IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Този род маргинали са само на думи за русия, броя емигранти към матушката им показва реално колко от тях искат руско робство.
    Тяхната мечта е да станат местните гаулайтери и да колят и бесят, няма значение че всички ще са бедни, важното е че ще станат значими. Това е надеждата която русия продава на маргиналите по цяла Европа, не само в България. Електората на Льо Пен какви хора мислиш че са?
    То това са путинофилите у нас:

- синове и дъщери на бивши соц величия и активни борци, които тъжат за благините на червената книжка и превъзходството над обикновения българин.
    - бивши военни, които постоянно слушат Любе и сънуват победа над НАТО и славянска уния с Православна Русия (чиято армия поне половината вече вика "Аллах Акбар!" преди бой, ама айде).
    - мързеливи, неграмотни и некадърни, които са в шок, че не са милионери и са убедени, че ако сменим модела, ще им изсипват пари директно пред вратата на панелката с чували.

То като цяло няма изненада - доволните от модела искат той да остане, недоволните от модела искат да се смени.

Разумните недоволни от модела, които обаче знаят, че той няма алтернатива поне към момента, са малко, траят си и не им се чува гласа, а те са най-близо до истината.

Коментар

В най-близко бъдеще (до 10 години) повече от половината нови коли, а в много европейски страни и 100% ще са електрически, а пика на производство на петрол ще е вече преминат. Дори и в България ще са над 50% продажбите на ел. коли. След 100 години няма как да знам, а и не ме интересува.
      Боби научи ме и мен да си говоря със звездите

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Само ЕДНА Sarmat може да носи полезен товар, способен да унищожи суша "с размерите на Тексас или Франция".
        [ATTACH=CONFIG]n3912501[/ATTACH]

U.S. Capitol Police

@CapitolPolice

УПРАЖНЕНИЕ: Тази сутрин работим с нашите федерални, щатски и местни партньори по рутинна евакуация на територията на Капитолия на САЩ. Моля, не се тревожете, ако видите аварийни превозни средства и ниско летящи хеликоптери.

Само Путин да погледне към червеното куфарче и краварите изкупуват тоалетната хартия, иначе са бабаити.
        Признавам им много са добри в измамите и в кражбите.Ей ги украинските глупаци им се хванаха на въдицата и са ше надуват каваля....Иначе къде са отишли навсякъде са ги били.Само ние тука има се дупим и раболепничим...САЩ никога ама никога няма да посмее да се бие с Русия никога..Европейските идиоти изобщо няма да ги коментирам

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

През сегашният ни живот ще е така.А дали и кога ще свършат не е наша работа..Та съсредоточи се към настоящето и най близкото бъдеще а не лапай мухите какво ще е след 100.
          В най-близко бъдеще (до 10 години) повече от половината нови коли, а в много европейски страни и 100% ще са електрически, а пика на производство на петрол ще е вече преминат. Дори и в България ще са над 50% продажбите на ел. коли. След 100 години няма как да знам, а и не ме интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Няма отърване от глупостта.Тя е могъща сила и е непобедима......
            Невежеството + глупостта е силата Е те има селяни още не знаят, че над 5000м. рядко има облаци

Коментар

Боби ти май се напика.Никога не съм имал подобни желания.Мераци да ставам фактор богаташ да коля и беся нямам.Само не искам да ми налагат как да живея и какво да мисля.
              Нямах предвид конкретно тебе, а множеството бивши старшини, партийни секретари и всякаква паразитна сволоч, която разрешава/забранява какво ли не от почивки, жилища, места за самозадоволяване, пътуване, следване и прочие. За такива е ясно защо искат пак руско робство, не ми е ясно обаче за тебе, като си го виждал и си бил потърпевш от подобни простаци с власт.

Коментар

• Ех, спорове. На Запад ли сме , на Изток ли сме. А ние сме там,където сме. Близко бяхме до ставане на република на .... няма нужда. Националния ни интерес трябва да се бъде наш....макар няма как той да не е съобразен в рамката на геополитиката. Ясно е , че Русия ще е изолирана, ясно е че рано или късно отново ще се включи в пазара и в контакта си с цяла Европа ---- но хайде да не е с извиване на ръце, бомби и заплахи. Ясно е, че е либералния западен модел има недостатъци и съвършен модел не съществува. Но е по-добър от онзи дето бяхме 45г. ( с все кусурите си). Нека като общество искаме да вземем от доброто наясякаде и си го отгледаме тук. Проблемите ни - основните са демография и икономика. Съдебна система и гражданско общество. А разпиляваме ресурс в какво ли не , вместо да се хванем яко за работа...всички !

