IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Еми Ок, ама аз само коментирам вчерашното разтурване на седянката. Не пристана момата.
    Аз не го казвам на теб.Все пак си жена и мястото ти не е на фронта да отнемаш живот,а да създаваш такъв и да го съхраняваш.
    Но много военнолюбци има,които и понятие си нямат какъв ад е войната и че е по-добре да има мир,отколкото да измрат още милиони.А тая война е такава, че вече жертвите може и да са над 1 милион общо. Все едно цяла София без два-три квартала.
    И че ако някой иска мир не означава, че се снишава ,а че отчита реалността и не иска да има жертви и ранени.
    Last edited by mirodes; 01.03.2025, 12:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Такива виртуални герои сте много велики пред компа.Само мога да те светна,че в момента ходя постоянно въоръжен именно,щото не съм се снишавал пред най-големите боклуци. Които мога да те уверя,че не искаш да са ти врагове.
      В случая с Украйна изобщо не става въпрос за снишаване,а за отчитане на реалността. И най-великите ни ханове и царе е имало случаи,когато са губели територии Като княз Борис например.При война е така,но по-важното е,че Украйна ще се запази като държава и няма да изгуби големите си градове.
      Еми Ок, ама аз само коментирам вчерашното разтурване на седянката. Не пристана момата.

Коментар

• ...А, братята русофоби ще трябва да почерпят, АКО евроГейската пасмина не ни набута да ядем лабута.
        Last edited by Pyramid; 01.03.2025, 12:52.

Коментар

Имам колега. Той казва, че за някои хора стената трябва да им опре носа, за да я забележат. Украинци и руснаци са едно тесто в това отношение, както арабите между другото. Ще се борят до посления човек. Испанците, ако са силно притиснати, са същите, турците също. Народите просто са различни.

Друго исках да те питам. Къде географски са дислоцирани прословутите “редкоземни елементи”?
          То затова в Русия ги примамват с големи заплати на фронта, а украинците ги ловят като диви животни, за да ги изпратят на фронта. Недей да си мислиш, че всеки така ще си захвърли живота с лека ръка.Не случайно има и толкова военнопленници.
          Изключение са японците по време на ВСВ.Ама там манталитета е бил много специфичен.
          А арабите са най-смешните войници на света. Затова евреите ги наритват при всяка възможност. Силни са 10 човека да нападнат един и да го пребият, също като циганите.Затова и винаги ходят на тумби.
          Last edited by mirodes; 01.03.2025, 12:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Зелю Зелев успял да ядоса много американците ! Вижте го глупакът какви ги плещи:

Вика на американците - вие сте си добре - далече сте, имате си океан, ама скоро и вие ще го усетите...

Тръмп веднага му се изрепчи: - Абе не ни казвай ние какво ще усетим... внимавай ти да не усетиш нещо...
            Истината е че, за американците има 2 (ДВА) варианта : Или да усетят, или да извлекат ползи. Ползи ще извлекат, ако се разберат с рашките а, иначе, живите ще завиждат на мъртвите. И Зеля досега не го (беше?) разбрал това. Ще отговаря по пълна програма.
            Last edited by Pyramid; 01.03.2025, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Те това да си готов да умреш за вижданията си даже не го разбират като въпрос, дай им да се снишават, да се предават и т н. и по- възможност да са далеч на запад от тези на които съветват украинците да се предадат
              Такива виртуални герои сте много велики пред компа.Само мога да те светна,че в момента ходя постоянно въоръжен именно,щото не съм се снишавал пред най-големите боклуци. Които мога да те уверя,че не искаш да са ти врагове.
              И ако Путин нападне България ще съм сред първите на фронта, ама много от виртуалните герои ще избягат в чужбина и от компютъра ще плюят по лошият Путин.
              В случая с Украйна изобщо не става въпрос за снишаване,а за отчитане на реалността. И най-великите ни ханове и царе е имало случаи,когато са губели територии Като княз Борис например.При война е така,но по-важното е,че Украйна ще се запази като държава и няма да изгуби големите си градове.
              Last edited by mirodes; 01.03.2025, 12:25.

