край на модела аз съм с ЕС щото ми пълни червото другите еби и майката и обратното аз съм с Русия или Китай щото те ми пълнят червото...Ние категорично трябва да вземем кормилото на живота си в наши ръце и да спрем да се кланяме на тоя или оня.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми какво да се чудя то тука повечето глупаци са с образование Гугъл и Ютюб.
                И това е така, но има и такива къде се дуят, че са специалисти, пък още им чакаме отговора на: Как се включват 200Мвт товар? (не - не е ЦЪК и са включени 200Мвт )

Коментар

Аз друго не разбирам - допреди месец имаше YouTube в Русия.
                  Има стотици клипове за разходка в руски градове, пътуване по руските пътища, има показване на руски домове. Буквално руския начин на живот, архитектура, храна и инфраструктура са видими с два клика.

Имат градове, при това средно големи, които приличат на малко по-чисто Търговище (факт е, че рядко видях боклук където и да е, това ми направи добро впечатление, и говори доста зле за нас).
                  Дори основните им пътища са с по 2 ленти в посока.
                  Заводи и индустрия са в ръцете на едни 1000 човека, всичко друго живее между два етилови гълтока.

Защо никой не проверява къде иска да отиде?!?
                  Ми какво да се чудя то тука повечето глупаци са с образование Гугъл и Ютюб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Всеки който има сапстрени парици е добре бързо да прецени в какво материално нещо да ги вложи.Дървения материал на греди от 250 лв кубика миналата година пролетта сега е над 7-800лв кубика.Само материалните активи ще запазят донякъде стойноста си..........Фиат парите ще се зануляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяТ.Както беше в България през 97-ма.
                    Какво ще стане с дълговете според теб ?

Коментар

Поредният разговор със звездите.Нито съм Путинофил нито в рода на майка ми нито в този на баща ми има комунисти говоря за най обикновени партийци камо ли величия.Никога не съм заемал какъвто и пост да е при пионерите и комсомолците в партия никога не съм членувал.Иначе си прав от тоя модел има доволни.И за тях е важно те да лапат това че вече сме под шест милиона няма никакво значение това че бабите и дядовците им майките и бащите им тънат в мизерия и мрат като мухи не ги интересува,Важното е дебелото чирво да е пълно с банани и да има тоалетна хария.Това че живеят в кочина че децата им се дрогират че всеки идиот може да ги прегази безнаказано на пешехорна пътека няма значение важно е дебелото чирво да е пълно с банани.Дебили които ламтят за коли пари педерастки дрешки от мола и моренце в Гърция...Кухи лейки
                      Пак те питам: Каква е алтернативата?!?
                      Хубаво, имаме проблеми и те са очевидни.
                      Какво следва? Излизане от НАТО и ЕС? Супер, за няма и пет години процеса ще е финализиран. А после?

Какво предлагаш? (в няколко изречения, не те карам да пишеш цялостна стратегия за развитие на страната)

Коментар

То това са путинофилите у нас:

- синове и дъщери на бивши соц величия и активни борци, които тъжат за благините на червената книжка и превъзходството над обикновения българин.
                        - бивши военни, които постоянно слушат Любе и сънуват победа над НАТО и славянска уния с Православна Русия (чиято армия поне половината вече вика "Аллах Акбар!" преди бой, ама айде).
                        - мързеливи, неграмотни и некадърни, които са в шок, че не са милионери и са убедени, че ако сменим модела, ще им изсипват пари директно пред вратата на панелката с чували.

То като цяло няма изненада - доволните от модела искат той да остане, недоволните от модела искат да се смени.

Разумните недоволни от модела, които обаче знаят, че той няма алтернатива поне към момента, са малко, траят си и не им се чува гласа, а те са най-близо до истината.
                        Поредният разговор със звездите.Нито съм Путинофил нито в рода на майка ми нито в този на баща ми има военни и комунисти говоря за най обикновени партийци камо ли величия.Никога не съм заемал какъвто и пост да е при пионерите и комсомолците в партия никога не съм членувал.Иначе си прав от тоя модел има доволни.И за тях е важно те да лапат това че вече сме под шест милиона няма никакво значение това че бабите и дядовците им майките и бащите им тънат в мизерия и мрат като мухи не ги интересува,Важното е дебелото чирво да е пълно с банани и да има тоалетна хария.Това че живеят в кочина че децата им се дрогират че всеки идиот може да ги прегази безнаказано на пешехорна пътека няма значение важно е дебелото чирво да е пълно с банани.Дебили които ламтят за коли пари педерастки дрешки от мола и моренце в Гърция...Кухи лейки
                        Last edited by national power; 21.04.2022, 10:34.

Коментар

Поправка, те не вярват че цар путин ще ги залее с пари, а че всички ще обеднят и ще им вземат имотите и парите като след Девети, а тях ще назначат за копои, да си върнат за униженията и бедността. Няма значение че пак ще са бедни, важното е че другите ще са още по-зле.
                          Аз друго не разбирам - допреди месец имаше YouTube в Русия.
                          Има стотици клипове за разходка в руски градове, пътуване по руските пътища, има показване на руски домове. Буквално руския начин на живот, архитектура, храна и инфраструктура са видими с два клика.

Имат градове, при това средно големи, които приличат на малко по-чисто Търговище (факт е, че рядко видях боклук където и да е, това ми направи добро впечатление, и говори доста зле за нас).
                          Дори основните им пътища са с по 2 ленти в посока.
                          Заводи и индустрия са в ръцете на едни 1000 човека, всичко друго живее между два етилови гълтока.

Защо никой не проверява къде иска да отиде?!?

Коментар

Не бе, вечно ще караме само на петрол, газ и въглища, друго нема как да има, и развитие не е възможно.
                            Само да попитаме плахо - а какво правим като свършат?
                            Никога няма да свършат. И климатичните промени заради човешка дейност са измама .

Коментар

- мързеливи, неграмотни и некадърни, които са в шок, че не са милионери и са убедени, че ако сменим модела, ще им изсипват пари директно пред вратата на панелката с чували.

Коментар

Боби научи ме и мен да си говоря със звездите
                                Няма нужда да си говориш с никой, трендовете в продажбите на коли и инсталациите на нови енергийни мощности се вижда с просто око.

Коментар

Working...
                                X