Коментар

Не бе, вечно ще караме само на петрол, газ и въглища, друго нема как да има, и развитие не е възможно.
                  Само да попитаме плахо - а какво правим като свършат?
                  През сегашният ни живот ще е така.А дали и кога ще свършат не е наша работа..Та съсредоточи се към настоящето и най близкото бъдеще а не лапай мухите какво ще е след 100.

Коментар

Този род маргинали са само на думи за русия, броя емигранти към матушката им показва реално колко от тях искат руско робство.
                    Тяхната мечта е да станат местните гаулайтери и да колят и бесят, няма значение че всички ще са бедни, важното е че ще станат значими. Това е надеждата която русия продава на маргиналите по цяла Европа, не само в България. Електората на Льо Пен какви хора мислиш че са?
                    Боби ти май се напика.Никога не съм имал подобни желания.Мераци да ставам фактор богаташ да коля и беся нямам.Само не искам да ми налагат как да живея и какво да мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Затова ти казвам, че ние без гражданска война няма да минем.
                      Ето ме мен - не желая да живея в Беларус на Балканите, не искам да сме управляват руснаци, харесва ми да получавам заплата, сравнима с европейските и не желая децата ми да растат в държава-сателит на Русия.
                      Ето те и теб - ти си харесваш Русия, харесваш как живее обикновения руснак, не одобряваш западните заплати, коли и техника и не ти трябва ЕС и НАТО.

Как по-точно ще съжителстваме в една държава?
                      Как аз и ти ще имаме представителство във властта, което да взима и решения?

Като Ванга е говорила за отцепване на територия от България, дали наистина е говорила за Кърджали, или май по-скоро за Варненска Народна Република ...
                      Много ми е интересно как разбра аз какво харесвам?Може би си получил просветление Свише?Да аз не харесвам западният начин на живот.Относно начина на живот в Русия нямам никаква представа за това и поради този факт не знам дали го харесвам...За теб смисъла на живота е дебелото черво то трябва винаги да е пълно.Но както се оказва в живота се случва онова което най малко желаеш.Според мен ти си назобен с евроатлантическа помия не си прочел една книга през живота си и живеш в някакъв си твой си свят...Правиш ли разлика между това което искаш и това което ти е необходимо за да живеш?Че и на децата си определяш какво искат и как да живеят???Ще ме уморите от смях тва празноглавците...

Коментар

Ето ме мен - не желая да живея в Беларус на Балканите, не искам да сме управляват руснаци, харесва ми да получавам заплата, сравнима с европейските и не желая децата ми да растат в държава-сателит на Русия.
                        Ето те и теб - ти си харесваш Русия, харесваш как живее обикновения руснак, не одобряваш западните заплати, коли и техника и не ти трябва ЕС и НАТО.

Като Ванга е говорила за отцепване на територия от България, дали наистина е говорила за Кърджали, или май по-скоро за Варненска Народна Република ...

Коментар

Ха ха ха ма разбира се че Европа може без руския газ и нефт както и без руските суровини...В ход са най новите европейски разработки как от нищо да направим нещо ха ха ха ..Какво ще произвежда Европа какво ще яде с какво ще се отоплява?Как ще живеят обикновените хора.....Струва ми се че ще има смяна на политиците и завъртане на дупарата към Путин...Той няма да отстъпи и ще смаже Украйна и по точно Запада в Украйна.Европа за съжаление се управлява от идиоти които нямат никаква връзка с реалността.Те си живеят в техен свят в който тока е зелен Путин е ликвидиран и тече мед и масло....Време е да затворите фабриката за евроатлантически илюзии и небивалици.Нашето място не е на Запад ние нямаме нищо общо с тая измет крадлива уродлива сатанинска...която на всичкото отгоре ни и презира и смята че е над нас....Съжалявам всички евроатлантически глупаци които много искат Запада да ги обича и са готови са майките си и децата си да продадат за това.