Коментар

Те това да си готов да умреш за вижданията си даже не го разбират като въпрос, дай им да се снишават, да се предават и т н. и по- възможност да са далеч на запад от тези на които съветват украинците да се предадат
                Имам колега. Той казва, че за някои хора стената трябва да им опре носа, за да я забележат. Украинци и руснаци са едно тесто в това отношение, както арабите между другото. Ще се борят до посления човек. Испанците, ако са силно притиснати, са същите, турците също. Народите просто са различни.

Друго исках да те питам. Къде географски са дислоцирани прословутите “редкоземни елементи”?
                Last edited by Selena2024; 01.03.2025, 12:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

благодаря, тройчо.

колеги, айде някой да качи и пералнята
                  Или поне чипа от нея....

Коментар

И един мармот завива шоколада..... Наглите руснаци въобще не говорят за връщане на нищо- Лавров вчера много ясно каза кои области били включили в конституцията и как преговори на тази тема не може да има- тоест казва че не само няма да прави отстъпки, но и украинците трябва да дадат области които даже не са окупирани като Херсон и т.н. Няколко пъти също каза, че Русия няма да приеме каквито и да е миротворци по фронтовата линия( сигурно само ако са от Беларус и Северна Корея ще ги приеме ). Та това което рижия клоун и Русия предлагат на Украйна е пълна капитулация подобна на тази от Версай за германците след първата световна и от Ньой за нас след същата война. И ако Зеленски и украинците не са съгласни да капитулират значи не искали мир. И още нещо- нито Зеленски, нито Залужни, нито който и да е избираем украински президент, нито пък самите украинци ще приемат този "мир"( това за тези дето си мислят че ще сменят Зеленски и следващия украински президент веднага ще подпише капитулацията)
                    Е ти какво искаш-преди преговори за мир да кажат, че ще приемат най-неизгодните за тях условия. Всяка страна естествено изисква максимално възможното и после намалява претенциите си.
                    И как точно ще предлага Тръмп капитулация на Украйна като Украйна ще се запази като самостоятелна държава и ще изгуби максимално 20 процента от територията си,която така или иначе не владее. А ако някой си мисли, че Украйна ще си върне изгубените територии по военен път значи живее в някакъв измислен свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Специализирал съм се в една област и не ми се преквалифицира. Всяка жаба да си знае гьола.

Коментар

Еееее не така де. Като си казал “А” кажи и “Б”
                        Специализирал съм се в една област и не ми се преквалифицира. Всяка жаба да си знае гьола.

Коментар

Мрат за правото си на избор, което, о парадокс, не е стилът на живот в матушката. Ти прочее кой стил на живот предпочиташ? Едно е “жизнь”, а другото “лайф”/“долче вита” ?

Ама честно отговаряй, без да буратиниш

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Колеги, помагайте, аз съм по магаретата а не по електроуредите.
                            препоръка е

Коментар

• Какво всъщност се случи снощи в овалния кабинет? Зеленски отказа да подпише капитулацията на Украйна. Какви ще са последствията е неясно, но пък показа мъжество и морал, въпреки устроената му засада. Сега Европа щяла да търси нов лидер, дано да има поне 10% от топките на Зеленски!

Коментар

И един мармот завива шоколада..... Наглите руснаци въобще не говорят за връщане на нищо- Лавров вчера много ясно каза кои области били включили в конституцията и как преговори на тази тема не може да има- тоест казва че не само няма да прави отстъпки, но и украинците трябва да дадат области които даже не са окупирани като Херсон и т.н. Няколко пъти също каза, че Русия няма да приеме каквито и да е миротворци по фронтовата линия( сигурно само ако са от Беларус и Северна Корея ще ги приеме ). Та това което рижия клоун и Русия предлагат на Украйна е пълна капитулация подобна на тази от Версай за германците след първата световна и от Ньой за нас след същата война. И ако Зеленски и украинците не са съгласни да капитулират значи не искали мир. И още нещо- нито Зеленски, нито Залужни, нито който и да е избираем украински президент, нито пък самите украинци ще приемат този "мир"( това за тези дето си мислят че ще сменят Зеленски и следващия украински президент веднага ще подпише капитулацията)
                                Как си икономическа география да те питам нещо дето от вчера ме гложди?

Коментар

Working...
                                X