IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

САЩ от десетилетия са 50 на 50.Затова често победата се решава в няколко щата и то с малко гласове. Навремето Буш стана президент с 600 гласа повече във Флорида. Там поляризацията на тема политика е огромна за разлика от нас.Както виждаш и в темата за вътрешна политика няма такива страсти и я поддържат Матейко и Барбарела.Другите,включително и аз,сме доста по-умерени.
    И никакъв международен гаф не е щото Тръмп така или иначе е недолюбван от политиците в Западна Европа Интересите на САЩ по никакъв начин няма да пострадат.
    Така е. По фактологията спор няма. Тънкият момент е друг: колко ключови фигури от собствената му група ще го подкрепят след вчерашните събития?

Според мен си е гаф откъдето и да го погледнеш. Не му носи позитиви нито вътре, нито навън. Вместо да изпише вежди избоде очи подпомагнат от онова недоразумение до него.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в началото като тръгна проекта му симпатизирах, защото Кузман беше ОК като икономически журналист, но после видях, че рублите се подават от джеба на костюмчето и е поредния проект, който да запълни нишата на периодично осиращите се псевдо патриоти подкрепяни от масква
      Добре, как различаваш тези, на които се подават рублите от джобчето, от тези, на които се подават доларите от джобчето? Има ли разлика между едните и другите? Заемането на страна на едните или другите разсъдък ли е или емоционално преживяване?

Коментар

• къде е матейко
        искам да знам, пак ли е сърдит и гневен на тръмплинчо
        препоръка е

Коментар

• https://www.mediapool.bg/es-svobodni...tml-Шапки долу пред Зеленски.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами те и евреи и иранци, и индийци и пакистанци, и севернокорейци и непалци са ядрени сили. Не е добър довод това.
            не по-лош от тези за пералните и магаретата
            препоръка е

Коментар

Ами те и евреи и иранци, и индийци и пакистанци, и севернокорейци и непалци са ядрени сили. Не е добър довод това.
              И поради същата причина имат статуса, който имат и не се е.ват с тях

Коментар

ти сега на Кузман или Копейкин симпатизираш, но мисля вече може и на Герб и Новото начало, защото у нас всички играят и с путин и с уса
                ще го кажа пак, но искам да го запомниш
                аз съм за президента
                ...на русия

майтап, колега, но като гледам как настоятелно искаш да ме класираш в някакви си твои представи
                не виждам смисъл от дори малко сериозен разговор
                препоръка е

Коментар

• Честита баба Марта на форумци и модерация. Да не забравяме важните работи

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Забравяш една малка досадна подробност. Французи и британци са ядрени сили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Интересно............

Някога го харесваше , и даже цитираше......
                      Вярно че всичко се променя ....но чак толкова да ти е въртеливо....
                      в началото като тръгна проекта му симпатизирах, защото Кузман беше ОК като икономически журналист, но после видях, че рублите се подават от джеба на костюмчето и е поредния проект, който да запълни нишата на периодично осиращите се псевдо патриоти подкрепяни от масква

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма за какво да се караме
                        аз съм тук за забавленията
                        И аз, бе, и аз
                        Last edited by Selena2024; 01.03.2025, 10:43.

Коментар

Простата логика отхвърля това. Защото силните на деня, в тази ситуация, не са франсетата и британците. Силните са американци, руснаци и китайци. Втвърденият тон на Тръмп ме кара да си мисля, че всичко вече е окончателно договорено. Става въпрос за рамката, в която ще се движи процесът. Подозирам, че ще има ново ООН и там никакви британци и французи няма да има в постоянния състав на Съвета за сигурност. Следвоенният порядък приключи. Франсетата бяха допуснати по милост с помощта на Сталин, за да има противовес на влиянието на британците. Всички знаем за колаборационизма на Виши. Такива са нещата, харесва ли ни или не.
                          Забравяш една малка досадна подробност. Французи и британци са ядрени сили.

Коментар

Смей се, смейте. Важното е кой ще се смее последен. Всеки нас пишещите тук понякога е прав, а понякога не е прав. Важното да не се изпокараме като деца на катерушката.

Ситуацията, приятелю, е такава, че е добре всеки да изслушва всеки, защото случващото се ни касае всичките.
                            няма за какво да се караме
                            аз съм тук за забавленията
                            препоръка е

Коментар

Виждаш това,което искаш да видиш. Bias. Аз виждам 50-50 разлом и при тях плюс голям международен гаф. Ще видим кой от нас е с по-добро зрение.
                              САЩ от десетилетия са 50 на 50.Затова често победата се решава в няколко щата и то с малко гласове. Навремето Буш стана президент с 600 гласа повече във Флорида. Там поляризацията на тема политика е огромна за разлика от нас.Както виждаш и в темата за вътрешна политика няма такива страсти и я поддържат Матейко и Барбарела.Другите,включително и аз,сме доста по-умерени.
                              И никакъв международен гаф не е щото Тръмп така или иначе е недолюбван от политиците в Западна Европа Интересите на САЩ по никакъв начин няма да пострадат.

Коментар

ще дойде някой новоизлюпен комсомолски секретар като Кузман с Костюмчето и ще му каже, ааа чакай в новий мир по 1 жилище на глава... ще го видя после къде се прехласва по
                                тия хибридни герои
                                Интересно............

Някога го харесваше , и даже цитираше......
                                Вярно че всичко се променя ....но чак толкова да ти е въртеливо....

Коментар

Working...
                                X