Коментар

След 5г сигур ще има промяна на планетата Земя и денонощно и целогодишно ще грее слънце над фотоволтаичните панели и ще духа вятър но само тама къде са вярътните мелници.Дори облаците ще ги заобикалят....Технологиите толкова ще напреднат че човека няма да работи и ще има всичко каквото си иска на корем...Та какво ти е интересно тия райони знаем чии колонии са били...Според Закона за баланса тия 500 милиона че отидат на гости на колонизаторите си щото тоя дълг трябва да се връща.То не може само да се крадне и граби.Нашенският идиот отива на Запад гледа едни хубави сгради и дворци и се кефи но не си дава сметка какво стои зад тази красота.Колко смърт робски труд кражби и грабежи...Ако може да си даде сметка тъпанаря едва ли ще се кефи на това.Ние българите никога не сме държали роби не сме грабили чужди територии и ибивали за удоволствие...Ние дадохме писменост и букви на 500 милиона народ..Ние ще дадем и новата Библия на света.Много народ ще учи български за да чет Божието слово в оригинал...Западните магинали си отиватти обаче продължавай да драпаш да ги целуваш отзаде...
                            Не бе, вечно ще караме само на петрол, газ и въглища, друго нема как да има, и развитие не е възможно.
                            Само да попитаме плахо - а какво правим като свършат?

Коментар

Вероятно цената на енергийната независимост от Русия ще бъде заколването на "зелената сделка". Предполагам, че точно това ще стане - ударно връщане на ядрената енергия и въглищата, докато се търсят вече устойчиви варианти за минаване към вятър и слънце, ама след 50 години, а не след 5.

Има един динамит, чийто часовник тиктака в субСахара и ако това лято пак избие температурните рекорди, вече ще си такова таковата.

Много говорим за войни, газ и нефт.
                              Има обаче едни 500 млн. души, които живеят в райони, в които последните години температурите през лятото минават 50 градуса за дълги периоди от време. Видно процесите по климатичната "спирачка" ще се забавят.
                              Този ще се ускори. Там ми е много интересно какво ще стане.
                              След 5г сигур ще има промяна на планетата Земя и денонощно и целогодишно ще грее слънце над фотоволтаичните панели и ще духа вятър но само тама къде са вярътните мелници.Дори облаците ще ги заобикалят....Технологиите толкова ще напреднат че човека няма да работи и ще има всичко каквото си иска на корем...Та какво ти е интересно тия райони знаем чии колонии са били...Според Закона за баланса тия 500 милиона ще отидат на гости на колонизаторите си щото тоя дълг трябва да се връща.То не може само да се крадне и граби.Нашенският идиот отива на Запад гледа едни хубави сгради и дворци и се кефи но не си дава сметка какво стои зад тази красота.Колко смърт робски труд кражби и грабежи...Ако може да си даде сметка тъпанаря едва ли ще се кефи на това.Ние българите никога не сме държали роби не сме грабили чужди територии и убивали за удоволствие...Ние дадохме писменост и букви на 500 милиона народ..Ние ще дадем и новата Библия на света.Много народ ще учи български за да чет Божието слово в оригинал...Западните магинали си отиватти обаче продължавай да драпаш да ги целуваш отзаде...

Коментар

Вероятно цената на енергийната независимост от Русия ще бъде заколването на "зелената сделка". Предполагам, че точно това ще стане - ударно връщане на ядрената енергия и въглищата, докато се търсят вече устойчиви варианти за минаване към вятър и слънце, ама след 50 години, а не след 5.

Има един динамит, чийто часовник тиктака в субСахара и ако това лято пак избие температурните рекорди, вече ще си такова таковата.

Много говорим за войни, газ и нефт.
                                Има обаче едни 500 млн. души, които живеят в райони, в които последните години температурите през лятото минават 50 градуса за дълги периоди от време. Видно процесите по климатичната "спирачка" ще се забавят.
                                Този ще се ускори. Там ми е много интересно какво ще стане.
                                Силно се съмнявам, че ще отнеме 50 години. Напротив, очаквам че преходът към зелени технологии ще се ускори значително. русия се самоуби със войната в Украйна, и това не е само политически но и икономически, а арабите и другите посерковци които се хранят от нефт ще са collateral damage.
                                Никой вече няма да може да задържа развитието с лобиране за петролни и газови компании, политическия климат се промени радикално. Никой не иска да е зависим от няколко държави, които винаги могат да си излюпят някой откачен диктатор.

Коментар

Working...
                                X